7 Klare tegn Det er riktig tidspunkt å møte foreldrene

Enten du møter partnerens foreldre eller partneren din, er timing av essensen! Disse tegnene vil fortelle deg om du er klar.

Ikke present kjæresten din eller kjæresten til foreldrene dine bare for å gjøre det. Gjør det når du er klar. Å finne ut når riktig tidspunkt er, vil selvsagt ha mye å gjøre med hvor strenge eller avslappede foreldrene dine er. Hvis de er lagt tilbake, så gå rett fram og planlegge noe tilfeldig. Bare husk å være sikker på at partneren din er komfortabel med det også.

Det kan ikke være en stor avtale fra deg, men det vil være en stor avtale for partneren din fordi å møte folkene er en surefire måte å validere alvorligheten av forholdet ditt.

Hvis foreldrene dine er mer formelle i den forstand at det er behov for en drakt og slips til middag, så bør du kanskje ta mer tid til å forberede din partner på forhånd slik at han eller hun vet hva de kan forvente. Uansett må alle parter være klare til møtet hvis du vil at det skal lykkes.

Jeg har en venn som har veldig tradisjonelle og konservative foreldre. De har gjort det veldig klart at de bare er interessert i å møte sine barns partnere bare når de har bestemt seg for at de vil gifte seg med dem. Noen foreldre er bare den måten, og du kan ikke utsette dem for å være så satt på sine tradisjonelle måter. Hvis du har foreldre som disse, så bare spill ball med dem og kun introdusere din partner til dem når ting er veldig alvorlige.

7 signerer det er tid for å møte foreldrene

I mitt tilfelle møtte jeg min forlovede sine foreldre på brorens bursdagsfest. Like fantastisk som møtet var, var det sannsynligvis ikke den beste ideen for oss å møte på en så stor og livlig begivenhet. Vi var ikke i stand til å snakke veldig mye som det var for mange slektninger og venner som stoppet for å si hei.

Mitt råd er å planlegge noe mer intimt, slik at alle har sjansen til å bli kjent med hverandre, men det er selvfølgelig ditt prerogative. I alle fall er det 7 tegn på at det er nok tid til å møte folkene.

# 1 Du er gjensidig eksklusiv. Du vil vite at det er riktig tidspunkt å møte foreldrene når du er gensidig eksklusiv. Det er ikke noe poeng i å sette alle gjennom trinnene for å bli kjent med hverandre hvis forholdet ditt ikke kommer til å vare. Når du har bestemt deg for at du skal bli saddled med partneren din på ubestemt tid, er det sannsynligvis det rette øyeblikket for å gjøre introduksjonen til foreldrene dine. [Les: 16 tegn på at du ikke er klar til å være eksklusiv]

# 2 Partneren din har møtt dine venner. Hvis partneren din har hengt ut med vennene dine i mer enn en anledning, er det trygt å si at han eller hun kan være klar til å møte folkene. Det er mindre press når det gjelder å møte en vennegruppe, og hvis du samarbeider passerer med flygende farger, så tenk på å forstørre det og ta en introduksjon til foreldrene dine.

# 3 Partneren din har møtt dine andre familiemedlemmer. Om partneren din har møtt andre familiemedlemmer med en ren sjanse eller med vilje, når han eller hun har møtt et utvidet familiemedlem, er det nok tid til å møte foreldrene.

For eksempel kan du og kjæresten din ha kjørt inn i tanten din på supermarkedet, og du introduserte dem for ikke å være uhøflig. Husk at folk snakker. Og hvis familien din er noe som helst, vil de snakke mye. Nyheter vil spre seg som en brann som din tante møtte kjæresten din før foreldrene dine gjorde.

Selv tilfeldige møter som disse kan føre til massivt familiedrama, så ta oksen ved hornene og sett opp en lunsjdato med foreldrene dine snarere snarere enn senere. Det samme kan sies om du introduserer kjæresten din til søsteren din over cocktails og tapas. Hva får deg til å tro at søsteren din ikke skal rapportere alt til mamma? Forventninger vil bli satt, forutsetninger vil bli gjort, og før du vet det, vil foreldrene dine ha på deg for å introdusere dem til din spesielle person.

# 4 Du snakker om fremtiden. Når du begynner å tenke når det gjelder â € œusâ € Â i stedet for â € œmeâ € Â så vet du at timingen er riktig. Hvis du ser deg selv sammen med partneren din i lang tid, så er neste handlingsoppgave å gjøre ham eller henne til en del av livet ditt. Det betyr at du møter de som har skapt deg. Dette trinnet vil sikkert gjøre din partner lykkelig som den tjener som validering at du tar ting til neste nivå.

[Les: 9 idiotsikre tegn for å vite om hun er en keeper]

[Les: 11 sikker på at han er en keeper]

# 5 Ideen er ikke skremmende for deg. Hvis ideen om partneren din som møter dine folk ikke skremmer bejeezus ut av deg, hva venter du på? Dette er et godt tegn som det indikerer at du er komfortabel med de to verdenene som kolliderer. Sørg for at partneren din føles på samme måte og ikke å presse ham eller henne hvis de ikke er klare.

# 6 Du er stolt av din partner. Det er utvilsomt vanskeligere å introdusere foreldrene dine til din slacker kjæreste enn det er å introdusere dem til noen som har sin skit sammen. Hvis du er stolt av hvem du er med, er det uunngåelig at du vil at alle skal vite om hans eller hennes prestasjoner. Du vil ha folkene du bryr deg om å se bare hvorfor du er så forelsket i denne personen.

# 7 Alle er klare. Jeg antar at hvis du ikke kan finne ut når "riktig tid" er, så ta det rolig og bare sett opp et møte når alle er mentalt klare.Snakk med foreldrene dine om denne spesielle personen og måler deres reaksjon når du foreslår et møte. Gjør det samme med partneren din. Når du tror at alle er komfortable nok til å ta det neste trinnet, så vil du vite at det er den perfekte tiden.

Å møte foreldrene for første gang er et stort skritt enten du tror det eller ikke. Du vil bli overrasket over hvor mange relasjoner som går galt, bare fordi det første møtet med nærmeste familie ikke gikk som planlagt.

Så mye som du elsker din partner, hva din familie mener, bærer også vekt, spesielt hvis du er nær dem. Undervurder aldri foreldrenes intuisjon når du bestemmer om barnet ditt er med den rette personen. Foreldre har en bisarre sjette følelse når det gjelder ting slik, så ta deg tid og ikke haste det. Du vet når tiden er riktig.

[Les: 8 viktige ting å huske når de møter foreldrene]

Med disse klare tegnene for å sjekke om du er klar til å introdusere hverandre til dine respektive familier, kan du finne riktig tidspunkt for å gjøre de riktige introduksjonene. Nå er alt du trenger å bekymre deg for, og gjør et godt førsteinntrykk på dem!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar