Chicco Food Truck

Innhold

Hver forelder vet hvor praktisk det er å finne et leketøy som ikke bare holder den lille en underholdt i flere timer, men har flere bruksområder for å oppmuntre til ulike utviklingsferdigheter. Chicco Food Truck er et godt eksempel på dette - et 2-i-1 aktivitetssenter fylt med morsomme spill.

Som et komplett kjøkken har Food Truck mange mekaniske og elektroniske aktiviteter for å få ut den spirende kokken i din tot! Din lille kan lage mat, forberede regningen og servere måltider, stimulere deres fantasi, samt utvikle sine lek og sosiale ferdigheter.

Når vinduet og gardinen er stengt, aktiveres den andre modusen og lastebilen blir en vechicle som kan skyves rundt huset, klar til neste smakfulle eventyr!

Ikke bare leker leken din lille alfabetet, tallene, farger og forskjellige matvarer, det kommer med alt tilbehør du trenger for spilletid, inkludert en stabbar hamburger som ser bra ut til å spise, en pott, bestikk og mattyper. Vi elsker spesielt penger til, oppfordrer din til å trykke på knappene og lære tallene.

Passer fra 12 måneder til fire år, tilgjengelig på Amazon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar