The Classy Girl's Guide til å være mer attraktiv for menn

Vil du være mer attraktiv for menn uten å ofre din integritet? Vi gir deg 17 måter å være mer attraktive for menn, med din verdighet intakt.

I en perfekt verden vil gutta like deg akkurat slik du er. Imidlertid er virkeligheten, du må bare legge litt ekstra innsats * OK, noen ganger tar det mye mer * for å bli lagt merke til. Før du føler deg overveldet, er den gode nyheten at attraksjonen går mer enn huden dyp. Du kan gå lett på sengen på ansiktet ditt, og ikke bekymre deg for å måtte gå under kniven for å se ut som en Victoria's Secret-modell.

Saken er, attraksjon er faktisk så grunnleggende som våre naturlige instinkter. Mer enn ditt utseende eller designer sko, kan du gjøre en mann mer tiltrukket av deg ved å utnytte menns medfødte biologiske ønsker. Mye av det har noe å gjøre med det du allerede har.

Holder den stilig og tiltrekker seg menn

Uten videre ado bryter vi ned de tingene du kan gjøre for å være mer attraktive for menn.

# 1 Smil. Den som smiler vil alltid se mer attraktiv og tilnærmet enn noen som ikke gjør det. Smilende kvinner ser 10 ganger mer attraktive ut i menns øyne. Faktisk, den hvitere og retttere tennene, desto mer forlokkende, som dette indikerer gode gener som slår et notat i deres instinkter. Så vær så snill å flappe de pære hvite! [Les: Hvordan tiltrekke seg menn på en måte de ikke kan motstå!]

# 2 Bruk din positivitet. Du trenger ikke bare å smile; positivitet og en hyggelig holdning bør utstråle fra innsiden også. Hvis du vil være mer attraktiv for menn, vis at du er vakker på innsiden, også. Menn forbinder positive personligheter med generell hyggelighet og munterhet i sosiale situasjoner, noe som er viktig for seriøse og langsiktige forhold.

# 3 Rock den skarlagen kjole. Fargen rød har alltid spilt begge kjønnene. Så hvis du vil få menn til å se på deg og tenk "WOW", bytt LBD med et dristig skarlet nummer. Hvis du ikke har rødt, velger du rød leppestift, røde negler eller en rød veske for å tegne guttaøynene til deg.

# 4 Bare en liten hud. Du trenger ikke å bære alt for å få folk til å legge merke til at det ville være rett og slett uhyggelig. Menn liker å bli tært litt, og du kan gjøre dette ved å vise akkurat nok hud på de riktige stedene. Pair en bukse med lange, skinny jeans som klemmer dine kurver, eller gjør en kort skjørt med en stilig topp. Det handler om å spille opp dine beste kroppslige eiendeler. [Prøv: 6 stygg måter å plage mannen din og forlate ham hardt]

# 5 Flip det håret. Langt, saftig hår kan få menn til å gå gaga. Det knytter til helse, fruktbarhet og - selvfølgelig - femininitet, som alltid vil røre opp menneskets medfødte paratiske instinkter. Bare husk å holde det naturlig, og unngå unødvendig, unkempt hår * med mindre det er et sexy bed-hode *, som bare er et avslag.

# 6 Spill med symmetri. Menn, akkurat som kvinner, er tiltrukket av symmetri i de motsatte kjønnens funksjoner. Et symmetrisk ansikt og kropp viser at du har gode gener, som automatisk tiltrekker menn. Men hvis du ikke kan trekke den av, er det sminke! Sørg for å gå lys, skjønt.

# 7 Pitch perfekt. En høyere stemme er alltid en turn-on for gutta. Dette skyldes at en høy stemme ikke ubevisst forteller dem at du er mindre, yngre og mer delikat. Dette fremkaller også en følelse av beskyttelsesevne over deg, som menn er innatraget til, ettersom du høres mer delikat. [Sjekk ut: Damsel i nød - Hvorfor menn finner dem så uimotståelige]

# 8 Elsker de kurver. Selvfølgelig er menn nå - og vil alltid bli tiltrukket av din søppel. Mens det er bryst menn og butt menn, har det vært vitenskapelig bevist at menn foretrekker et stort midje-til-hip-forhold i sine kompis, så en bøyelig bunn halvparten med en slank midje er alltid en tittel for gutta. Så igjen er det alltid Spandex.

# 9 Har vennene dine i slep. Allment kjent som â € œCheerleader Effect.â € Â Ifølge eksperter ser kvinner som er i en gruppe seg mer attraktivt ut enn kvinner alene. Med andre ord ser du mer attraktivt når du er med vennene dine.

# 10 Preening prinsesse. Du kan være supermodell-kvalitet, men hvis du har dårlig ånde eller fliset negler, må du gå tilbake til grotten der du tilhører. Menn fremdeles finner velpleide kvinner for å være mer attraktive. Du trenger ikke å bruke tonn sminke eller falske negler, øyenvipper og hår. Kom som du er, og gutta som holder oppmerksom på deg, er de som definitivt er interessert. [Les: Hvilke menn vil i en kvinne bli trukket til henne]

# 11 Vennlighet. Hold dramaet ditt i sjakk, selv når du er i din periode, og du vil bare bite folkens hodene av. Menn er mer tiltrukket av kvinner som er i stand til å demonstrere små handlinger av godhet og hensyn, for eksempel å være i tide og være hyggelige med servitøren. For dem gjør du en ideell kompis, som øker attraksjonen.

# 12 Still spørsmål. Vis interesse, og du vil ha gutter fawning over deg. Hvis du er på en dato, i stedet for å snakke alt om deg selv, vær oppmerksom og oppriktig interessert i din dato. Lene seg nærmere ham, hør nøye og still spørsmål. Dette gir ham et løft i ego og får ham til å føle seg ønsket.

# 13 Skrekk på sine vitser. Et annet poeng som vil gjøre deg mer attraktiv for menn, er når du ler på sine vitser.Dette får dem til å føle seg bedre om seg selv. Dessuten viser det også at du er tilnærmet og trygg nok til å sette pris på en god * i deres mening * sans for humor. [Les: 25 ting folk finner sexy og attraktivt om en jente]

# 14 Selv, quirks og alt. Du kan være attraktiv og interessant, men det som får deg til å skille seg ut er din unike personlighet. Ikke vær redd for å vise dine quirks. Å være deg selv er en mye bedre strategi for å få folk til å legge merke til deg enn å feire en personlighet.

# 15 Copycat. Dette tipset er en klassiker av en grunn, så det er verdt å nevne her. Prøv dette: Hvis han lener seg inn, lene seg også inn. Hvis han løper hendene gjennom håret, gjør det samme etter en stund. Dette sender ubevisst en beskjed om at du er interessert i ham, som forsterker sin tiltrekning mot deg.

# 16 Spill opp dine sterke sider. Alle har gode kvaliteter. Så for å tiltrekke deg menn, må du bedre ta ut dine beste eiendeler og gjøre dem mer fremtredende. Hyggelig bod? Flaunt det - men husk å være smakfull. Vakkert smil? Le ofte. Smart? Engasjere seg i vittige utvekslinger. Tross alt ser du alltid bedre ut når du har din beste fot fremover. [Sjekk ut: 13 sjarmerende måter å være mer approachable for guys]

# 17 Tillit. Selvfølgelig kan du få det beste tilbudet, håret som saftig som shampoo reklamefilmer, de mest velpleide, manicured neglene og alt det jazz-men hvis du ikke kan bære deg godt i en samtale eller midt i en mengde ... det er bare ikke noe poeng. Tross alt har blitt sagt og gjort, er det beste aktivet som kan gjøre deg attraktivt, behagelig i din egen hud.

Hemmeligheten til å tiltrekke menn er allerede inne i deg. Du har sterke og svake sider, akkurat som alle andre kvinner. Du må bare få mest mulig ut av det du allerede har, spille opp til dine sterke sider, og redusere svakhetene dine. Å være virkelig hyggelig og ha en positiv holdning er alltid en tur, og best av alt er tillit din allierte. Det spiller ingen rolle om du har 9 tommers hæler eller du har knapt noen sminke på. Det som er viktig er at du tar deg godt nok til å snu hodene og lyse opp et rom når du går inn.

[Les neste: Hvordan få en manns oppmerksomhet under noen omstendigheter]

Positivitet, selvtillit og et ekte smil er alltid attraktive på enhver kvinne, uansett størrelse, høyde eller etnisitet. Du kan bære alt fra designer couture til sparsommelig butikk, men så lenge du overholder poengene ovenfor, kan du alltid regne med å snu menns hoder og tegne hjerter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar