Slik forteller du om det er alvorlig kjemi mellom to personer

Hvis du bare er en tilskuer eller du vil vite om du har en forbindelse med noen, er det viktig å vite tegn på kjemi mellom to personer.

Det er ikke alltid opplagt når to personer har en forbindelse. Og hvis du er en av de to personene, kan det gjøre det litt frustrerende. Visst, du vet at du liker en person, men hvordan er du sikker på at de liker deg også? Å vite hvordan du leser om det er kjemi mellom to personer, kan være mye mer fordelaktig enn du antagelig tror.

Kjemien er imidlertid en veldig merkelig ting fordi det ikke er veldig tydelig. Du kan egentlig ikke se på det fra en avstand og se den. Det føles også annerledes enn forskjellige mennesker.

Hvorfor kjemi er veldig viktig for en spirende romantikk

Hvis du ikke er sikker på hva kjemi er, vil jeg forklare det raskt. Det er i utgangspunktet når to mennesker naturligvis vibrerer godt sammen. Deres personligheter samsvare og de følger veldig, veldig enkelt. Du har selvfølgelig god kjemi med vennene dine. Det er derfor du kan bruke så mye tid med dem og ikke bli irritert.

Romantisk kjemi, derimot, er litt annerledes i den forstand at den følger lustful følelser. Du føler deg fortsatt en naturlig forbindelse, men du føler også at du liker dem, selv etter første møte.

Og den forbindelsen er virkelig viktig i et forhold fordi uten det vil dine følelser ikke forbli. Alt vil bli tvunget og det vil ikke føles som en naturlig progresjon hvis den første kjemi er fraværende. [Les: Hvordan lage seksuell kjemi og få det til å bli]

Hvordan fortelle om det er kjemi mellom to personer

Kjemi kan være vanskelig å finne ut om du ikke er sikker på hva du leter etter. Her er det du trenger å være oppmerksom på hvis du vil avgjøre om det er kjemi mellom to personer.

# 1 Begge mennesker lyser opp. Dette er umiddelbart når de møtes. De vil begge bare få denne giddiness om dem, selv om de ikke aner hvorfor. Når de to menneskene møtes, har kjemi allerede startet.

Vær nøye med hva folk gjør som de blir introdusert. Blir de rød og rødme? Da er det definitivt et tegn på tiltrekning og kjemi. Hvis det er vanskelig og mindre påvirket, er det ikke mye mellom dem. [Les: Slik tilbereder du en forbindelse med noen med en gang]

# 2 Masse smilende. Smilende er bare noe du vil gjøre hvis du har kjemi med noen. Det er kroppens reaksjon når du er i en god situasjon. Og siden kroppene våre er hardwired for å oppsøke en kompis, det øyeblikket de ser noen som potensielt kan være den, vil det reagere tilsvarende. Hvis du finner deg selv eller en venn som smiler uten grunn, er det definitivt gjensidig kjemi.

# 3 Nærhet. Når to personer ser ut til å grave seg mot hverandre, er kjemi veldig tydelig. Begge mennesker vil ikke engang prøve å gjøre det. Det skjer bare med dem, og de finner seg veldig nært til personen de har kjemi med.

Dette er fordi kroppene våre ønsker å være rundt de som er gode for oss. Når kroppen din føles som en enkeltperson med noen andre, begynner du ubevisst å bevege seg mot dem. Det betyr at det er absolutt kjemi. [Les: 10 klare tegn på kroppsspråk attraksjon]

# 4 Fysisk kontakt. Lekket, uskyldig berøring er et stort tegn på kjemi mellom to personer. Det kan være like enkelt som bumping skuldre eller så ekstreme som å sitte på noens fang. Sistnevnte er et tydelig tegn på at to personer har kjemi, men den første er like viktig.

# 5 De har samme sans for humor. Humor er en fin måte å finne ut om du har kjemi med noen. Å ha samme sans for humor betyr at hjernen din tenker likt. Når du har noe som er viktig for noen, er kjemi den åpenbare grunnen til det.

# 6 Deltatte interesser. Liker dere begge å gjøre de samme tingene? Deler du rare hobbyer med dem? I så fall er det fordi du har kjemi med dem. Disse begjærene for bestemte hobbyer og interesser viser personlighet dypt, og å ha de samme tingene betyr at du har mye mer til felles dypere. [Les: 5 viktigste tegn på forholdsforenlighet]

# 7 Kroppsposisjonene deres speiler hverandre. Dette er noe mennesker gjør uten å realisere det. Når vi liker noen og har kjemi med dem, speiler kroppene deres. Så hvis du oppdager at noen står med armene krysset og den andre personen gjør det samme, har de sannsynligvis gjensidig kjemi.

# 8 En følelse av komfort, selv med fremmede. Dette er et stort tegn på at to personer har litt ekstrem kjemi mellom dem. Etter bare å møte, hvis de ender med å snakke som gamle venner og har denne følelsen av komfort rundt dem, er kjemien åpenbar.

Du kan se dette på samme måte som kroppene dine reagerer på hverandre. Vanligvis når du møter noen nye, er du litt mer på kanten, og dette settes i en retttere stilling, og du er bare mindre avslappet generelt. For personer med kjemi synes de ekstra avslappet og åpen for hverandre. [Les: Hvordan fortelle om det ikke er kjemikk, og du bør slutte å prøve]

# 9 Enkel flytende samtale. Samtalen er veldig lett når det er kjemi mellom to personer. Du kan bare snakke og snakke og ingenting føles rart eller anstrengt.Det er også langt færre vanskelige stillinger og det virker som en mer tilfredsstillende samtale generelt.

# 10 Ekte oppførsel. Når to personer har kjemi, er det egentlig ingen falsk oppførsel. De føler ikke behovet for å falske latter eller falsk smil. Det er alt ekte og naturlig fordi disse tingene skje lett.

# 11 Det er klart at de har kjent hverandre lenge, selv om de har det. Dette er et veldig tydelig tegn på at det er kjemi mellom to personer. Når de fungerer som om de har vært venner i årevis, men nesten ikke kjenner hverandre, er det en naturlig forbindelse. [Les: 20 typer fysiske berøringer og hva de mener]

# 12 Banter flyter lett. Dette er annerledes enn samtaler som flyter lett fordi det er raskt, vittig og morsomt. Når to personer kan gå frem og tilbake med smarte kommentarer og vitser, har de alvorlig kjemi. Dette er et annet veldig tydelig tegn som du kan finne ut om du lytter til dem for en liten stund.

[Les: 20 klare tegn på kjemi i den aller første samtalen]

Å kunne lese om det er kjemi mellom to personer, kan hjelpe deg med å koble din venn opp og til og med hjelpe deg med å gjenkjenne det innen deg selv. Disse måtene å kunne fortelle er din beste innsats for å oppdage det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar