Kylling nudelsuppe

Innholdsfortegnelse:

Kylling nudelsuppe - øVELSER 2023
Kylling nudelsuppe - øVELSER 2023
Anonim

ingredienser

2 pints of water - for lager 2 skinless kyllingbryst, kubet 150 g risnudler 350g spinatblader 1 løk, finhakket 1 tommers kube av fersk ingefær 1 kyllinglager kube 1-2 tsk olje 1 fedd hvitløk, knust Saften av en kalk Salt og pepper etter smak

Hvordan lage det (serverer 4)

Varm oljen i en kasserolle. Når det er varmt, legg til løk, ingefær og hvitløk, og dekk og kok i tre minutter over middels varme. Kombiner vann- og kyllingbiter i en bestand, rør deretter det i pannen og legg til spinat, limejuice og krydder. Kok, legg til nudler og rør. Kok, delvis dekket, i fire minutter over middels varme, rør om to ganger. Legg kyllingen i en annen gryte, dekk med saltet vann og kom til koking. Kok i fire minutter, deretter tøm og legg til suppe.

Per porsjon: 278 cals; 4,8 g fett; 22g protein; 36g karbohydrater

Hva du får

Kylling

Hvit kyllingekjøtt er en god kilde til protein av høy kvalitet. Det forsyner alle essensielle aminosyrer som trengs for å bygge og reparere muskelvev.

nudler

Disse er en rik kilde til karbohydrater som trengs for å gi energi til å jobbe med muskler under treningsøktene. Siden det er en karbonhydrat med lav utslipp, har du som mål å spise suppen noen timer før du trener.

ingefær

Ingefær er en kilde til magnesium som trengs for å opprettholde nerveimpulser til muskler og balansere kalsiumnivåer i muskelen.

Spinat

Intenst trening kan legge påkjenning på kroppens immunforsvar, da det tømmer butikkene av viktige vitaminer og mineraler. Spinat er rik på næringsstoffene som trengs for et sunt immunsystem, inkludert vitamin C, folat og betacaroten, samt tilførsel av jern og kalsium.

Populært emne