Chrissy Teigen deler første ultralyd av hennes baby gutt

Innhold

Modell, forfatter og den ubestridte dronningen av Twitter, Chrissy Teigen har delt en ultralyd av hennes ufødte sønn til sosiale medier.

Hun forventer sitt andre barn med ektemannen John Legend. Paret har også en nydelig datter Luna som er 22 måneder gammel.

Den 32 år gamle skrev den søte snapen til Twitter med bildeteksten, "Hei jeg er en bebe gutt, og vi kan ikke få nok.

hei jeg er en bebe gutt, ganske snill pic.twitter.com/XQp1egUvKo

- christine teigen (@chrissyteigen) 3. mars 2018

Stillingen kommer dager etter at Chrissy innrømmet at hun var bekymret for å lide med postnatal depresjon igjen, men insisterer på at hun er i et mye bedre sted denne gangen.

I en diskusjon i forrige uke, fortalte Chrissy et publikum: "Jeg vet også at jeg føler at når det skjer, hvis det gjør det, er jeg så klar for det. Jeg har de perfekte menneskene rundt meg for det. Derfor står jeg virkelig for en god kjernegruppe av mennesker rundt deg. '

Jeg elsker hennes kjærlighet til alle skapninger

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen) på

Tidligere i februar avslørte hun også på The Ellen DeGeneres Show at hun og ektemann sliter med å komme opp med et navn for sin ufødte sønn.

«Gutt navn er veldig tøft,» sa Chrissy. "Jeg tror ikke engang at han vil få et mellomnavn fordi vi ikke engang kan tenke på et fornavn. Jeg har leket med Dick Legend mye ... Richard Legend, kan jeg si det? "

DeGeneres svarte: 'Du kan si at bare ikke nevne ham det.'

Et navn som helt klart er av kortene til John og Chrissys nye ankomst er John. Chrissy joked: "John og hans ego var som," Jeg vil ikke at han skal føle at han må leve opp til det "og jeg var som" Wow, du er en rykk. "'

Hvis Chrissy finner det vanskelig å finne et navn for sin nye ankomst, kan hun alltid sjekke ut Mor & Baby s no-nonsense guide til å velge en guttens moniker ...

Som dette? Vi håper du også liker:

Unike baby gutt navn: en guide

Topp 50 Baby Boy Names for 2018

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar