Chicco NaturalFeeling flaskeanmeldelse

Et øyeblikk:

Perfekt for ammende mødre, har disse Chicco-bunnene en myk, brystvannaktig spyd, med en utmerket, langsom flyt. Med en unik design er spenen på siden i stedet for midt i flasken, noe som forbedrer komforten og gjør det lettere å mate. Vi anbefaler.

Hva de sier:

"Chicco introduserer NaturalFeeling, flaskeområdet designet for å replikere den instinktive måten baby feeds. Takket være den virkelig vinklet spenen, sikrer NaturalFeeeling riktig og intuitiv sug, akkurat som på brystet, og gir deg trygghet. Det eneste spekteret som følger med den virkelig anti-kolisk vinklet spenen, for fredelig fôring. Chicco NaturalFeeling Alt du trenger Starter Set kommer med alt du trenger for å mate babyen din og lar deg nyte hvert øyeblikk av det. "

Testet av mamma Jolene Clarke for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Tidligere har jeg brukt produkter fra Avent og Tommee Tippee, men jeg vil anbefale Chicco på grunn av flaskenes kvalitet! De er laget av virkelig god kvalitet plast, har en fin spenne og ser dyrere ut enn andre jeg har sett, selv om prispunktet er fantastisk. Jeg vil anbefale det til mødre som fortsatt ammer som jeg tror overgangen til baby er lettere med denne spenen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som noen som ammer og uttrykker, gjorde denne flasken det lettere for min baby å gå fra bryst til flaske. Spenen er veldig myk, mye som en brystvorte, og babyen min fant det lett å suge.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Potensielt. Jeg ville definitivt velge den over Tommee Tippee-flasker jeg har prøvd, men jeg tror at Avent kan komme øverst på listen, da jeg trodde at disse flasker var litt brede for hånden min å holde. Imidlertid vil jeg absolutt anbefale disse flasker til andre ammende mødre, da preferanse er alltid personlig.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg følte at flasken var litt bred for meg å holde, så dette kunne forbedres ved å slimme på produktet.

Testet av mamma Nicky Knight for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette var første gang jeg noen gang brukte en Chicco-flaske - vi brukte Tommee Tippee til mitt første barn og nå min sønn som nettopp har blitt fem måneder. Jeg liker disse flasker, men da de ikke er spesielt anti-kolikk, vil jeg ikke anbefale dem til alle mødre. Når det er sagt, vil jeg anbefale dem til babyer som ikke lider med kolikk, som de gjør jobben veldig bra, og er utrolig verdi for pengene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg fant at denne flasken var utrolig lett å holde og så ergonomisk. Jeg følte at Chicco hadde tenkt på hvordan dette skulle formes for å hjelpe med fôring, ikke bare for å lette babyfôring, men også for å holde det komfortabelt. Formen er langt det beste jeg har brukt - han tok til denne spenen veldig bra, da det er så mykt og beslektet med brystvorten.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville velge dette produktet for å vinne en pris på grunn av flaskens form som det gjør fôring så mye lettere. Jeg hadde allerede en Tommee Tippee sterilisator, men hvis vi begynte over, ville jeg absolutt kjøpe et komplett sett med Chicco-produkter som de er fantastiske!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan ikke tenke på noe bortsett fra å gjøre dem spesielt "anti-kolisk" flasker. Men likevel elsket min sønn dem!

Testet av mamma Carrie-Ann Bartlett for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Flasken er enkel å rengjøre og sterilisere, silikonetapet føles fint og etterligner brystet mye bedre enn andre flasker vi prøvde. Babyen min låst på dette veldig enkelt og fullt, noe som betyr at det ikke var lekkasje. Vi har også lagt merke til at hun ikke blir særlig blåsig av det - jeg vil absolutt anbefale dette til noen mødre som sliter med masete babyer.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Min baby har blitt ammet fra fødselen, og vi var sent på å introdusere en flaske (rundt tre og en halv måned i). Dette betydde at hun ikke ville ta noen flasker. Vi gikk gjennom så mange forskjellige merker og typer. Men hun tok denne flasken første gang! Vi var så lette og det ble tatt bort mye stress. Min mann kan lett mate barnet nå, og jeg kan få et par timer til meg selv.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Prisen er god sammenlignet med andre flasker på markedet, spesielt de som hevder å være frelseren til de babyene som ikke tar en flaske. Vi gikk gjennom så mange og min baby nektet dem alle, enten hun gagged eller det lekket overalt. Dette produktet fungerte bra for sin første gang, så det burde definitivt definitivt vinne!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Kanskje at emballasjen var vanskelig å komme inn på. Også flasker var ganske store å holde, de kunne potensielt være mindre.

Testet av mamma Nikki Abbott for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne flasken til en medmor fordi jeg tror designen er mye bedre enn andre jeg har brukt på markedet. Den var i god stand etter sterilisering av kaldvann, noe som ikke alltid er tilfelle, og var lett å holde rent på grunn av å ha en bred åpning. Min baby tok denne flasken uten problemer i det hele tatt!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere fordi designen er så høy kvalitet, og flasken er lett å holde.Utskriften som brukes til målingene, oppover, er tydelig og presis i begrenset lys, noe som er svært nyttig når man prøver å ikke vekke en sovende baby.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette elementet over andre på markedet på grunn av ekspertdesignet som gjør at babyen føler at han fortsatt ammer. Jeg likte også spenen til siden, da det er veldig lett å holde flasken mens du mating.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil si at det er ganske kostbart i forhold til andre på markedet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar