Brest treningsøkt for nybegynnere

Disse trekkene er perfekte hvis du ønsker å få et større bryst, ødelegge moobene dine eller legge til litt ekstra definisjon på dine pecs. I stedet for å bare målrette brystet ditt, arbeider hver øvelse også med andre muskelgrupper, slik at du ikke blir merkelig topp tung selv om du ikke gjorde noen andre øvelser. Ikke at vi anbefaler det.

Enten eller to ganger i uken, eller innlemme bevegelsene i rutiner du allerede gjør for å legge litt mer vekt på brystet, kan du enten flytte tilbake og tilbake som en treningsøkt (med to minutters hvile mellom bevegelser). Vi har foreslått representanter og sett og hvileperioder som burde bringe deg nesten til feilpunktet på det endelige settet med hvert trekk. Hvis du finner det for lett eller vanskelig, må du øke eller redusere representanter, sett og hvile tilsvarende. Hvor vekter er involvert, gå lys først og sørg for at du kan fullføre det første settet komfortabelt, hvis du sliter i det hele tatt, så gå lysere. Det er viktigere å fullføre treningen trygt enn det er å imponere alle andre i treningsstudioet (som sannsynligvis ikke vil bli imponert uansett, og definitivt vil ikke bli imponert hvis de må komme og redde deg!

Press opp

Settene: 5 reps: 15 Hvile: 90sec

Start med hendene skulderbredde fra hverandre og kroppen din i en rett linje fra hode til hæl. Senk deg mot gulvet til albuene når 90˚. Trykk på tilbake for å gå tilbake til starten.

Benkpress

Settene: 5 reps: 8 Hvile: 90sec

Ligg på benken med føttene på gulvet rett under knærne. Hold baren med et grep med hendene på skulderbredden fra hverandre. Sakte senk baren mot brystet, ta albuene ut til 90˚, til baren nesten berører midten av brystet eller ligger like over brystvorter. Kjør føttene hardt inn i gulvet og press baren sterkt tilbake til starten.

Suge med benkpressen din? Her er 3 tips om hvordan du kan forbedre den.

Spider-Man press-up

Settene: 5 reps: 10 hver side Hvile: 90sec

Kom inn i en press-oppstilling med hendene skulderbredde fra hverandre og kroppen din rett fra hode til hæl. Senk brystet mot bakken og ta det ene kneet opp mot brystet. Når albuene når 90˚, trykk på ryggen og rett benet for å gå tilbake til starten. På neste rep, ta det andre kneet opp.

Dumbbell flye

Settene: 5 reps: 8 Hvile: 90sec

Ligg på en flat benk, hold en hantel i hver hånd rett over brystet med håndflatene dine mot hverandre. Pass på at hodet og øvre rygg støttes på benken og føttene dine er flate på gulvet. Hold en liten bøyning i albuene, sakte senke vekter ut til sidene så langt som det er behagelig. Bruk brystet for å reversere flyttingen tilbake til starten.

Side plank

reps: 1 hver side

Ligg på siden med albuen din under skulderen. Løft deg selv slik at kroppen din danner en rett linje fra hode til hæl. Hold posisjonen så lenge du kan. Når hoftene sitter, slutter repet.

Når du har overbevist dette trekket videre til vår veiledning om hvordan du får et stort bryst. 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar