Jul presenterer for en mamma-til-være

Innhold

Er du shopping for din gravide venn, søster, kollega eller selv om du forventer? Om hun trenger den perfekte kjole til juledag, noen babyprodukter for den forestående ankomst eller bare litt bortskjemt - vi har avrundet de beste gaver for å ødelegge moren å være i livet ditt.

Bump til fødselsdag journal, £ 20, ikke på High Street

En nydelig hardback-journal for deg å registrere hvert øyeblikk av graviditeten din, og deretter barnets første år også. Etisk produsert fra bærekraftige kilder.

Aden + Anais metallic muslins, £ 21 for en pakke med tre, Natural Baby Shower

En nydelig gave til forventende mødre denne julen, Aden + Anais har lagt til sin allerede fantastiske samling muslins med sparkly metallics i år. Vakkert mykt på delikat hud.

Good Grey Sweatshirt, £ 42, Parent Apparel

Moms-å-være blir klar for noen søvnløse netter fremover. Denne myke og behagelige genseren er den perfekte anekdoten, med en nydelig fargerik design, og på den sjenerøse størrelsen for maksimal komfort!

Tre-skuffers Weleda-gave sett med mini kroppsoljer, fuktighetskrem og kroppsvask, kr 30,95, Weleda

Når du er gravid, er det viktig å ta deg tid mens du fortsatt kan, så gi din mor en rekke velvære med mini-behandler slik at hun kan nyte litt tid på meg. Det er så mye inkludert i dette luksuriøse settet, vi anbefaler!

Sølv minne Orb, £ 184, Saffron Bells

En luksuriøs gave, en mamma-å-være, vil skatten for alltid, dette er en ekte minnesmerke. Denne ekstra store solide sølv-orbben, med seks skjulte fotorammer, er klar til å bli fylt med bilder av hennes nyfødte baby. HKH Prins George mottok en av disse Minne Orbs for å feire sin første bursdag. Det kan være dyrt, men £ 1 fra hvert salg er donert til Great Ormond Street Hospital for barn.

Prosecco Christmas Chocolate Hamper, £ 25,00, Choconchoc

Hun vil ikke kunne ha noen ekte fizz denne julen, så hva kan være mer perfekt enn en flaske boblende laget av sjokolade! Denne Choconchoc-hammeren inneholder åtte prosess-smaksprutte fløyter, samt stykk-motstanden, Chocolate Prosecco-flasken! Du finner absolutt ingen alkohol er i denne chocolatey fest, noe som gjør det perfekt for en mamma å være denne festlige sesongen.

Personlig notatbok, 19,20 kr, Urban Cottage Industries

Graviditet er den perfekte tiden til å bli organisert og skrive lister på lister over lister. Du vil sikkert ikke ha tid når baby kommer, så sett og organisert med en vakker personlig notatbok. Finnes i et bredt spekter av farger og overflater, dette er virkelig et vakkert produkt.

The Bump Yoga Mat av Tara Lee Yoga, £ 59.99, Amazon

Tara Lee Yoga Mat vant gull i våre Mother & Baby-priser i år, og er en perfekt gave til mamma-å-være denne julen! Matten er designet med mødre i tankene, med ekstra tykk polstring for ekstra komfort og en glatt overflate som er pålitelig og holdbar. Vi elsker den varme rosa fargen.

Vital Touch Natalia Beautiful Gravid Body Box, kr 34,50, Vital Touch

Nydelig velvære kit, inkludert Prenatal Anti-Stretch Butter, Leg Refresher, Body Scrub, Cotton Flannel, og Step By Step Graviditet og Labor Massage Guide.

Meksikansk Bola halssmykke, kr 36, Blomstrende Lovely Smykker

Et vakkert anheng som skal bæres lavt over en bump. Klokka innsiden sies å hjelpe mamma-til-være bånd med sine babyer.

Pink Himalayan Salt Scrub, £ 23,79, Eco av Sonya Driver

En mum-å-være vil gå til et spa i komforten av sitt eget badekar med denne Pink Himalayan Salt Scrub. En annen som skal listes for Mother & Baby Awards i år, er denne skrubben definisjonen av luksus, slik at huden er myk og smidig.

Bump-To-Baby Photoshoot, £ 39, Virgin Experience Days

Hun vil elske denne fotograferingskampen som er bump-to-birth - perfekt for å hylle bumpen og bunten av glede når han eller hun kommer!

Personlig Broderte Flamingo Babysko, £ 22, Ikke på High Street

Disse håndlagde skinnskoene er en perfekt gave til mamma-til-være, og vil få dem begeistret over den lille er ankomst! Vi tror de er så vakre at de skal holdes i Babys minneboks som et bakervarer etter slitasje. Begge sålene kan tilpasses med ordlyd av ditt valg, kanskje fødselsdetaljer eller en gavemelding.

Mors balm, £ 20, Neal's Yard Remedies

En dypnærende balm fra Neal's Remedies for å hindre strekkmerker og sooth humper under graviditeten. Det er 100% organisk, fragrensfri, med en blanding av hudlevende oljer og bivoks. Klinisk bevist å øke hudens fasthet og elastisitet! En perfekt godbit denne julen.

Brighton silikon teething kjede, £ 29, Nibbling

Denne vakre teething necklance fra Nibbling, er et elegant smykke i mynte og marmor, som vil doble som en teether for hennes nyfødte baby. Den er laget av 100% matkvalitets silikon og kan til og med settes i oppvaskmaskinen! En fabelaktig nyskapende gave denne julen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar