Pisk opp en etter-trening behandle i minutter med dette proteinrøret kakeoppskrift

Innholdsfortegnelse:

Pisk opp en etter-trening behandle i minutter med dette proteinrøret kakeoppskrift - øVELSER 2023
Pisk opp en etter-trening behandle i minutter med dette proteinrøret kakeoppskrift - øVELSER 2023
Anonim

Fire ingredienser, tre minutter, en mikrobølgeovn og et krus. Det er alt du trenger for å lage denne sjokoladeproteinen kruskakeoppskrift fra Multipower-ambassadøren David Templer. Det er sånn enkelt, ikke sant? Det blir ikke noe enklere, ikke sant? FEIL! Templer har også skapt en vaniljeproteinkremkakeoppskrift som bare bruker tre ingredienser, banker minst 20 sekunder av den totale prep-tiden.

Begge disse oppskriftene er under, selv om de egentlig er mer eller mindre det samme som smaken av proteinpulver og ditt valg av pålegg. Begge proteinkremkaker inneholder under 150 kalorier og 24 g protein, selv om påfyllinger vil gi opp kaloritallet.

Chocolate Protein Mug Cake Oppskrift

  1. Sett et krus på skalaene og hell i 30g (tre skudd) sjokoladevalleproteinpulver.
  2. Tilsett 5 g kakao eller kakaopulver og mindre enn et gram bakepulver - bare fyll på slutten av en teskje.
  3. Bland de tørre ingrediensene godt sammen, hell deretter 60 ml melk - kokosnøtt, usøtet mandel eller hva dine vanlige hvite ting er.
  4. Bland alt sammen så det er ingen klumper. Ikke vær redd hvis det ser tykk ut - det skal.
  5. Pop ditt krus i mikrobølgeovn. Hvis du vil at hele blandingen skal være fast, sett den inn i ett minutt. Hvis du vil at den skal være litt fuktig og for å være litt væske i midten, gå 45-50 sekunder.
  6. Nyt det som det er eller topp det med noen greske yoghurt og friske bær, selv om det gjør det, vil du trolig presse deg over 150 kalorier.

Vanilje Protein Mugg Kake Oppskrift

Metoden er akkurat det samme som med sjokoladekake-kakeoppskriften, men du gir deg kakao / kakaopulver og bytter sjokoladeproteinpulveret for vanilje. Det er en mindre ingrediens i totalt enn sjokoladekakekake, noe som gjør vaniljeversjonen 25% enklere å lage.

Når du har laget din vaniljeproteinkakekake, er Templer's anbefalte topping saltet karamellis.

Multipower Rich Chocolate Whey Protein Isolate, £ 27 for 900g, kjøp på multipower.com

Populært emne