Ridderi er død fordi menn er lat

Tror du at ridderlighet er død og for alltid borte? Med måten de fleste menn oppfører seg og har forventninger i disse dager, er det trolig alt borte for alltid.

For de fleste menn er dette strålende nyheter.

Og for de fleste kvinner er dette bare en annen overskrift som viser at eventyr ikke eksisterer.

Så er ridderlighet død? Egentlig?

Ridderi er en morsom ting.

Det er komplisert og forvirrende, og likevel for de som forstår det, kan det gjøre livet og romantikken så mye bedre.

Som en enkelt amerikansk kvinne, vet jeg akkurat hvor fast og sterkt de fleste amerikanske menn forsøker å kvele ridderi.

De fleste menn vil gå ut av deres måte å prøve hånden på å være unchivalrous.

Faktisk har jeg sett gutta som holder en dør åpen for meg, og innså plutselig hvordan ridderlige de er, og la døren stå på ansiktet mitt mens du mumler en liten unnskyldning for å være ridderlig i utgangspunktet!

Vel, dette kan ikke være et vanlig scenario i briternes gentlemanske verden, men for amerikanerne blir ridderligheten absolutt tvunget til en langsom død.

[Les: Er usikre menn noensinne verdt å dele?]

Dating en unchivalrous fyr

I et av mine datingstips begynte jeg å danse en fyr som virket mer som en feminist. Han sa at han ønsket at kvinner skulle bli behandlet som lik med menn og alltid prøvd å få kvinner til å føle seg like kraftig som menn. Jeg likte den tanken.

Men det han sa var at han ikke var en ridderlig gentleman. Jeg fant det ut senere.

Nå forventer jeg ikke en fyr å løpe rundt en overfylt gate og åpne min bildør for meg. Og jeg forventer definitivt ikke at han skal behandle meg som kongelige.

Men jeg forventer grunnleggende høflighet som å holde en dør åpen, trekke en stol tilbake for meg hvis han er nær, og små ting som det.

Jeg likte denne fyren først, men hver gang jeg så en annen fyr som behandlet kjæresten sin bedre fra hjørnet av øyet, fant jeg meg selv synker ned i stolen min eller krøllet tærne mine i skjult forlegenhet. Jeg likte ikke måten jeg ble behandlet på. Jeg ønsket å føle seg verdsatt og elsket, respektert og tatt vare på, og kjæresten min som heller ville behandle meg som en lik, ville ikke gjøre noe av disse tingene. [Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

Menn vil ha alt på den enkle måten

Det er sant. Menn ønsker absolutt alt på den enkleste måten. De liker ikke å prøve hardt, og likevel respekterer de ikke noe de får lett.

Hvis en kvinne forventer at en fyr skal være ridderlig, tenker fyren at hun forventer for mye. Men det som de fleste menn ikke skjønner er at ridderlighet kan være en fin måte å imponere på en jente samtidig som de viser sin gode side samtidig. [Les: Hvordan kan en fyr være mer ridderlig?]

Hvordan er ridderlighet bra for begge kjønn?

Kvinner liker å føle seg beskyttet. Menn liker å beskytte.

Det er naturlig instinkt. En jente føler seg bedre på en date når fyren hun er med, tar seg av henne og gjør henne trygg. Og en fyr føler seg bra om seg selv når jenta han er med, avhenger av ham for sin trygghet og lykke.

Mens de fleste menn hater hele rivaliseringen, er det de ikke forstår at de gjør hele opplevelsen av å dele mye mindre romantisk og morsom ved å undergrave ridderlighet eller drepe den helt.

Kvinner som senker sine standarder

Som kvinner hopper fra en dårlig fyr til en annen, begynner de å lure på om alle de eventyrlige romantikkene de hører om, er bare løgner. Og oftere enn ikke, gir de fleste kvinner faktisk opp på sine egne eventyr og blir forelsket i noen slør som gir henne oppmerksomhet. [Les: Falling out of love og hvorfor det skjer med deg]

Marge kan være forelsket i Homer Simpson, men seriøst tror du ikke at hun ville være lykkeligere med en annen fyr? Hun har sannsynligvis gitt opp noe håp om ridderlighet i hennes liv.

Og det er det som skjer med mange kvinner. De begynner å senke sine standarder og gå sammen med noen fyr som viser henne noen oppmerksomhet. Disse karene forventer da at alle kvinner skal være så enkle å få, og bli irritert når noen kvinner forventer at han skal behandle henne med respekt. Og dermed begynner ridderlivets liv og død en helt ny syklus av forvirring mellom kjønnene.

Men kvinner som gir inn og legger seg på en fyr og hans mangler, er aldri egentlig lykkelige likevel. De lærer bare å undertrykke sine virkelige forventninger til en annen ridder i skinnende rustning går forbi dem eller til de ser et annet par som synes å være lykkelige lykkelige i hverandres armer. [Les: Hvorfor svindler kvinner så lett på menn?]

Chivalry og leker vanskelig å få

Chivalry er også dypt gravert i reglene for å spille hardt for å få. Kvinner spiller hardt å få, menn viser sine ridderlige sider. Og når begge kjønn føler at de har spilt sine deler og funnet noen fortjente, kommer kjærlighet inn i bildet.

Men nylig, som en kvinne, har jeg sett menn bli veldig fiendtlige når en kvinne forventer at en mann skal woo henne. I en kommentar fra en Lovepanky-leser, Natasha på å spille hardt, tror jeg at hun har gjort et gyldig poeng, selv om det er sterkt formulert. [Les kommentar her]

Hvis en fyr har alle pengene i verden og ønsker å kjøpe en bil, ville han teste noen biler og velge den han mener er verdt mest. Så hvis en attraktiv kvinne spiller vanskelig å få, tester noen få gutter for sin ridderlighet ved å spille hardt for å få det beste ut, er det virkelig så ille? Flere gutter kommenterte tilbake i det innlegget som kalte Natasha navn og merket henne som en dårlig jente.Men egentlig menn, hvorfor er det så ille at en kvinne blir bortskjemt med valg hvis hun er oppmerksom?

Hvis en jente er attraktiv og god nok til å få noen fyr hun vil, og hun blir oppmerksom på flere menn, er det ille for henne å plukke den beste mannen ut av partiet avhengig av hvor mye han forfølger henne?

Det virker som menn kan gjøre det de føler, men kvinner burde ikke få lov til å ha valg. Får det ikke noe feil der?

Når en mann oppfører seg ridderlig med en kvinne, viser den kvinnen at han respekterer henne og bryr seg nok for henne til å behandle henne som en dame. Og til gjengjeld blir kvinnen forelsket i mannen. Det er skjønnheten i ridderligheten og spiller vanskelig å få. Og gjett hva, det har alltid jobbet! [Les: Hvorfor er gode gutter som en god jakt i kjærlighet?]

De to slags menn

Det finnes to slags menn i verden. Menn som forfølger ridderlig og får de beste kvinnene. Og menn som bestemmer å drepe ridderlighet.

De beste mennene som alltid finner de fineste og peneste kvinnene til dags dato, er ikke heldige. De vet bare hvordan man skal behandle en dame. Hvis en kvinne forventer å bli forfulgt, fortsetter disse mennene med ridderlig nåde og vinner over hennes hjerte.

På den annen side, mennene som gjør alt som er mulig for å unngå å være ridderlig, ende opp bitter og sint. De antar at kvinner spiller spill og triks menn. De går ut av deres måte å være respektløst for kvinner, og på et tidspunkt må en kvinne som er opptatt av hennes romantiske standarder og behandle henne som skit, til hun enten avgår i et liv av tristhet eller forlater ham for noen bedre. [Les: Hvorfor dating tips og råd aldri jobbe for noen mennesker]

Ridderi er bare død hvis du lar det dø

Kvinner, hold fast på dine standarder og tro på eventyrlig romantikk. Menn, lær å være ridderlig og ta vare på kvinnen du daterer. [Les: Hvorfor er menn tiltrukket av damsels i nød?]

Ridderi kan være en døende trend, men det er bare døende for de ulykkelige elskerne. Evolusjon har lært oss nok til å forstå den ridderligheten og spille hardt for å få arbeider som en brønnoljet maskin.

Så lenge mennene deres spiller opp og oppfører seg som herrer, vil kvinner begynne å oppføre seg som damer rundt dem. Og med så mye ridderlighet, respekt og kjærlighet i luften, vil kjærlighet være en mye bedre opplevelse for oss alle.

[Les: 18 trinn for å bli forelsket som om du er i en eventyr]

Hvis du tror at ridderligheten er død, har du sannsynligvis gitt opp til å oppleve lykkelig kjærlighet. Hold rytmen levende og ikke gi opp den. Du vil se hvor pen kjærlighetsverdenen ser ut gjennom de rosenfarvede brillene ridderlig kjærlighet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar