11 Classic Moves Guys alltid glemmer å gjøre på datoer

Innholdsfortegnelse:

11 Classic Moves Guys alltid glemmer å gjøre på datoer
11 Classic Moves Guys alltid glemmer å gjøre på datoer
Anonim

Disse klassiske effektive trekkene har fungert i flere år på forskjellige kvinner. Alle gutta trenger å gjøre på datoer er gjør disse og hver dato bør være fantastisk!

Dating er ganske grunnleggende. Alt du trenger å gjøre er å snakke med en kvinne, bli kjent med henne litt bedre, og få henne til å kjenne deg litt bedre også. Fancy ting som fine dining restauranter, fornøyelsesparker og lange turer langs stranden er bare der for å lette en potensiell attraksjon som brygger mellom deg.

Problemet er imidlertid at så mange menn blir så opptatt av å ønske å imponere en jente som grunnleggende om datoen går tapt. De kan modellere sin oppførsel på det de ser på TV, i filmer, hva de leser i bøker og så videre. Det er der pickup linjene, de ikke-så-subtile hintene og de ubehagelige flørtende bevegelsene kommer fra. Jo, de kan være trendy, men la oss innse det, ikke hver mann kan trekke den av. I stedet, hva hver fyr kan trekke seg fra er de klassiske trekkene som har fått menn godnatts kyss og kjærester til slutt.

Hva hver fyr burde gjøre på en dato

Nesten alle kvinner ville være enige om at alle dudes må ha følgende på deres dating arsenal hvis de vil at damene skal være lykkelige nok til å beholde dem.

# 1 Tekst henne. Send hennes enkle meldinger. Du trenger ikke å være klossete om det, skjønt. Vær kult og mannlig! Det er det som vanligvis gjør at kvinner blir alle kvinnelige også.

Teksting for mye kan være irriterende, men teksting bare for å sjekke inn på henne er søt. Kanskje send henne en takk for at du gir deg en fin tid på datoen hvis du er nylig dating. Det ville ikke skade i det hele tatt, hvis du faktisk sjekket inn bare for å vite at hun kom hjem trygt. Du kan til og med skrive din spesielle noen noe søtt før du kommer sammen for dato natt etter jobb. Det ville definitivt bidra til å starte en date med en smilende kvinne med deg.

Korte meldinger forteller jenter at du tenker på dem, men ikke så mye som å skremme dem helt. Med andre ord, hvis du fortsatt er et nytt par, hold deg kult. [Les: Hvordan tekst jenta du liker og få henne til å ønske deg]

# 2 Lytt. Dudes, generelt, er flotte lyttere, men det meste bare hvis de er interessert i kvinnen de lytter til. Har jeg rett, homies? Det som virkelig betyr noe i lang tid er om du hører utover ordene jentene sier.

Noen ganger, eller mesteparten av tiden, vil kvinner at mennene skal være mer oppmerksomme på dem. Det er en måte å vurdere om dere bryr seg. Vi vet at det kan være vanskelig å gjøre det hele tiden, men noen ganger gir vi deg virkelig ledetråder om hva vi vil.

Så gutter, hvis kvinnene dine oppfører seg litt uvanlig, bare observere, lytt nøye, og du vil vite hvorfor! [Les: 10 måter å bli en bedre lytter]

# 3 Sprekk vitser. Få henne til å le høyt. Hvert forhold bør ha dette til enhver tid - en gjensidig følelse av humor. Ja, kjærlighet og alt det grøtende ting er viktig for alle forhold, men har full åpenhet for å le høyt med en person du egentlig liker, legger en mer underholdende side til hvert forhold.

Mange gutter, spesielt på første datoer, glemmer den enkle sannheten at nesten alle jenter vil le. Det er forfriskende, foryngende, og for å være ærlig, vil latter holde seg langt lenger enn godt utseende. Vi ønsker alle noen vi kan føle oss glade og glade for, enten på din første date eller på din 100th. Så hold kjeft, og bare vær sjokkerende, folkens! [Les: 36 morsomme og flørtende spørsmål å spørre en jente]

# 4 Spør henne tonnevis av spørsmål. Det er mange datoer som har gått sur på grunn av vanskelige stillinger. Men hvorfor skjer det uhyggelige stillinger? Er det ikke fordi vi er nervøse, og vi fortsetter å tenke på hva jeg skal si neste? Dette gjør det dobbelt vanskelig. Gjett hva, du trenger ikke å tenke på hva du skal si, fordi du bare kan stille spørsmål i stedet. Vær så snill å spørre datoen uvanlig, men tankevekkende spørsmål!

Spør jenter spørsmål som "Hvis du var alene i et låst rom som blir mindre i minuttet, hva ville du gjøre?" Eller "Hvis du var Sansa Stark fra Game of Thrones, ville du ha presset Joffrey Baratheon av den hylle?" Spør henne disse fantastiske spørsmålene, og du kan i utgangspunktet garantere en kontinuerlig interessant samtale.

# 5 Smil. Jeg vet ikke hvorfor gutter smiler ikke så mye som jenter. Kanskje du tror det er ikke så mannlig eller kanskje det er en "girly" ting å gjøre. Vel, for å være ærlig, tar det en stor mann å smile selv i de dårligste situasjonene.

Smil, dudes! Vis din kvinne at du er glad for å være rundt henne, og at du er stolt av å bli sett sammen med henne! Ikke vær en av de parene som er ute og om i offentligheten, og argumenterer og ser torturert til å være rundt hverandre. Hvis du ler mye mens du henger ut med din herlige dame, vil andre jenter som ser på deg, ha lyst til en fyr akkurat som deg!

# 6 Datoer trenger ikke å være om natten. Vi får at konvensjonen vanligvis er middag, men kan du ikke overraske dine koner og kjærester til en hel helg med moro en gang imellom? Ta henne ut til stranden i helgen. Kanskje planlegge to hele dagers filmmaraton for de nørdige jentene. Hvis jenta liker å dra, ta henne! Datoer trenger ikke alltid å være middag! [Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle dagtidsdagsideer]

# 7 Respekter henne. Vi skylder hver eneste person vi møter den mest grunnleggende form for respekt.Det kan imidlertid være tidspunkter når du er ute på en date, og noe respektløs blir ved et uhell ut av munnen din. Når dette skjer, er det vanligvis en avtalebryter, spesielt hvis du er på dine første par datoer med en kvinne.

For å hindre at dette skjer igjen, prøv å huske på tingene som folk generelt ikke er så tolerante om. Dette inkluderer misogyni, rasisme, bigotry, og i utgangspunktet enhver form for douchebaggery der ute som selv har det minste potensialet til å fornærme. Hvis det er slik du egentlig er, så finn en måte å tone ned på dusjen, uansett hvor morsomt homies tror det er.

# 8 Vær en gentleman. Det er alltid ektemenn der ute som har glemt hvordan de skal behandle sine koner på datoer! Vi får at det ikke synes å være konsekvens i det lange løp, men å ha en partner som er gjennomtenkt nok til å være en gentleman, gir hustruer og kjærester over hele verden stolthet.

Menn setter nesten alltid på en luft av gentlemanliness på første datoer, men de dudes som vinner til slutt er de som aldri glemmer å være ridderlige hver sjanse de får. Ekte menn vet at det bare tar en gest så enkelt som å åpne en dør for å få et smil ut av noen av oss hver gang. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 9 Tilbyr å betale. Dette gjelder mer for de som er dating enn de gifte, men det gjør ikke vondt dine sjanser, ektemenn! Det kan vel være litt sexistisk å anta at menn alltid må betale regningen på datoer, men det gjør ikke vondt for å alltid tilby.

Mange moderne kvinner vil sannsynligvis vil betale for sin del, men tilbyr å betale kvinner å tro at menn er gjennomtenkte nok å tilby, men respekterer oss nok til å gi oss mulighet til å avvise.

# 10 Kompliment henne. Det er ingenting som berører en kvinne enn et oppriktig kompliment. Vi vil ikke alltid bli fortalt at vi er vakre. Vi elsker også å høre at vi er strålende, morsomme og flotte å henge med. Så hvis du faktisk føler dem for din dame, så fortell henne.

# 11 Det er greit å lene seg inn for kysset. På slutten av en fantastisk dato, antar du at du har sørget for å gjøre minst fem av de ovennevnte, ikke vær sjenert å lene deg inn for en peck. Det er helt opp til deg å føle situasjonen ut, skjønt. Hvis hun har rørt deg konstant på en håndfri måte de siste timene, så ta det da hun er komfortabel med deg, kan hun være klar for en søt smell på leppene.

Husk å holde respekt hele tiden, selv når du gjør det! [Les: 6 gavekort, hun vil at du skal kysse henne]

Dating har alltid vært om å feire en kvinne og å imponere henne nok til å få henne til å beholde deg. Så gutta, ikke glem at for å få oss til å like deg og å fortsette å være glad for å ha deg, må du holde de ovennevnte tipsene i tankene!

Populært emne