Claire Sweeney på å ha en baby: 'Mitt liv har aldri vært rutinemessig og aldri vil bli'

Skuespilleren og presentatøren satte seg ned med Mother & Baby for å snakke utelukkende om hvordan graviditeten hennes går og hvordan hun planlegger å takle livet som en enslig mamma med en karriere som går i gang

Forventer sitt første barn med tidligere forlovede Daniel Riley, Claire Sweeney har en flott graviditet. Og til tross for at han ikke lenger er romantisk involvert med Daniel, den tidligere Løse kvinner paneldeltaker er opptatt av hans engasjement. Han var begeistret, og han er fortsatt, sier Claire. Han kommer til å være veldig hender på.Claire har gjort mest mulig ut av sin graviditet - inkludert splashing på Seraphine og Tiffany Rose maternity stykker og feirer hennes forestående morskap med en baby shower akin til en høne gjøre noen uker siden på Liverpools Hilton Hotel. Vi snakker en Robbie Williams hyllestakt og borddansdans fra gjestene. «Jeg ville ha gnist og fjær overalt,» lo Claire. Men den tidligere Brook skuespillerinne har ikke la henne trang til å bli bedre av henne. Selv om hun for tiden er besatt av avokadoer, var hennes tidligere graviditetskrav ikke helt like sunne. "I første trimester var det Cadbury sjokolade," hevder Claire. "Jeg kunne ikke få nok, men det lettet meg, jeg prøvde å svekke meg selv av den ene fordi jeg trodde jeg skulle bli stor ellers!"

Det store kjønn avslører

Claire er begeistret for å vente en gutt - men oppriktig innrømmer at det ikke var det hun håpet på. "Jeg trodde alltid at jeg ville ha en jente fordi jeg hadde et godt forhold til mamma," avslører hun. "Da jeg fant ut at jeg hadde en liten gutt, ble jeg vant til det, og nå trives jeg veldig godt med å kjøpe små gutteklær."

'Jeg bestemte meg, men da graviditeten er utviklet, har jeg bestemt meg for å vente og se'

Som mange mødre, innrømmer Claire at hun sliter med å bestemme seg for et navn for sønnen sin før han kommer, via en planlagt C-seksjon neste måned. Mens hun hadde navnet Gabriel i tankene for hennes "mirakel" baby, venter hun nå på hva han skal ringe til han er født. "Jeg bestemte meg i de tidlige stadiene, men da graviditeten er utviklet, har jeg bestemt meg for å vente og se," sier Claire. Etter to miscarriages er det ingen overraskelse at Claire opprinnelig var nervøs for hennes nåværende graviditet - og hvordan det ville utvikle seg. «Jeg var i de første tre månedene, men når jeg føler at han flytter nå, vet jeg at han er ok,» sier hun. "Jeg venter fremdeles hver morgen for den første bevegelsen."

Men til tross for at hun hadde sitt første barn i en alder av 43, insisterer Claire på at det å være en eldre mor ikke bekymrer henne.

"Jeg er så ung på hjertet og på mine veier, og det handler om trygghet," sier Claire. "Det passet meg til å ha gjort alt jeg ønsket å gjøre, reise, alle drømjobbene jeg ønsket å gjøre, fest og så ha min baby, i stedet for omvendt. Jeg føler meg velsignet at jeg har fått sjansen på dette stadiet i mitt liv for å få en baby.

Et nytt forretningsprosjekt

Claire sørger for at hennes kropp forblir i god form ved å holde opp med sine treningsnivåer - en lidenskap som motiverte hennes engasjement i en ny virksomhet, en online antenatal velvære og treningsplattform kalt Resultater med bump.

"Det handler ikke bare om trening, det handler om å strekke, det handler om å gjøre deg mer komfortabel når du er gravid," sier Claire. 'Vi gir også tips om ernæring, hva du burde og ikke bør spise. Og jeg har selv gitt mine barneklær tips. '

Ser frem til fremtiden

Så mye som hun ikke kan vente med å holde sin sønn for første gang, tror Claire at hun vil savne bumpen hennes.

«Jeg sitter her nå, føler meg, og han snurrer rundt og jeg elsker bumpen min,» sier hun. "Kvinner har sagt til meg," Du kommer til å savne bumpen din "og jeg vet nå nøyaktig hva de mener. Jeg ville ikke ha det før, og jeg føler plutselig som om jeg er en del av en klubb jeg ikke visste eksisterte. '

'Mitt liv har aldri vært en rutine og vil aldri bli'

Mens Claire har vært i stand til å fortsette sine ulike arbeidsforpliktelser mens han er gravid, vet hun at det vil bli vanskelig når hennes sønn er født - derfor planlegger hun å få hjelp av en barnepike. Faktisk må babyen passe inn i Claires livsstil raskt, da hun går tilbake til jobb nesten umiddelbart - for å øve på en julepantomime."Jeg er heldig, du ser at jeg ikke er i en 9-5 jobb. Jeg vil være fri hele dagen, jeg vil bokstavelig talt være på scenen i noen timer om kvelden, og for den tiden trenger jeg bare noen til å holde min baby, en barnepike. Jeg trenger bare noen til å hjelpe meg med, men jeg kommer til å være veldig hender på.'Mine instinkter forteller meg å gå med mine instinkter når barnet er født,' sier Claire."Det er så mange motstridende ting, og de fortsetter å snakke om rutine, men livet mitt har aldri vært en rutine og aldri vil bli, og jeg vil at han skal passe inn i livet mitt." Resultater med Bump lanserer i dag.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar