Kylling og bacon risotto med grønnsaker

Innholdsfortegnelse:

Kylling og bacon risotto med grønnsaker - øVELSER 2023
Kylling og bacon risotto med grønnsaker - øVELSER 2023
Anonim

ingredienser

¼ rød pepper, terninger ½ rødløk, terninger 1 fedd hvitløk, knust ½ kyllingbryst, hakket 1 rasher av røkt bacon, terninger 125g arborio risotto ris 2 ts olivenolje 100 ml hvitvin 250 ml kyllingbestand 5 aspargespyd, halvert Håndfull spinatblader 25g parmesanost, revet

Å lage

Varm olivenoljen i en dyp panne. Tilsett løk, pepper og hvitløk og koker over lav varme til det er mykt. Tilsett kyllingen og baconet på pannen og brun, legg deretter risen og kok i ett til to minutter, rør regelmessig. Tilsett vinen og stek i ytterligere to minutter, legg deretter kyllingestammen litt om gangen, rør hele veien. Fortsett å lage mat i ti til 12 minutter, sørg for at du rører godt. Når lageret er borte, legg asparges og kok i ytterligere tre minutter. Ta av varmen, rør i spinat og parmesan, og server.

Kylling

Proteinet spiser muskler og regulerer fordøyelsen, mens vitamin B3 hjelper kroppen å kutte karbohydrater og fett inn i energi.

Asparges

Spydene har vitamin K for å opprettholde sunne bein og mangan for å beskytte celler mot oksidativt stress forårsaket av mosjon.

Hvitløk

Hvitløk inneholder benbyggende mangan og antiinflammatoriske gingeroler for å redusere muskelsårighet etter en treningsøkt.

Risotto ris

Dette er fullt av høy-GI karbohydrater for energi og B-vitaminer, som trengs for å frigjøre den energien og øke røde blodlegemer.

Vil du ha et annet bulkbyggingsmåltid? Så sjekk ut disse velsmakende tacos.

Populært emne