Kaldkomfort: 10 fuktighetskrem for vinterhud

Innhold

Vintervær + sentralvarme = uttørket, kjedelig og tørr hud. Beskytt og nærn med disse øyeblikkelige reparasjonene.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief (kr 34, boots.com)

En silkeaktig krem ​​/ gel som glir på og virker som en barriere, som hydrerer huden i flere timer. Våre testere sa at det forlot huden følelsen og så ut som fløyel.

Bobbi Brown Ekstra lysende fuktighetsbalm (£ 42, bobbibrown.co.uk)

Lag dette over din vanlige dagkrem for å gi huden et lett innvendig utseende. Perfekt for de kalde morgenene når du trenger en ekstra boost.

Body Shop Vitamin E Overnight Serum-In-Oil (£ 13, thebodyshop.co.uk)

Hvis du aldri har prøvd en ansiktsolje, er dette den som konverterer deg. E-vitamin i denne lettvektige oljen lader huden over natten uten å forlate en fettete glatt på puten din.

Vichy Aqualia Thermal Rich (£ 16, boots.com)

For mindre enn 20 kroner, vil denne fuktighetskrem ikke bli slått. Det er beriket med spa vann for å myke huden og selv om det er rik det synker raskt, slik at du kan bruke sminke straks.

SkinCeuticals Hydrating B5 Gel (£ 59, lookfantastic.com)

Denne gelen fra Beauty Powerhouse SkinCeuticals inneholder hyaluronsyre som naturlig binder fuktighet til huden. Bruk i kombinasjon med fuktighetskrem for best resultat.

L'Occitane Ultra Rich Comforting Cream (£ 28, uk.loccitane.com)

En av de beste dagkremene vi har roadtested i år. Med en lett og whippy tekstur og delikat duft, blir det raskt din daglige helt.

Emma Hardie Brilliance Facial Oil (£ 31, emmahardie.com)

Celebrity facialist Emma er elsket av alle fra Kate Hudson til Fearne Cotton og hennes hudpleie gjør det som står på tinnet. Denne saftige sitron- og søte mandeloljen er en spilleskifter: glatt den på fuktig hud.

Aveda Intensive Hydrating Masque (£ 19, aveda.co.uk)

Når huden din spiller opp - rødhet, flekker, tørre flekker - denne masken er et trøstende redningsmiddel. Glatt og beroligende, det er helt naturlig, med rosevann, aloe og lavendel.

Elemis Pro-Kollagen Marine Cream Ultra-Rich (£ 80, timetospa.co.uk)

Om vinteren må du forstørre hudpleie: tenk på det som å glide på en ekstra genser. Elemis har tilsatt antioksidanter, vitaminer og tang til sin bestselgende, multi-prisbelønte Pro-Collagen Marine Cream for å bringe lettelse til vær-slått hud.

Jurlique Nutri-Define Multi-Correcting Day Cream (£ 72, jurlique.co.uk)

Ikke billig, men denne krem ​​er det perfekte vintervinduet. Fem kraftige aktive ingredienser - inkludert zingy peppermynte - bekjempe tegn på tretthet, og det alene gjør det verdt prisen ...
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar