Jul og nyttårs supermarked åpningstider for Asda, Tesco, Sainsbury's Morrisons, Waitrose, Aldi og Lidl

Det er tiden på året hvor nippe til supermarkedet for å kjøpe ekstra melk er uunngåelig, men når åpner supermarkedene seg over jul og nyttår? Vi har tatt en titt på åpningstiden til nasjonens favorittbutikker:

Når skal Asda åpne over jul og nyttår?

Alle Asda butikker vil være stengt på julaften, men de fleste butikker vil åpne igjen på boksedag på reduserte timer.

På nyttårsaften åpner de fleste butikkene fra kl. 10 til kl. 07.00. Det vil også være en redusert tjeneste fra kl. 10.00 til 17.00 i de fleste butikkene på nyttårsdag, selv om Asda har anbefalt deg å sjekke bestemte åpningstider før du drar ut.

Når skal Tesco åpnes over jul og nyttår?

Tesco vil holde de fleste av sine supermarkeder åpne i festivalen, unntatt juledagen selv.

På julaften vil alle supermarkeder være åpne, men løper på søndagstid, noe som vanligvis betyr 6:00 til 10:00 for Tesco Express butikker og 12 til 18:00 for Metro og Superstores.

De fleste Tesco butikker vil også åpne på nyttårsdagen, som går på søndagstid, men de har anbefalt å sjekke din lokale butikk for deres spesifikke åpningstider her.

Når vil Sainsbury være åpen over jul og nyttår?

Sainsbury har bekreftet at bortsett fra åtte nærbutikker i det sentrale London, vil alle butikkene åpne på julaften og handle sine vanlige søndagstimer.

På julaften blir alle Sainsbury-butikkene stengt, med unntak av en bensinstasjon i South East London, Charlton Riverside.

På Boxing Day og New Year's Day vil de fleste butikkene være åpne, men det er best å sjekke butikklederen på din nærmeste Sainsbury før du setter av.

Når vil Morrisons åpne over jul og nyttår?

Alle Morrisons butikker lukkes på juledag, men vil gjenåpnes på Boxing dag fra 9:00 til 17:00.

På nyttårsaften, vil butikkene åpnes fra kl. 10.00 til 16.00, eller fra kl. 11.00 til 17.00, avhengig av butikkens vanlige søndags handels timer.

Morrisons butikker vil åpne på nyttårsdag mellom kl. 9 og 17.

Som alle andre på denne listen, er det best å sjekke åpningstidene for din lokale Morrisons butikk på forhånd.

Når skal Waitrose åpne over jul og nyttår?

I motsetning til noen av de andre butikkene på denne listen, vil Waitrose Christmas og New Years åpningstider variere fra butikk til butikk, så det er en god ide å sjekke dine lokale butikker åpentider online på forhånd.

Generelt om julaften, vil de fleste Waitrose-butikkene være åpne fra kl. 10.00 til 16.00, med noen åpning fra kl. 07.00 til 22.00.

På juledag og boksedag, vil alle Waitrose og John Lewis butikker lukkes.

På onsdag 27 desember åpner de fleste butikkene fra kl. 07.30 eller kl. 08.00 til 21.00, med nærbutikker som åpnes som vanlig.

På nyttårsaften, vil de fleste Waitrose-butikkene åpne fra kl. 10.00 til 16.00, med litt åpning fra kl. 07.00 til 22.00.

På nyttårsdagen vil en rekke butikker være åpne for handel fra 07:00 til 22:00 eller fra kl. 11 til 19, så sjekk på forhånd.

Når skal Aldi åpne jul og nyttår?

På julaften vil Aldi-butikkene være åpne fra kl. 10.00 til 16.00. På juledag og boksedag blir alle Aldi butikker lukket.

På nyttårsaften vil alle Aldi-butikker være åpne fra kl. 10.00 til 16.00, og de vil bli lukket helt på nytt på nyttårsdagen.

For å dobbeltsjekke lokale butikker, besøk din lokale butikkfinder.

Når vil Lidl åpnes over jul og nyttår?

De fleste Lidl-butikkene åpner fra kl. 10.00 til 16.00 på julaften, og åpner en time tidlig for surfing.

På juledag og boksedag vil alle Lidl-butikker lukkes, gjenåpnes igjen som normalt onsdag den 27. desember.

På nyttårsaften, vil Lidl butikker åpne fra kl. 10.00 til 16.00. På nyttårsdagen vil alle Lidl butikker lukkes, åpnes som normalt tirsdag 2. januar.

For å dobbeltsjekke åpningstidene for din lokale butikk, bruk butikkfinder.

Les neste: Reise denne julen? 13 av de beste bilspillene å leke med småbarn

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar