Kylling med sommervek: 10-minutters måltid

Innholdsfortegnelse:

Kylling med sommervek: 10-minutters måltid - øVELSER 2023
Kylling med sommervek: 10-minutters måltid - øVELSER 2023
Anonim

Bare fordi et måltid er grei, betyr det ikke at det må være tørt. Denne parabolen kan være enkel, men den er fullpakket med smak, sammen med en rekke næringsrike ingredienser som hjelper deg med å bygge muskler og brenne fett. Bare følg oppskriften nedenfor, levert av kokk Karol Gladki (karolgladki.com). ingredienser

1 organisk kyllingbryst / 1 rød pepper, hakket / 50g kirsebærtomater, halvert / En håndfull spinat, hakkede / 50g grønne bønner, trimmet og halvert / En håndfull pitted svart oliven / 2 spsk olivenolje / 1 spsk balsamicoeddik / 1 spb capers Å lage

  • Forvarm grillen til 180˚C.
  • Butterfly kyllingbrystet og krydder det med litt salt og pepper og halvt olivenolje, grill det deretter i åtte minutter, snu halvveis gjennom.
  • Varm resten av olivenoljen i en panne på middels varme, tilsett deretter de grønne bønner, paprika og kapers i pannen og kok i fire minutter, rør om og til.
  • Tilsett tomater og oliven og lag i ytterligere to minutter.
  • Tilsett spenat og krydder og lag koking i ytterligere minutt.
  • Legg vegblandingen på en tallerken med kyllingen på toppen og pynt den med balsamicoeddik.

Nedbryting av bestanddeler

Kylling Et meget magert kjøtt som er pakket med muskelbyggende protein. Spenat Den er full av jern, som forsyner muskler med oksygen og beinforsterkende vitamin K. Tomater De inneholder rikelig med vitamin C, som hjelper kroppen til å danne sterke sener, ledbånd og benvev.

Populært emne