Julegave Guide - Mamma-å-være

Innhold

Enten hun har behov for fødselspermisjonsklær som passer for det nye nyttårsaften som er i dagboken, noen babyprodukter for å fylle opp barnehagen med eller bare mye ødeleggelse og overbærenhet, bli inspirert av vår morsomme gaveguide

Blissful Bump Gift Set, £ 25, boots.com

Et lite sted for velvære er alltid velkommen, spesielt hvis du bærer et lite menneske rundt hele dagen, og dette settet vil få henne til å se og føle seg som guddommelig på kort tid.

Aromaterapi Candle, £ 39.99, babeswithbabies.com

Duftende med rosa grapefrukt, sitrongress og pelargon, dette naturlige stearinlyset vil snart ha noen mum-å-være følelse über zen på ingen tid i det hele tatt.

Maternity Care Gift Set, £ 37, clarins.co.uk

Hvor søt er denne Clarins-samlingen? Skryte av den ikoniske Beauty Flash Balm sammen med mange andre flotte badekåpe nødvendigheter, er hun garantert å elske denne stede.

Wild Fig And Grape Christmas Cracker, £ 7, dipalomo.co.uk

Vi elsker alle en julekrekker, men hva er fab om dette er at det er fylt med vakre skjønnhetsprodukter i stedet for en forferdelig vits.

Ny ankomst sjokolade gave sett, £ 37, hotelchocolat.co.uk

Få henne begeistret for sin voksende støt med denne nye ankomstboksen med godbiter. Hun kan grave inn i sjokolade med en gang, men sannsynligvis best holder hun seg på sprekk, åpner den boblende til den lille er født!

Hot Water Bottle, £ 9.99, getpersonal.co.uk

Denne søte og festlige varmtvannflasken vil holde henne varm og tettsittende mens du ser på Downton Abbey Christmas Special.

Baby Knitting Kit, £ 21, thetoftalpacashop.co.uk

Oppfordre henne til å lage noe av sin egen for hennes baby med dette luksuriøse alpacaullstrikkesettet.

Pampering Gift Set, £ 10, keepmeinspired.co.uk

Dette rimelige settet inneholder alt som den gravide damen i livet ditt trenger for å berolige og ta vare på huden hennes. Beriket med rosenhøf, økologisk vanilje og grapefrukt, hun vil også lukte fantastisk.

Spot vevd kjole, £ 45, mamasandpapas.co.uk

Hvis polka dots er gode nok til Kate Middleton, så regner vi med moren du handler for, vil elske dem også. Denne kjolen er både klassisk og stilig og vil kle henne støt vakkert.

Skjerf, kr 19,99, zara.co.uk

Bang på trend og super myk, vil denne tartan skjerf holde hver mum-å-være koselig og ser stilig hele vinteren lang.

Radox gave sett, £ 7, very.co.uk

Fyll hennes bad med bobler med dette Radox-gavesettet. I tillegg er det en liten and med, at hennes baby vil elske å leke med når han ankommer ...

Mini Massager Med Loofah Pad, £ 9.99, clasohlson.co.uk

Lagre deg fra å være sjefsmassasjegiver og gi henne med denne innovative massageren. Det gir en skånsom og behagelig massasje og kan til og med brukes i dusjen.

Halskjede, kr 14, chelseadoll.no

Hun kan være for stor til flertallet av hennes pre-bump garderobe, men hun kan fortsatt rocke et utsagnshalsbånd!

Amelia Maternity Dress, £ 169.99, tiffanyrose.com

Få henne ut av det "følelsen stor" nedgang med denne show-stop kjole som vil smette hennes bump. Rød er fargen på festtiden, tross alt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar