Julegave til menn

Noen sier at den beste delen av julen ikke mottar gaver, men gir dem. Disse menneskene er åpenbart feil - og hvem prøver de å imponere allikevel? - men det er fortsatt mye glede å bli tatt med å gi gaver.

Men for å gi gaver må du først velge og få de gaver, som ofte ikke er en glad opplevelse. Alle kjøpesentre og bysentre i desember er jam-pakket med panikkede nåværende søkere og er best unngått, og mens internett tilbyr ubegrenset valg, kan dette være like mye en byrde som en velsignelse når man prøver å velge den riktige gaven.

Heldigvis, Trener har fått ryggen din. Vi har ikke bare plukket ut de aller beste gaver til løpere, syklister og trenere, vi har også innsiden på de beste groomsettene og erfaringene å huske. Og hvis du ikke finner den riktige gaven der, er vi fortsatt ikke ferdige med å prøve å hjelpe. Rul deg ned denne siden for et angrep av fantastiske gaveideer.

Treningssporere og løpeklokker

Hvis du har en aktiv mann å tilfredsstille, kan en førsteklasses treningsspor eller en helt rad løpeklokke være det de håper å finne under treet. Vi har det beste av begge, klar til inspeksjon.

REKOMMENDERT: De beste treningssporene | De beste løpeklokker

dufter

En fin duft er en gave til både mottakeren og alle de han kommer i kontakt med. Vår oppfølging av de beste duftene som er tilgjengelig, inneholder mange råd om hvordan du velger den rette.

ANBEFALT: De beste menns dufter

Beard trimmere og olje

Det handler om skjegg disse dager, men når folk begynner å vokse ut sine ansiktsfollikler, undervurderer de ofte vedlikeholdsarbeidet som kreves. Hvis du gir noe til bearded fella i livet ditt, kan du hjelpe ham ut ved å plukke en gave som tåler ansiktet mane.

ANBEFALT: The Best Beard Oils |The Best Beard Trimmers

Trådløse hodetelefoner

Tenk på dette som to gaver. En er musikk - den perfekte måten å underholde seg under en treningsøkt. Den andre er frihet. Frihet fra ledninger. Alle hater ledninger, spesielt når de prøver å trene.

REKOMMENDERT: De beste Bluetooth-trådløse hodetelefonene for utarbeidelse

Tredemøller

Det er en stor gave dette - sannsynligvis ikke en for hemmelig santa i arbeidet ditt - og en som fortjener nøye vurdering og en god del forskning. Heldigvis har vi gjort de harde stedene for deg. Start (og ærlig, fullfør) med vårt valg av de beste tredemøller, med valg for hvert budsjett.

ANBEFALT: Den beste tredemøller

Treningscyklar og turbo trenere

Når været blir frostet, går mange syklister innendørs for sine treningsøkter. For å gjøre det trenger de enten en turbo trener å parkere sykkelen på eller en motorsykkel. Eller de kan bare ri rundt huset. Hvis du bor hos noen som gjør sistnevnte, vet vi hva som skal sitte under treet for dem 25. desember.

ANBEFALT: De beste treningscyklene | De beste Turbo-trenerne

Råmaskiner

En innendørs rover er den perfekte måten å holde seg i form hjemme, og de bretter vanligvis opp fint og lite slik at de kan stashes i et skap. Vi har avrundet de beste rowersne for å kjøpe fra £ 96 til £ 949.

ANBEFALT: De beste robåmaskiner

Elektriske tannbørster

Noen mennesker kan ta dette på feil måte, så forsikre dem om at du bare ville få dem en dynamittgave, ikke kommentere pusten deres. Trinn denne veien for de aller beste elektriske tannbørster.

ANBEFALT: De beste elektriske tannbørster

Vannfilter Jugs

Her er en du nesten ikke har vurdert ennå - gaven av smaker vann. Tenk på dette som en Hail Mary tilstede for mannen som virkelig har alt, eller i det minste alle de ovennevnte.

ANBEFALT: The Best Water Jugs

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar