Christian Williams: Transformasjonen er over (eller er det?)

Innhold

Jeg gjorde det! En eller annen måte.

Jeg kan ikke tro at mine seks uker er over allerede. Det er fløyet av, hvis jeg er ærlig.

La oss få det store spørsmålet ut av veien: hvordan føler jeg meg? Bloody great! Jeg er så sjokkert over hvor mye energi jeg nå har. Ikke bare det, men jeg sover bedre, spiser og drikker bedre, og kan gå så langt for å si at jeg er en ny meg. Jeg har definitivt mistet fett (hovedsakelig fra ansikt og ben, tror jeg) og ble mer muskuløs, som var målet jeg satte meg i mitt første blogginnlegg. Mine armer og skuldre føler meg så mye mer solid, og magen min er definitivt flattere. Og jeg synes nå å ha muskler på ryggen min - aldri sett det før!

En annen overraskelse kom da, mens jeg ble forandret den andre dagen, så jeg at beinmuskulaturene mine nå begynner å stikke ut. Det er ingen bulging seks-pack å rapportere, men jeg vet at det skal ta mer arbeid. Det er der inne, men det er fortsatt litt fett å brenne av før det viser. Jeg er definitivt fornøyd med de fysiske endringene, men jeg vil fortsette å gå. En ting jeg har lært, er det umulig å brenne fett bare på ett sted - du må miste det hele.

Men jeg må si at den beste forandringen er hvordan jeg føler meg full av bønner. Jeg har aldri vært en til å våkne tidlig - jeg er veldig mye den typen person som finner seg selv å se dumme Facebook-videoer klokka 3:00, så ruller rundt i sengen som stønner etter at vekkerklokket går av til kl. 9.00. Ting har forandret seg! Ikke misforstå, jeg ruller fortsatt rundt stønn, men nå bare til kl. 07.00. Jeg blir så mye mer ferdig nå !.

Etter ettermiddagstreningen får jeg denne alvorlige injeksjonen av energi. Det varer vanligvis til rundt 10:00, og så begynner jeg å krasje. Jeg har også begynt å sove mye bedre - kvaliteten har virkelig økt og jeg føler meg mer oppdatert når jeg våkner.

Mat og kosthold var en annen stor for meg. Med jobb og sosialt liv er det nesten umulig å sørge for at hvert eneste måltid har god kjøtt og grønnsak i riktig mengde, men jeg har funnet en ekte appetitt for god mat og skanner menyen for noe sunt. En burger og chips var min tur til hver gang, men jeg finner nå selv å bestille måltider som jeg aldri trodde jeg ville prøve, og virkelig nyter dem.

Min matlaging hjemme som blitt helt forvandlet, og det er virkelig der jeg følte at jeg spikte dietten. Det har vært mye kylling og massevis av grønne ting, og nøkkelen har vært å finne kreative måter å forberede den på, slik at jeg ikke kjeder seg. Det har vært morsomt. Jeg har også startet juicing, som bringer ut den kreative siden i meg igjen. Google er ganske nyttig med dette.

Hva har jeg likte mest, skjønt? Ærlig, alt. Vel, nesten alt. Den Versaclimber, ugh ... men mens det var den aller minste hyggeligste delen av denne reisen, ga den det beste fettforbrenningsresultatet. Alt annet var strålende, skjønt. Lære treningene har vært fantastisk, og kombinert med nye matvarer og få resultater jeg kan se, det har vært fantastisk. Faktisk skal jeg beholde hver eneste del av det. Selv Versaclimber.

Jeg kan ikke avslutte dette uten å si takk til en mengde flotte mennesker. Først til Trener - Hva en flott gruppe mennesker de har der. Så mannen, legenden, hr. Ruben Tabares. Ja, jeg har ønsket å slå ham til tider (stol på meg, jeg har prøvd, men han er for fort), men alt dette er virkelig nede for ham. Han kjenner virkelig hans ting, og jeg er så glad han er enig i å hjelpe meg med å fortsette min reise for å finne den seks-pakken!

Også takk til Rubens team på treningsstudioet som hilser meg hver dag og ble involvert for å hjelpe meg. Alex fra Organic Delivery Co - maten hans selskap leverer er førsteklasses. Alle på Mandarin Oriental Hyde Park, spesielt Sarah Cairns for popping ned regelmessig for å sjekke meg! Jeg kunne lett gå videre og begynne å takke PR-teamet mitt på MUNCH, som sender meg bilder som dette når jeg sender dem et fremskudd:

Og selvfølgelig til familien min ... men dette kommer til å ende opp med å bli lengre enn en Oscar-akseptetale. Men til slutt, takk til deg for å lese. Jeg håper virkelig at etter alt dette blabbering har jeg gitt folk håp om at hvis jeg kan gjøre det, kan noen.

Hvis du har noen spørsmål eller til og med tips for meg å fortsette på denne banen, vennligst gi meg beskjed. Og vær sikker på å sjekke ut mine etter bilder når de kjører neste uke!

ANBEFALT: Les mer fra Christian

Christian Williams presenterer helgen frokost showet på Virgin Radio, 6-10am.

Følg Christians treningsreise på coachmag.co.uk/christian, på showet hans på digitalradio, på VirginRadio.co.uk eller via Virgin Radio-appen, og på Christians Twitter og Instagram med hashtag #coacheffect.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar