Cheryl og Liam kunngjør splitt, sier baby Bear er 'vår verden'

Cheryl og Liam Payne har annonsert at de splitter opp, men sier at deres 18 måneder gamle sønn Bear er deres "verden" og "de har fortsatt så mye kjærlighet til hverandre som en familie".

Celebaret, som har vært sammen i to og et halvt år, tok på Twitter for å bryte nyheten om at de skal skille sine egne veier, og dele nesten identiske innlegg på nettet.

Cheryl sa at det har vært en "tøff beslutning for paret å lage", tweeting:

Vi er triste å kunngjøre at vi skal gå til våre egne veier. Det har vært en tøff beslutning for oss å lage. Vi har fortsatt så mye kjærlighet til hverandre som en familie. Bjørn er vår verden, og vi ber om at du respekterer hans privatliv når vi navigerer gjennom dette sammen.

- Cheryl (@CherylOfficial) 1. juli 2018

Det er sangerens tredje høyprofilbrudd siden hun har vært i offentligheten, splittet fra fotballspiller Ashley Cole i 2010 og restauranter Jean Fernandez-Versini i 2016.

Cheryl og Liam møtte første gang på The X Factor i 2008, da hun var dommer og auditioned som solo-deltaker, da 14 år gammel. Rapporter sier at paret hadde problemer med forholdet tidligere i år, "men klarte å komme seg gjennom dem".

De ønsket velkommen baby Bear i mars i fjor etter å ha vært en vare siden 2016.

Liam tweeted en lignende melding:

Cheryl og jeg er trist å kunngjøre at vi går på våre egne veier. Det har vært en tøff beslutning for oss å lage. Vi har fortsatt så mye kjærlighet til hverandre som en familie. Bjørn er vår verden, og vi ber om at du respekterer hans privatliv når vi navigerer gjennom dette sammen.

- Liam (@LiamPayne) 1. juli 2018

Les nå:

15 kjendiser på grunn av fødsel i 2018

Liam Payne avslører merkelige ting som gjør babyen Bear gråte

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar