Bryst øvelser for menn

Sjansene er at, som de fleste gutter, vil du bygge en stor kiste slik at du tilbringer minst én økt hvert arbeid limt til benkpressen. Mens ingen vil tvile på at denne klassiske heisen er flott for å bygge kraftige pecs, hvis du gjør det uke i, ukes ute, vil fremdriften raskt stagnere. Det er derfor du bør inkludere disse ni andre brystspesifikke superbevegelsene i treningen og se musklene dine vokse.

Hale dumbbell flye

Hvorfor? Det isolerer brystmusklene dine ved å ta armene ut av ligningen.

Hvordan Ligg i en skråbenk som holder en hantel i hver hånd med en liten bøyning i albuene. Senk vektene langsomt til siden og gå tilbake til starten.

Gym ball press-up

Hvorfor? Ustabiliteten til ballen gjør brystarbeidet ditt vanskeligere for å holde deg stiv.

Hvordan Grip ballen med hendene på hver side av den med kroppen din i en rett linje. Senk brystet ned til ballen, og trykk deretter kraftig tilbake.

Avvis benkpressen

Hvorfor? Den retter seg mot den nedre delen av pecs.

Hvordan Ligge på en tilbakegangsbank som holder en hengekule med et bredere grep enn skulderbredden. Senk baren sakte til brystet, og trykk deretter kraftig tilbake.

Dumbbell benkpress

Hvorfor? Dumbbells tillater et større bevegelsesområde enn en bar og krever mer innsats for å stabilisere seg.

Hvordan Ligg flatt på en benk som holder en hantel med utvidede armer over deg. Senk vektene sakte ned og trykk tilbake kraftig.

Kabelovergang

Hvorfor? Med kabler må du kontrollere vekten gjennom hele repen, slik at brystet fungerer hardere.

Hvordan Stå midt i en kabelmaskin med et D-håndtak, festet til den høye remskiven, i hver hånd. Klem brystet for å ta hendene dine ned foran kroppen din og deretter sakte tilbake til starten.

Bøye benkpress

Hvorfor? Det legger større vekt på toppen av brystmusklene og på skuldrene.

Hvordan Ligge på en skråbenk med en skive med et bredere grep enn skulderbredden. Senk baren sakte til brystet, og trykk deretter kraftig tilbake.

Klap trykk opp

Hvorfor? Det krever eksplosiv kraft for å skyve hendene opp fra gulvet.

Hvordan Start i oppstartsposisjon og senk brystet til gulvet. Trykk tilbake kraftig og trekk hendene dine opp og klapp dem sammen.

Dumbbell pullover

Hvorfor? Dette beveger seg mål dine pecs og lats å bygge en bred torso.

Hvordan Ligge flatt på en benk som holder en hantel over brystet i begge hender. Sakte senke vekten bak bak hodet til du føler en strekk, og kom tilbake til starten.

T-trykk opp

Hvorfor? Det fungerer både brystet og armene, skuldrene og kjernen.

Hvordan Start i en presset oppstilling som holder en hantel i hver hånd. Senk ned og trykk deretter tilbake, vri for å løfte en arm opp over deg. Omvendt bakover, gjenta med den andre armen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar