Kretskort for å bygge eksplosiv kraft

Virgin Active klubber har nylig fått en last med nytt sett. Noen av det er greit, noen ... ikke så mye. Virgin Active kaller denne nye samlingen av kit Fitness 5, og hvis du har lagt merke til dem, vises i klubben din og ikke har en anelse om hva du skal gjøre med dem her er en kort beskrivelse av hver etterfulgt av to styrke og eksplosiv kraftbygging kretser du kan bruke dem til.

Bulgarsk bag

Laget av bulgarsk olympisk idrettsutøver Ivan Ivanov, de er designet for å bidra til å styrke kjernen din og utvikle smidighet. Den bulgarske vesken kan brukes som en frivekt for dynamisk kjernearbeid, eller legges til kroppsvekten for å få hopp, knekk, press-ups og kraftkremer jobbe enda vanskeligere.

TRX Rip Trainer

Dette utfordrer deg i alle tre bevegelsesflyene og fungerer på din styrke og kardiovaskulær kondisjonering, i tillegg til å forbedre fluiditet og bevegelsesområde.

Kamptauer

Kamptråder gir en intensiv treningsøkt, bygger kjernestyrken og forbedrer kroppslig kondisjonering.

TiYR

TiYR er mykt, men tungt, minimalt, men effektivt, alt-kropps treningsverktøy. Du vil engasjere hver muskel gjennom beina, kjerne og overkroppen.

Plyo boks

Disse skumbokser med høy tetthet kan hjelpe deg med å utvikle kraft, full eksplosiv styrke og buold kardioutholdenhet. Takket være deres nyskapende konstruksjon er de enkle på føttene, ankler, knær og hofter.

CIRCUIT 1 - (gjenta 3 ganger med 90 sekunder hvile mellom hver krets)

Tire Flips - 1 minutt

Skyv ned og kjør dekket opp og trykk det tilbake til bakken igjen og gjenta.

Squat og trykk - 20 reps

Stå i en knebøyning og heise en bulgarsk bag på baksiden av nakken. Kryss ned i en dyp knebøy og trykk posen over hodet og ta det tilbake til nakken din før du står opp.

Slagetråder: Alternativ bølger med hoppeklubber - 45 sekunder

Hold et tau i hver hånd og pisk dem opp og ned vekselvis. Etter at to reps på hver side utfører en hoppeklubben.

TRX Rip Trainer hockey skudd - 15 hver side

Stå sidelengs på å holde rip trener med begge hender og replikere et hockeyskudd. Vri på ballene dine på føttene for så bredt en rekke bevegelser som mulig.

Plyo-boks press-up - 20 reps

Plasser føttene på en plyo-boks og gjør press-ups som normalt.

CIRCUIT 2 (gjør dette to ganger etter den første kretsen med 90 sekunder hvile, eller fire ganger i seg selv med 90 sekunder hvile)

Bondegårds tur - 20 trinn

Stå midt i et dekk, bruk håndtakene for å plukke det opp med hendene dine ut til dine sdier. Gå ut 10 trinn, vend deg om og gå tilbake 10.

Bulgari Bag Power Snatch - 15 reps

Slipp til en knepposisjon. Hold posen i knehøyde i begge hender, rygg skuldrene tilbake og ta posen opp over hodet ditt til armene dine er forlenget og posen er i presseposisjon. Senk sakte og gjenta.

Slagetråder: Alternativ bølger med hoppeklubber - 45 sekunder

Hold et tau i hver hånd og pisk dem opp og ned vekselvis. Etter at to reps på hver side utfører en hoppeklubben.

Plyo boks hopper - 45 sekunder

Med føttene skulder-med hverandre knep ned og hoppe opp til midten av boksen. Gå tilbake og repeter.

Som de fleste kretsbaserte treningsøkter, jo mer intenst du gjør hver øvelse, desto mer fordel vil du få. Nå, dra nytte av å være en av de få menneskene i treningsstudioet som faktisk vet hvordan du bruker alt dette nye fangled-settet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar