The Cock Tease: Hvordan gjenkjenne de Flirty spillene hun spiller

Innholdsfortegnelse:

The Cock Tease: Hvordan gjenkjenne de Flirty spillene hun spiller
The Cock Tease: Hvordan gjenkjenne de Flirty spillene hun spiller
Anonim

Ønsker du å vite om hun er en hanepute? Selvfølgelig gjør du det. Her er de største tegnene hennes vixen antics er ledende menn i blå ball helvete.

Hvis menn er spillere, er kvinner kukteorier. En kuktease refererer generelt til en kvinne som fører en mann til å tro at han kommer til å bli lagt uten noen intensjon om å følge gjennom.

Menn har en tendens til å skamme kvinner for å være en kuktease. I virkeligheten spiller kvinner det samme spillet menn, bare i revers. Menn fører kvinner videre til de får sex, og de beskytter dem. Kvinner leder også menn til gevinster, med løfte om sex og trygghet når de får det de vil ha: vanligvis drikker, betalte utflukter eller oppmerksomhet.

Gjør det henne til en troublemaker hvis hun ikke vil sove med en fyr bare fordi hun flirter med ham? Aldri! Ok, så gutta kan være pervs for å forvente sex fra en jente bare fordi han kjørte henne til doktorsavtale, men hvis hennes kuk driller måter har blitt til en sexy unnskyldning for å bruke noen andre til personlig eller økonomisk gevinst, har vi bare tre ord: skam på henne! [Les: 15 tegn på at hun bare leder deg og tar deg ingen steder]

Forskjellen mellom en kuktease og en flørt

Du lurer kanskje på hva forskjellen er mellom en kuktease og bare å være flørt. Sannheten er, foruten en sosial oppfatning av at flørting er "uskyldig" og en kuktease er "frustrerende", synes det å være lite som skiller de to handlingene.

Både flørting og kukteasing involverer implikasjoner av seksuell natur som inkluderer smiger, kroppsspråk og holdning som indikerer en dypere kjemi.

Så, hva er forskjellen? En strid innebærer at kvinnen i spørsmålet har absolutt null intensjon om å gå gjennom med ned og skitten. Hun liker bare å være lik, å være ærlig.

Hun liker å ha en mann svelge og fawn over henne, kjøpe henne ting, og oppfylle * noen ganger uhyrlige * forespørsler bare fordi hun sier det. [Les: Alle de smarte tegnene du daterer en ekte 24K gullgraver]

Kjennetegnene til en kuktease

Det er mulig kjæresten din er en kuk tease og du vet ikke engang det! Har noen uskyldig flørting slått ned en ugudelig sti? Her er 8 tegn hun er en kuktease som kjører menn vill … og ikke på en god måte.

# 1 Hun forlater alltid lommeboken hjemme. Se for deg dette. Hun spør henne kjærester hvis de er oppe for klubbhopping i kveld. Når de forteller henne, er de blakk, hun rygger og gir et glimrende smil som hun sier: "Ikke bekymre deg for det." Hun har ingen intensjoner om å betale. Faktisk forlater hun lommeboken hjemme. Hvorfor? Fordi hun vet at hun finner dusinvis av menn villige til å bli våren for kvelden.

Hun er en kuk tease hvis hun lar håpefulle hotties kjøpe henne drinker hele natten i baren og deretter bails når de tror de skal lukke avtalen. [Les: 15 ting jenter gjør som gjør gutta føler seg brukt og skadet]

# 2 Hun har allerede en kjæreste. Mange piktepper opprettholder seriøse romantiske forhold mens de fortsatt dusjer sine mannlige venner med forvirrende flørtende oppmerksomhet.

Hvis hun allerede er i et forhold og fortsatt forteller vennens venner, elsker hun dem, bytter ut flørtende tekster, og ber dem om favoriserer, så kan hun bare være på en kukpiskende raseri. [Les: Er en jente med en kjæreste flørt med deg? Her er hva du trenger å gjøre]

# 3 Hun bare tekster når hun vil ha noe. Vi har alle hatt den ene vennen som aldri er rundt når du trenger dem, men ser alltid ut til å krype tilbake i livet ditt når de ønsker en tjeneste. Dette er en total kuk tease M.O.

Hun kommer bare rundt når hun trenger noe, og så vil hun sjarme deg til du sier ja. Vanlige favoriserer inkluderer: låne / be om penger, få rides eller be menn om å betale for visse ting som klær, resepter eller alkohol.

# 4 Hun bryr seg ikke om deg. Hvis objektet til dine følelser virker som alle andre er viktigere enn deg, ta det som et stort hint at hun spiller deg. En kuktease bryr seg ikke om detaljene i livet ditt, hvor du vokste opp, eller hvilken musikk du liker. Mer enn sannsynlig alt hun bryr seg om, forteller du henne hvor sexy hun ser i kveld. Oops.

# 5 Hun bails på planer. Synes denne jenta å ha det travleste livet menneskelig mulig? Hvis du vil henge ut og hun alltid synes å ha unnskyldning for ikke, er hun sannsynligvis ikke i deg. Og hvis hun gjør planer med deg, er det en 99,999% sjanse hun kommer til å avbryte - med mindre hun får noe ut av det.

# 6 Hun gjør bare ting på hennes vilkår. På av sjansen at hun faktisk forplikter seg til å planlegge med deg, må de være på hennes vilkår. Hun bestemmer hvor du går, hvor lenge du skal være der, og har fullstendig si på hvilken dag du henger ut.

Dette er enda et tegn på at hun ikke prioriterer deg eller din tidsplan. Når du endelig kommer sammen, kan hun bli limt til telefonen og kan til og med ha invitert andre sammen. Ethvert kort hun kan bruke til å vise deg dette er ikke en dato som skal spilles. [Les: 10 sikker på at jenta du virkelig liker, bare bruker deg]

# 7 Hun deler ikke. Du liker henne, du liker å henge med henne. Hun er søt og sjarmerende og morsom å være rundt … men kom til å tenke på det, du har ingen anelse om hvem hun er.Hanen driller ikke mye om livet hennes.

Når du spør henne om seg selv, er hun vag og gir wishy varlige svar. Dette er fordi du ikke er en prioritet, og å skape et personlig bånd med deg er ikke engang en tanke i hennes sinn. [Les: Forførende kvinner - 15 grunner de alltid får sin vei]

# 8 Hun er en stor, stor flørt. Alt denne jenta synes å ha deilig flørting snurret rundt det. Hun har hennes flørt spill ned klapp. Hun vet at håret flipper, de lekne slagene i armen, kroppsspråket, berøring og hennes doble entangenter er perfekt. Denne jenta vet nøyaktig hva hun vil og akkurat hva du ikke får.

Det er ingenting galt med noe ufarlig flørting så lenge begge parter er interessert. Bare vet når du blir sjarmert og når du blir spilt.

[Les: Hvorfor er kvinner så svake i kjærlighet? Den virkelige sannheten du trenger å vite]

Oppsummert? Å være en kuktease kan være en morsom og flittig slå på for alle involverte - men ikke la henne forlate deg i blå ball helvete for lenge. Ikke kast bort tiden din med noen som ikke kan sette pris på deg for mer enn lommeboken din. Minutten du finner ut at hun bruker deg, fortsett - fordi hun sikkert vil!

Populært emne