Instant Chemistry: 25 Flirty spørsmål å spørre om en jente du liker

Innholdsfortegnelse:

Instant Chemistry: 25 Flirty spørsmål å spørre om en jente du liker
Instant Chemistry: 25 Flirty spørsmål å spørre om en jente du liker
Anonim

Prøver å bygge opp seksuell spenning med din forelskelse? Vi har alle vært der. Prøv disse flørtende spørsmålene å spørre en jente du liker, og se forskjellen.

Hvis du prøver å intensivere den seksuelle energien mellom deg og jenta du knuser på, kan du spørre flørtende spørsmål for å gnist en samtale og bryte spenningen. Hvem liker ikke å bli spurt et frøkt spørsmål? De er så morsomme å svare. Og hvis hun allerede er interessert i deg, så har hun ingen nøle med å svare på dem.

Flørtende spørsmål til spør en jente du liker

Når det er sent på kvelden, og du vet at hun er i sengen, vil hun få henne til å sende henne et av disse spørsmålene i en tekst. Så ha det gøy med det og se hvor hvert spørsmål vil ta deg. Bare husk, hvis hun ikke reagerer positivt, eller hvis ting blir litt vanskelig, så tone det litt ned og spør henne mer subtile.

Pass på at du også svarer på disse spørsmålene! Dette er ikke et intervju. Hvis du deltar, vil det gjøre det mer spennende og morsomt - pluss, hun vil også kunne lære ting om deg også.

#1 Hva trodde du da du først så meg? Dette vil fjerne eventuelle misforståelser du måtte ha hatt. Hvis du ikke er sikker på om hun er i deg, spør du dette spørsmålet. Du kan ikke like det hun sier, men du får i det minste et svar. Hvis hun ikke svarer … vel … nå vet du.

# 2 Har du noen gang blitt fanget på onani? Dette er en av de mest avslørende flørtende spørsmålene til å spørre en jente du liker. Vel, hvis hun er interessert i deg også, det er det! Det er en fin måte å dele noen pinlige historier med og ha en god latter på. Du vil kunne bryte isen litt og komme inn i flere flørtende spørsmål. [Les: 15 virkelig åpenbare flørtende tegn mellom en fyr og en jente]

# 3 Når var første gang du hadde en våt drøm? Kanskje husker hun første gang hun hadde en våt drøm. Jeg husker ikke min, men hun kan være en virkelig seksuell jente. Hun kan være nervøs for å svare på dette spørsmålet, så hvis du svarer først, vil du bryte ned barrieren.

# 4 Hva er ditt favorittsted å bli kysset? Du trenger ikke å re-enact hennes svar, men det er ikke en dårlig idé å huske på.

# 5 Hva er din største turn-on? Dette er et flott spørsmål for å se hva hun er i og for å se om dere er seksuelt kompatible. Uansett hva hun sier, husk svaret hennes. Dette vil komme til nytte for senere, stole på meg. Plus, hvis hun merker at du lyttet, vil du score enda flere brownie poeng. [Les: 36 racy, tilfeldige morsomme spørsmål for flørtende gutter og jenter]

# 6 Vil du heller bli vurdert som sexy eller smart? Hva betyr noe for henne - utseende eller intelligens? Du kan ikke tro at dette er viktig, men du vil se hvordan hun ser seg selv og hva hun verdsetter i livet.

# 7 Hva er din største avslag? På samme måte som "hva tenker du på" spørsmålet, er dette en av de flørtende spørsmålene å spørre en jente du liker hvor svaret spiller en stor rolle. Det er ingenting verre enn når jeg forteller en fyr hva jeg ikke liker, og da går han og gjør det. Lyttet han ikke? Tilsynelatende. Så, hvis du skal ha selektiv hørsel, vær så oppmerksom på dette svaret.

# 8 Hvis du kunne koble deg til noen kjendiser, hvem ville det være? Dette er bare et morsomt spørsmål som alle jentene elsker å svare på, og det blir fantasien som går.

# 9 Hva har du på senga? Kanskje sover hun naken, vel, du vet aldri før du spør. I tillegg vil det nok gi deg et fint bilde i tankene dine hvis hun sier at hun sover naken eller bare med undertøy på. [Les: 20 skitne spørsmål å spørre en jente og la henne våt]

# 10 Hvem tror du bør gjøre det første trekket: jenta eller fyren? Ser hun ut som å være i kontroll eller liker hun mannen å ta regjene? Kanskje hun liker å ta ansvar, og i så fall har du den enkle veien.

# 11 Fortell meg tre ord som beskriver deg selv? Dette er en fin måte å se hvem de tror de er, og hva de anser som viktige kvaliteter. Ikke bare det, du vil kunne se om de beskriver personlighetstrekk eller fysiske egenskaper.

# 12 Har du noen gang hatt en venn * s * -with-benefits? Finn ut om hun er engasjert i noen åpne relasjoner. Du kan også se om hun har vært venner med vennene sine med fordeler. Dette er en god måte å se hvordan hun håndterer relasjoner som bare var basert på vennskap - og sex. [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg og ønske deg seksuelt]

# 13 Liker du skitten snakk? Hvordan vet du om du kan snakke skittent til henne hvis du ikke spør? Dette er et flott spørsmål å se hva hennes grenser er i soverommet.

# 14 Hvor er det mest offentlige stedet du har hatt sex? Kanskje hun liker å ha sex i det offentlige, eller kanskje hun er mer privatperson. Det er en fin måte å se hvor kinky hun er, og hvis hun er villig til å prøve den ut. [Les: 20 gratulerer med freaky spørsmål for å spørre en jente]

# 15 Har du noen gang brukt et sexleksak? Hvis hun har, så vil hun ikke nøl med å bringe den inn i soverommet. Hvis du har brukt sexleksaker, og hun ikke har det, ville dette være en god mulighet til å spørre henne om hun er nysgjerrig på å prøve.Hvis hun er, vel, nå kan du få det inn i soverommet.

# 16 Liker du å kose når du er i seng? Det er alltid godt å vite om du vil ha en nummen arm eller ikke. Hvis du liker å kose og de liker å knuse - flott! [Les: Hvordan kose med en jente så det fører til sex hver eneste gang]

# 17 Har du noen gang kysset en jente før? Vel … har hun? Hvis så, spør henne om hun likte det og ville gjøre det igjen. Kanskje hun er interessert i å utforske sin seksualitet med deg.

# 18 Boxers eller truser? Jeg vet at dette kan virke som et dumt spørsmål, men hvorfor ikke vite hva som gjør henne til? Flørtende spørsmål som dette vil hjelpe henne med å forestille deg uten klærne på deg.

# 19 Hva er din ideelle romantiske date? Vær nøye med dette svaret og se hva hun egentlig ser etter. Kanskje vil hun si fallskjermhopping eller snorkling, men kanskje vil hun si en piknik langs elvebredden. Uansett svaret, vil du kunne se hva hun er i og hva hun leter etter i et forhold.

# 20 Hva synes du er min beste funksjon? Se hva som gjør henne om deg. Kanskje det er ditt smil eller din sans for humor som lokker henne. [Les: 20 morsomme spørsmål å spørre en jente og forlate henne ROFL]

# 21 Har du noen gang hatt en skitten drøm om meg? Yessss, dette er et flott spørsmål å spørre. Hvis hun sier ja, så spør henne hva drømmen handlet om. Se om kanskje du kan re-enact det for henne. Du vet, for å få henne til å bli drøm.

# 22 Hva er din favoritt del av en manns kropp? Som kvinne vet jeg at alle kvinner har et svar på dette spørsmålet. Vi har tenkt lenge og hardt om denne. Sterke armer, fast jawline? Hun vil få et par kroppsdeler på hennes liste. [Les: 11 beveger seg for å forføre noen jenter og få henne i sengen]

# 23 Har du noen gang en sukker pappa? Er hun i å ha en fyr kjøpe dyre ting for henne og ta henne ut til fancy restauranter i bytte for sex? Det er en fin måte å se hva hun verdsetter i livet og hvor langt hun er villig til å gå for materielle eiendeler.

# 24 Har du noen gang hatt en orgasme? Nå er dette et avgjørende spørsmål. Kanskje hun aldri har hatt en orgasme. Hvis ikke, vel, det er din jobb å gi henne en første orgasme. Hvis hun har, spør henne om hva som gjør hennes orgasme.

# 25 Vil du at jeg skal kysse deg? Hvis hun er interessert i deg, sier hun ja. Jeg mener, dette flørtespørsmålet å spørre en jente er i utgangspunktet den gyldne billetten - så bruk den når øyeblikket er riktig.

[Les: 7 store tegn en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg]

Disse flirty spørsmålene til å spørre en jente du vil, vil avsløre mye om din forelskelse. Siden de fleste ikke snakker om disse tingene i vanlig samtale, hvorfor ikke prøve det og forføre henne samtidig ?!

Populært emne