Chewton Glen spa anmeldelse

Å få balansen mellom trening og overbærenhet når du tar en tur unna med bedre halvdel er ikke alltid lett. Du vil ha et sted som lar deg slappe av og nyte deg selv som om du er på en velfortjent miniferie, men fremdeles tilbyr fasiliteter som gir deg mulighet til å holde fast på ditt strenge treningsregime, selv om du ikke går fullt intensitet.

Chewton Glen ligger like utenfor Storbritannias beste treningshotell, like utenfor den idylliske New Forest i Hampshire, et ekte gammelt engelsk herregårdshotell og spa spredt over 130 hektar med landskap og skog. Den rene britannien er tydelig fra det øyeblikket du går ut av bilen - det oser av klasse og gentilitet uten å føle seg eksklusiv, tradisjonell men samtidig.

Med 58 rom, massiv begrunnelse og bemerkelsesverdig godt vedlikeholdt for en 167 år gammel struktur, har Chewton Glen øyeblikkelig luft av noe litt spesielt.

Opp i trærne

Det er ingen bedre representasjon av Chewton Glens sømløse blanding av gammelt og nytt enn de forbløffende treehouses, som ligger i en vakker skogkledd dal i begrunnelse (skjult rundt 400m fra hovedhotellet). De er moderne, glassveggede suiter på stylter, komplett med badestamp på terrassen og panoramautsikt over skogen - de ultimate rom med spesiell anledning. MF bodde i hovedhuset i en like spesiell junior suite, med et stort nok til å være vert for en liten fest (inkludert en TV innbygget i badområdet), to balkonger og separat stue og soverom med fantastisk utsikt over eiendommen.

Etter å ha slått seg inn i rommet vårt og kom over nyheten av bad-TVen våget vi til hotellets treningsområde for å jobbe opp med en appetitt. Fasilitetene er imponerende, skryte av alle de nyeste Techno Gym-utstyr, god plass til å strekke og yoga og mer enn nok kardio-maskiner. Det ser ut til at folk ikke nødvendigvis kommer til treningsstudioet skjønt - vi hadde det til oss selv for den beste delen av en time.

Senere den kvelden serverte hotellets Vetiver-restaurant et velsmakende 3-retters måltid, inkludert et stort utvalg av lokalt tilberedte grillede kjøtt for å fylle proteinkvoten. Den sakte kokte lam tagine, thailandsk hummer karri og lokale lam koteletter alle tasted så frisk som du kan få uten å ta dem ut av vannet selv. Våre forretter av kledd krabbe og emmental soufflé var unike og rike, mens desserten av sjokoladefondant og pistachio-iskrem var behagelig dekadent.

Tid for avslapning

Det er mye å gjøre på Chewton Glen hvis du vil blåse av litt damp: en overflod av klasser fra yoga og pilates til fitball og aquafit, samt sportslige aktiviteter som bueskyting, tennis, terrengsykling, golf og krokket. Hvis det er fullstendig avslapning du er ute etter, er spa-området der du vil være, og det var der MF endte opp. Vi ble behandlet på en time lang personlig massasje - veldig effektiv på langvarig skulderskade - bestående av noen godt utført dyp vevsarbeid, samt en søvnfremkallende hodebunnsvern. Vi tok også litt tid i hydroterapi bassenget og damprom for å fullføre foryngelsesprosessen.

Min bedre halvdel var mer enn fornøyd med opplevelsen: "Behandlingen var akkurat det jeg ønsket. Min massør listet til alt jeg sa før massasje, og det virket som om hun kunne lese meg hele tiden (som gikk langt også raskt). Fasilitetene på Chewton Glen er uten sidestykke, hele stedet er bygget på premissen for avslapning, og det viste seg virkelig gjennom hele opplevelsen. Det var ganske godbit. "

Vi dro Chewton Glen følelsen avslappet, bortskjemt og opprørt at turen var over. Det er den perfekte helgen borte for et par som ønsker å forbli aktiv, spise godt og være forbløffet i likestilt tiltak.

For å gjøre et bestillingsbesøk chewtonglen.com

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar