Chicco Liteway Lightweight Buggy Review

Dette er lett nok til å bære med en hånd mens du holder babyen din om nødvendig. Paraply-fold-designet gjør det raskt og enkelt å kollapse ned, men det er ikke frittstående når det er foldet. Vi liker det romslige setet, polstret støtfangerstang og behagelig benstøtte. En plysj, kvalitetsfotmuff er også inkludert.

Hva de sier:

"Liteway er en moderne og stilig barnevogn med et komfortabelt sete med fem forskjellige hvilestoler, slik at nyfødte kan reise i fullstendig tilbaketrukket stilling, mens eldre barn kan sitte opp eller legge seg tilbake når de føler seg trøtt.

"Det glidende håndtaket og svingbare forhjul gjør det enkelt å manøvrere over en jevn overflate, og når du reiser over hardt grunnlag, kan hjulene låses i fast posisjon for å gjøre styringen lettere, noe som gir en bedre kjøring for babyen.

"Den lette rammen er kompakt og enkel å lagre, noe som gjør dette til et ideelt valg for familier på farten. ”

Testet av mamma Kelly Hodgetts for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Chicco Liteway til andre mødre?

Kvaliteten på denne barnevognen er utmerket valuta for pengene. Fargen er multisex så det passer for alle. Det er lett å kaste seg ned og sette seg opp. Den er lett, men rammen føles fortsatt veldig solid. Mitt nyfødte i liggende flate posisjon var veldig skjegg. Håndtaksstengene er polstret og føles hyggelig å holde og hjulene svinger lett.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Når du er en ny mamma, har du bære rundt i verden med deg. Å ha en barnestol som er lett, men likevel stilig og holdbar, gjør det daglige arbeidet med å gå ut mye lettere. Det er en enkel barnestol å sette opp og legge ned, og den ekstra fotmuffen og regndekselet betyr at du bare trenger denne stolen for alle værene.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Chicco Liteway gir alt jeg trenger for min baby. Kurven er en god størrelse som er viktig for meg. Rammen er solid, så jeg føler at babyen min er trygg. Løgnposisjonen betyr at babyen min kan sove der i flere timer, og jeg trenger ikke å bekymre meg for ham.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det være å ha en lengre hette. Fottøyet som er gitt er flott, slik at gutten min ikke blir kald i vintermånedene, men så snart solen kommer ut i den løgne flatposisjonen, kommer ikke hetten nok til å dekke og beskytte øynene og ansikt fra solen.

Testet av mamma Helen Porter for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker Chicco Liteway, jeg fant det veldig enkelt å montere. Det er flott som du kan bruke fra nyfødte til 3 år. Det er veldig stilig og har en wow-faktor. Det er veldig lett når du bærer det på bussen eller i bilen. Det er en veldig solid barnevogn, hjulene er klumpete, det har en flott shoppingbrett som kommer til å være nyttig når jeg handler for baby. Setet er flott da det ligger flatt for nyfødte. Setet har 5 stillinger. Vognen er veldig godt polstret som gjør den nydelig og koselig for babyen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Chicco Liteway er flott som det er veldig lett. Jeg trenger ikke å slite med en stor storvogn. Dette har gjort reiser rundt med baby så mye lettere og ikke frykter bussreisene da denne barnevognen passer overalt. Håndtakene er dekket av mykt, nonslip materiale for ekstra grep. Jeg synes det er flott som det kommer med en nydelig matchende fleece fotmuff med lommer. Du kan legge den fra hverandre for å danne et bendeksel.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Chicco Liteway er fantastisk, den kommer i forskjellige farger og fanger alles øye. Min familie og venner elsker denne barnevognen fordi det er så lett å presse, kaste seg ned og har en god handlekurv. Det har definitivt en wow-faktor, og alle mine mamma-venner som ikke har en, får nå en. Det er stor verdi for pengene, spesielt med raincover, og fleece foot muff. Veldig imponert over denne barnevognen og vil anbefale det til all min familie og venner.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg har absolutt ingenting å si det må forbedres på Chicco Liteway. Det er en fantastisk barnevogn som har alt for en barnevogn du muligens kan tenke på.

Testet av mamma Tamsin Rycroft for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg var imponert over hvor robust Chicco Liteway var og hvor lett det var å manøvrere. Min tre år gamle datter hadde ingen problemer med å skyve barnevognen langs en fortau og for en kort stund, over grus. Fotmuffen var varm med en nydelig myk fôr. Det var lett å kaste barnevognen opp og ned. Det er en kurv under setet.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Etter å ha testet denne vognen, var mannen min beskrivelse "de har tenkt på alt". Vi likte spesielt det faktum at setet kan ligge flatt, så det er hensiktsmessig å bruke for en veldig ung baby, hjulene er større enn andre barnevogner vi har sett, og det er en ekstra trekkdel til hetten som gir økt nyanse.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Denne vognen er flott å holde i bilstart og bruke når ut og om eller når du reiser. Det faktum at det kan brukes fra fødselen er en stor bonus. Jeg er normalt ikke en fan av barnevogner fordi jeg liker å ha en foreldre som står overfor barnevogn, men jeg overrasket meg selv ved å bruke denne barnevognen ganske mange ganger i testperioden.Det er en veldig nyttig del av settet, og vi liker det mer enn noen annen barnevogn vi har brukt eller sett.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil helst like det å være et visningsvindu på puten på barnevognen. Jeg stoppet jevnlig og gikk rundt på forsiden av barnevognen for å se på babyen min som var rundt fire uker i løpet av testperioden. Barnevognen er ganske lang når den brettes opp, men jeg klarte å passe den i bilstart lengre, ved å låse forhjulene i en rett stilling.

Testet av mamma Helen Gleeson for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale Chicco Liteway til vennene mine. Når den er sammenleggbar og har egen oppbevaringspose, er den ideell for når du besøker venner / familie. Det er veldig enkelt å kaste seg bort og stroppen gjør det enkelt å få babyen inn / ut av. Jeg liker hvordan du kan bruke klippene på baksiden av deg, ikke vil at den skal rocke.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det gjør livet enklere som babyen kan sitte i raketten mens du fortsetter med noen jobber eller dusjer og det er mykt, men støttende og behagelig for babyen, og du vet at de er trygge alle samtidig. Den justerbare ryggen er ideell ettersom sønnen min har tilbakestrømning, så jeg kan sitte ham i rocket etter maten, og han kan være oppreist, og da han sovner, kan jeg legge ham litt tilbake.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan ikke tenke på noe jeg vil endre om Chicco Liteway.

Testet av mamma Sacha Child for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Chicco Liteway til andre mødre?

Jeg ble veldig hyggelig overrasket over kvaliteten og brukervennligheten til denne barnevognen. Emballasje- og monteringsinstruksjonene var veldig rett frem og lett å følge. Hovedtrekkene til denne barnevognen som jeg vil anbefale er: solid lysramme med gode polstret håndtak; Sammenleggbarhet er lett, i stand til å gjøre med bare en hånd; egnet fra fødselen; fleece foot muff er enestående kvalitet som mange andre merker ville belaste ekstra for.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Sammenleggbarheten er et viktig trekk ved dette produktet, med et håndtak for å støtte løftestolen inn og ut av bilen, og som det er lett, er det lett å bevege seg rundt. Den fremragende kvaliteten på fotmuffen gir denne barnevognen en mer luksuriøs følelse enn det som bare er en buggy. Selen er enkel å bruke og trygt med polstret skulderdeksel og lysklokke. Jeg spesielt som støtfangerbaren også for ekstra sikkerhet og for å aktivere leker som skal festes i armene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er bare noen få tilpasninger som kreves med produktet etter min mening. Siden dette produktet er brukt fra fødselen, ville det være nyttig å se babyen din, et klart vindu i hetten ville bety at du kunne se din baby legge til din forsikring. Hvis kollapset mens setet oss i tilbaketrukket stilling, slår det hetten av og upopulær festene på 1 side. Klare instruksjoner for dette ville være fordelaktig.

Testet av Zoe Lester, 24, mamma til Isla, seks måneder. Hun sier:

Jeg elsker at jeg kan bære dette med en hånd mens du holder min baby - det er virkelig så lett, men solid også. Den håndterer veldig bra og passer kompakt i bagasjen til bilen vår. Jeg fant tilbakestillingsfunksjonen enkel å bruke, selv med en hånd. Kurven er ikke stor, men den er tilstrekkelig for en rask tur til butikkene når du må fylle opp melk og bleier.

Testet av Lizi Brown, 39, mamma til Beatrice, 12 måneder. Hun sier:

Jeg er vanligvis ikke en fan av paraply-foldige barnevogner, og jeg foretrekker et enkelt håndtak til to separate håndtak, noe som gjør en barnevogn vanskelig å styre enhånds. Datteren min likte støtfangerbaren, men vi trengte det som turen var litt grov. Brettmekanismen, styring, brems, fotmuff og sele er alle gode og jeg liker nøytral styling.

Testet av Amanda Hemmings, 43, mamma til Calleigh, 18 måneder. Hun sier:

Min favoritt! Det er veldig lett, men det føles solid og håndterer godt. Jeg elsker fotmuffen, som ser så tett ut, men er ikke altfor isolert - for en gang kjente Calleigh ikke! Styrene føler deg litt liten og kan bli ubehagelig på lange turer. Den passer fint i bilen. Kurven er liten, men den er lett tilgjengelig.

Les mer barnevogn vurderinger

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar