Chris Robshaw: "Vi vil jobbe det vanskeligste å være den beste"

Sjekk takleantalet etter de fleste kampene, og du er mer enn sannsynlig å se England No7 Chris Robshaw sitte på toppen av den listen. Utnevnt kaptein i 2012 med bare ett hett til navnet hans, har han nå sementert sin plass som lederen til Red Rose, og hjelper laget til å vinne 23 av de 39 kampene han nå spiller. Og med sin klubb Harlequins - spiller i skyggen av Twickenham, hvor alle Englands VM-kamper blir spilt - har han tjent to spillere av årets priser og vunnet Premiership i sesongen 2011-12.

Med alle øyne på hjemlandet foran Rugby World Cup, MF fanget opp med 1.88m, 110kg openside flanken mens han forbereder seg til å lede sitt land inn i den største turneringen i sitt liv.

Her forklarer han hvorfor England vil være turneringens hardeste lag, noe som hjelper ham med å overleve før sesongen trening og lagkameraten han styrer av i grappling showdowns.

Det sterkeste laget vil ha den største kanten.

Vi vil jobbe hardest til vi er de sterkeste lagene i turneringen. Hvert spill vil presse oss til grensen, og hvis vi er i topptilstand, er det ingen grunn til at vi ikke kan gjøre det bra.

Fokus på fordelene ved tøff pre-season trening er den eneste måten å komme seg gjennom.

Skyv deg selv og tenk på suksessen det vil bringe i fremtiden, uansett hvor grueling det er på den tiden. Du vil høste fordelene.

Jeg ville tilbake meg selv mot de fleste gutta på roveren.

Jeg har ingen poster i treningsstudioet, men jeg liker å bruke roboten. Det er en god måte å utfordre kardioen din, men utholdenhet har ikke en rask øvelse. Hastighet variasjon kjører er bra: jogge, sprint, jogge, sprint. Gjør dette replikerer stoppstartsarten til en kamp og lar meg gå ut og utføre hver uke.

Glem blepprøven - Yoyo-testen er brutal.

Det er likt, men du spretter til en kjegle og tilbake innen en tidsbegrensning, hvil veldig kort og gjenta deretter. Det betyr at du må gjenopprette umiddelbart. Jeg vil ikke si at jeg avskyr det som det er verdt, men det er alvorlig tøft.

Australias Michael Hooper og Waless Sam Warburton skiller seg ut.

Jeg spiller mot noen av de sterkeste, sterkeste gutta ukene i uken, men de to openside flankene fortjener spesiell omtale. Jeg forventer at de har stor innflytelse på dette VM. Begge er flotte spillere og avgjørende for lagene sine.

En stor del av vår trening innebærer grappling og MMA øvelser.

Jeg gjør mitt beste for å prøve og unngå [Harlequins prop] Joe Marler, han er en mester i mørke kunst. Mange av gutta ned på Quins er ganske sterke, men ser på vår unge tighthead prop Kyle Sinckler på benkpressen er ganske imponerende. Han ser ikke engang ut som han prøver.

Jeg har en stor søttand.

Etter en kamp eller trening går jeg vanligvis rett til nærmeste MaxiNutrition proteinbar eller rist. Jeg foretrekker stengene som det får meg min sjokoladefiks. Rett etter kampen er når gjenopprettingen begynner. Å få riktig ernæring inne i deg og strekke er alltid viktig. Du må også være oppmerksom på om noe føles litt stramt - dette vil vanligvis bety å få en massasje og ha litt fysio.

Jeg er ikke en for å telle kalorier.

Det er ikke så mye et mål som å sikre at kroppen din alltid er oppdrettset med riktig ernæring slik at du kan utføre. Du har en tendens til å vite når du ikke har nok drivstoff i tanken. Jeg finner MaxiNutrition's geler er nyttige til rett tid, spesielt når du går gjennom en lull, gir de deg det løftet du trenger.

Etter en seier behandler jeg meg selv til en seier-take-away, vanligvis en kineser.

Det er ikke ofte jeg tillater meg en juksemiddag. I løpet av uken er det når jeg prøver å spise så godt som mulig, men hvis vi vinner i helgen, er det på tide å slappe av reglene litt.

Det beste ordet for å beskrive Stuart Lancaster er "bestemt".

Det er den beste måten å beskrive måten vår leder har forberedt på, for å få oss i form, både mentalt og fysisk, for hva som vil være en fantastisk utfordring.

Chris Robshaw er en ambassadør for MaxiNutrition - sportnæringsproduktet som anbefales av eksperter og utvalgt av mestere. Klikk her for å finne ut mer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar