15 Alvorlige advarselsskilt av Clingy Guys og hvordan du kan unngå dem

Innholdsfortegnelse:

15 Alvorlige advarselsskilt av Clingy Guys og hvordan du kan unngå dem
15 Alvorlige advarselsskilt av Clingy Guys og hvordan du kan unngå dem
Anonim

Akkurat som gutter liker ikke klamrende jenter, liker vi ikke klamrende gutter. Å vite hva du skal se etter, kan hjelpe deg med å unngå et ubehagelig rot i utgangspunktet.

Det er ikke mye verre enn clingy guys. Det er litt frustrerende fordi de først ser ut som virkelig store kjære som faktisk viser interesse for oss. Men etter en stund sliter den opprinnelige klagen seg bort da deres "interesse" forverres og fordyres.

Da er de bare veldig irriterende og nesten umulig å kvitte seg med. Og det er derfor det er bare best å unngå å bli seriøs med alle som ser ut til å være eksternt klamrende.

Clingy guys kan noen ganger være veldig farlig

En ting fyrene trenger egentlig ikke å bekymre seg for med clingy jenter er hvor farlig de er. Fordi de svært sjelden gjør noe foruten å sprenge telefonen. Clingy guys, derimot, kan bli skummelt fordi du aldri vet hvor langt de skal gå for å komme nær deg.

De kan virke hyggelige og glade for å være med deg, men det iver kan ofte bli farlig og til og med voldelig hvis du ikke gjengir det på den måten de tror du burde. Det er bare en annen grunn til å unngå de klare typene fra get-go. [Les: De 10 typer gutta i verden av dating]

Slik ser du de klamrende gutta slik at du kan styre

Det er ikke veldig vanskelig å fortelle om en fyr er trengende eller ikke. De gir seg ofte bort akkurat når du møter dem, eller i den første uken med teksting og snakk. Hvis du leter etter en måte å unngå dem, pass på at disse tegnene viser at han er klamret AF.

# 1 Han er altfor nysgjerrig når du møter. Det er naturlig for en fyr som synes du er attraktiv for å være litt påtrengende. Det er ikke normalt for en fyr å være nysgjerrig på hver eneste ting om livet ditt. Hvis han virker altfor interessert nå, kan han være den klamrende typen. Se opp for ham. [Les: 5 måter å håndtere for mange spørsmål på en dato]

# 2 Han tekster du har rett når du gir ham nummeret ditt. I utgangspunktet, hvis du gir ham nummeret ditt og vender seg til en ny tekst fra ham, kan han være den klamrende typen. Dette kan være søtt, eller han kan bare prøve å forsikre deg om at du har nummeret hans, men det er også et tegn på en klamrende fyr.

# 3 Han slutter ikke å snakke med deg. Og når han får svar, holder han bare og går og går. Du må si farvel flere ganger, og selv da kommer han fremdeles av en eller annen grunn. Dette er et stort tegn på at fyren er clingy og du vil unngå ham for enhver pris - med mindre du liker å bli plaget hele tiden.

# 4 Han kommer alltid ut først. Tydeligvis betyr dette at han er tydelig interessert i deg. Men det kan også være et tegn han er super clingy. Av ham er han alltid den første som kommer ut, han gir deg ikke tid til å savne ham. Han gir deg ikke engang tid til å være den første. Og det betyr at han sms eller ringer deg altfor ofte for å bli vurdert som vanlig oppførsel. [Les: 15 måter folkens tekst når de virkelig liker deg]

# 5 Han sender flere ubesvarte tekster. Dette er det største røde flagget. Hvis du møter en fyr som begynner å gjøre dette rett utenfor flaggermuset, er det best å unngå ham, med mindre du vil ha de mest kjeftige gutta med deg. Hvis han sender flere ubesvarte tekster, er han desperat etter svaret ditt, og den desperasjonen vil lekke inn i noen form for forhold du har med ham.

# 6 Han rushes ting. Enten det er datoen eller det fysiske, har han travelt. Det er som om han ønsker å komme til forholdsmodus ASAP. Det er et tegn han kunne være veldig trengende og klamrende opp foran. Unngå gutter som prøver å rush rett gjennom ting.

# 7 Han prøver å snakke om din romantiske historie. Dette er helt greit hvis du har vært dating en stund og kan snakke om dette, men det er ikke greit hvis han prøver å få de skitne detaljene til fortiden din i åpent med en gang. Det betyr at han vil vite hvem du har vært med, og det kan være et tegn på clinginess sammen med sjalusi. [Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 8 Han begynner å planlegge flere datoer når du ikke engang har hatt en. Du kan ha satt den første datoen, men hvis han allerede snakker om ting han vil gjøre med deg uker i fremtiden, har du et stadium 5 clinger på hendene. Unngå denne typen fordi selv om hans iverhet kan virke søt nå, blir det gammelt veldig fort.

# 9 Han har ikke for mange nære venner. Det er en grunn til at noen mennesker ikke har for mange venner. De er enten selve selvstendige typen, eller de er så klossete og trengende, selv ikke-romantiske mennesker i deres liv vil ikke være i den. Still ham spørsmål om vennene hans for å finne ut om han kunne være klamrende. [Les: 18 grunner til at noen ikke har noen venner]

# 10 Han har ikke hatt mange kjærester. Det er også en grunn til denne. Nå er det fantastiske gutter der ute som ikke blir heldige med jenter. De ender i en veldig lang tid, selv om de er helt normale.

Noen menn får imidlertid ikke kjærester av en grunn. Spør om han er datert mye og se hva han sier. Hvis han har vært ute med jenter, men aldri kan bli i et forhold, kan han være en klamrende fyr.

# 11 Han er nysgjerrig på hva du gjør hele tiden. Du vil innse denne en ganske snart etter teksting og snakk. Han vil alltid spørre hva du skal, selv om du bare fortalte ham om en time siden. Han kan til og med spille den av som han bare vil vite om dagen din, men egentlig, han er klossete og trenger å vite hvor du befinner deg. [Les: 14 tegn på obsessiv atferd du ikke kan ignorere]

# 12 Han treffer deg opp over sosiale medier med en gang. Jeg snakker om han legger til deg på alt, kommenterer bilder som er år gamle, og til og med legger ut på profilen din. Hvis han gjør dette ASAP, er han definitivt den klumpete typen, og du bør styre klar.

# 13 Han vennet vennene dine med sosiale medier med en gang. Og denne tar virkelig kaken. Hvis han går så langt som å bli venn med dine venner etter å ha koblet til deg, er han kledd. Dette er ikke normalt. De fleste gutta ikke vennen sin venninne til de er i et fullstendig engasjert forhold. Og selv da er det ikke helt vanlig.

[Les: Hvordan overleve en klamrende kjæreste og få ham til å stoppe]

Clingy gutter kan være den verste typen gutter å håndtere. Selv om deres opprinnelige oppmerksomhet kan føles fin, blir det veldig gammelt, veldig fort. Tro meg, du vil bare unngå dem.

Populært emne