10 klare måter å komme seg ut av en irriterende samtale

Ikke alle samtaler er hyggelige, og det er noen som bare gjør at vi ønsker å bolle. Slik kan du komme deg ut av den klebrig situasjonen.

Det er tider når vi snakker non-stop, og vi glemmer hvilken tid det er, eller at vi skulle gjøre noe annet, ikke bare snakk. Den eneste mulige grunnen til at vi ville huske at vi snakket for mye, vil være våre uttørrede halser, fordi vi aldri engang holdt pause for å drikke noe. Det var så mye vi likte likevel samtalen med personen vi snakket med. Dette er en av de mange små gledene i livet.

På den annen side, hva om det er det motsatte? Hva om du ble sittende fast i en samtale med noen som rett og slett ikke vil stoppe med å skryte på noe du ikke er interessert i? Hva om personen du snakker med ikke gir mening? Hva om, horror av horrors, personen du snakker med er å være uvitende om at han eller hun er fornærmende?

Hvordan komme seg ut av en samtale du ikke liker

Jo, du kan bare slanke seg mens de ikke ser. Men det er vanligvis rynket på. I stedet kan du prøve disse 10 teknikkene.

# 1 Takk universet for blære eller tarm. Uansett hvilket scenario du opprettet vil være, kan ingen si nei hvis du trenger å bruke toalettet. Vil de prøve å stoppe deg hvis du trenger å gå?

Hvis du vil bruke denne unnskyldningen, må du sørge for at du går på toalettet. Noen ganger kan folkene du snakker med også bruke samme unnskyldning og vil til og med gå med deg på toalettet. Hvis dette skjer, hold deg lengre i kabinettet og fortell dem å gå videre og ikke vente på deg. Da kan det være din avslutningsstrategi.

# 2 Magen din vokser som en tiger som ikke har blitt matet i uker. Du kan fortelle folk at du snakker med det du trenger for å ta en matbit. Du kan ikke sitte og snakke hvis du er sulten. Dette er hvis du ikke er inne i en restaurant som deltar på et middagsfest.

Hvis du allerede spiser med vennene dine og finner samtalen helt kjedelig, kan du be om å bli unnskyld, fordi du vil sjekke menyen som du vil bestille noe annet. Du kan da fokusere på maten din, i stedet for den kjedelige samtalen som foregår rundt deg.

# 3 Støyende mobiltelefonen. Alle gjør dette, og hvis du ikke har gjort det ennå, ser det ut til at du liker det firmaet du holder, eller folkene du snakker med. Å late som å motta en samtale eller en melding som raskt trenger din oppmerksomhet, kan redde deg fra en irriterende samtale.

Men dette er litt vanskelig. Du må få telefonen til å vibrere eller ringe. Hvis du klarer å gjøre det uten å være for åpenbart, gjør du det, ellers kan personen du snakker med bli alvorlig fornærmet av dette. Ikke bekymre deg, men det er tonnevis av programmer som lar deg ta en falsk samtale eller tekst. [Les: Slutt en dato - Den gode, den dårlige, den stygge]

# 4 Den bulging sosiale kalenderen. Denne unnskyldningen er litt vanskelig å trekke, men hvis du kan handle veldig bra, så er dette perfekt. Når samtalen begynner å bli tørr og veldig kjedelig, begynn å se på tiden. Forhåpentligvis vil personen du snakker med se dette, og hvis de spør hvorfor du sjekker tiden, fortell dem at du har en avtale på en stund.

Hvis de ikke skjønner at du sjekker tiden, kan du si at du må være et sted på 15 minutter, neste gang du sjekker, og at samtalen gikk så bra at du glemte at du måtte være et annet sted snart. [Les: Er noen interessert i deg for alle de feilte grunnene?]

# 5 Det femte vitale skiltet kan ikke ignoreres. Hvem kan si nei til deg når du har smerte? Selv om du kanskje må virkelig opptre det. Det kan være en tannpine, en hodepine eller noen kroppslige smerter som du kan tenke på. Når du har bestemt deg for hvilken type smerte å opptre, kan du velge å si at du må kjøpe smerte meds, eller at du må gå hjem og hvile. Uansett er det en flott exitstrategi som ingen kan nekte.

# 6 Errant errands. Errands er en stor unnskyldning, og de ville gjøre enda bedre unnskyldninger hvis du subtly hint at det er presserende. Du kan fortelle personen at du trenger å få ting til huset, eller for romkameratene dine, og det er viktig at du gjør det med en gang. Hvis de insisterer på å følge deg, understreker at stedet du skal til, er utrolig ubeleilig for dem, og at du setter pris på tilbudet.

# 7 Hvem vil være i veien for å tjene penger? En annen unnskyldning du kan gi hvis du vil komme deg ut av en kjedelig samtale er at du har jobb å gjøre. Du kan si at dette er den eneste gangen du kan sjekke og svare på e-post. Eller kanskje du har en frist som du må ta eller et Skype-møte med noen utenlandske korrespondenter.

Uansett kan arbeid aldri bli nektet den tiden den trenger. Fortell personen du snakker med, dette er virkelig presserende, og at sjefen din vil jakte deg ned hvis du ikke snu den inn. [Les: 7 grunner du ikke blir nærmet av gutta du liker]

# 8 Kinoen ringer. Eller spillet, avhengig av hva du vil late som å se på. Filmer og spill har planlagte screeninger som må følges. Du kan fortelle din følgesvenn at du er i ferd med å gå glipp av den første delen av screeningen, og at du må gå. Du kan til og med late som om du må kjøre et sted, så det kommer til å ta tid. Bare vær konsekvent om det.Ikke glem å se filmen eller spillet senere, hvis denne vennen din spør hvordan det var.

# 9 Alene tid. Hvis du har en kjedelig eller irriterende samtale med noen du nettopp har møtt mens du er alene, kan du alltid si at du vil sette pris på det hvis de lar deg nyte din egen tid. Selv om noen kanskje ikke forstår konseptet alene, er det fortsatt noen som er følsomme nok til å vite at dette i utgangspunktet betyr "back off!"

# 10 Noen ganger er den beste måten å være ærlig. Hvorfor forteller du ikke personen at du ikke er interessert i emnet, eller at du blir irritert? Jo, det er rettferdig, men brutal ærlighet kan vanligvis få jobben gjort. De kan i sin tur endre temaet til noe annet, eller de kan skumle bort for å irritere noen andre.

Vær også forsiktig med personens følelser. Sjekk om denne personen er sensitiv og ikke kan ta denne greiheten. Hvis de ikke kan ta ærlige kommentarer, så hva snakker du om samtalen til et annet emne? Sikkert, det er flere emner som du både kan snakke om som ikke vil irritere deg. [Les: Styr samtalen med disse 20 ekspertrådene]

Å forlate en samtale, spesielt når den andre parten synes å ha tiden av livet, kan være vanskelig. Men med et lite skuespiller, et arsenal av unnskyldninger eller sløvhet for bare å få dem til å gå bort, kan du være sikker på at samtalen din snart kommer til en slutt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar