Sjekk Dagbok, Book En Baby: Hvorfor det skjer når du blir gravid

Når babyen kommer, kan det få grunnleggende konsekvenser for hennes fremtid. Hvem visste?

Selv når du forsøker aktivt for en baby, er det ikke lett å sørge for at du har det utkjølte Pisces-barnet eller ikke er tungt gravid under den varmeste delen av året. Men det stopper ikke at mange av oss vurderer når den beste tiden å føde kan være. En sommer baby? Perfekt, det betyr mange matreiser i parken og tupper i solen (for deg). Men det vil også bety et barn som begynner på skolen yngre enn sine jevnaldrende.

Og mens du er sommermorsk, har det sikkert ikke gjort Barack Obama eller Jennifer Lopez noe, forteller en ny rapport fra Institutt for skatteforskning at barn født i august skal ha eksamenstestene økt fordi de er nesten ett år yngre enn noen av sine klassekamerater når de sitter tester. Så ikke hodet til soverommet før du har tenkt på fordeler og ulemper med hver sesong ...

SPRING BABIES

Selv om det er fordeler med å ha en nyfødt tidlig på året - tenk å skyve babyen din rundt i parken på en frisk mars morgen, nippe til en latte mens solen varmes opp i ansiktet ditt - det er også noen potensielt alvorlige ulemper.

Ifølge en verdensomspennende undersøkelse av effektene av sesonger på helse er vårfødte større risiko for ulike sykdommer, inkludert astma. Årsaken er to ganger: hoste og forkjølelse er fremdeles utbredt tidlig på våren, og kvinner som er gravide om vinteren har en tendens til å spise en diett som er lavere i vitaminer enn de som forventer i salatfylt sommer.

På plussiden betyr det faktum at ditt nyfødte suger opp mye sol, at hun er mer sannsynlig å være tilfreds. Forskning viser at lys er et humørløft, og babyer utsatt for mer av det har bokstavelig talt en sunnier disposisjon. I tillegg sprer barselsorloven de fineste månedene av året - bonus!

SOMMER NYHETER

Forskere mener at sommerfødte barn noen ganger er så akademisk bak sine eldre kolleger, de er feilaktig merket som spesielle utdanningsbehov. Mer bekymrende, barn født i august er nesten tre ganger mer sannsynlig å rapportere å være ulykkelig i skolen.

Selv når du forsøker aktivt for en baby, er det ikke lett å sørge for at du har det utkjølte Pisces-barnet

Men foreldre-til-være i midten av babyer bør ikke få panikk. Barnevilkårene varierer stort - man kan gå om 10 måneder, en annen ikke før de er rundt 16 måneder, sier helse- og utviklingspsykolog Dr Cynthia McVey. 'På samme måte kan ett barn være godt å legge opp når de er fem, mens en annen som er ett år eldre, bare får tak i tall. Rammen som barn møter hver utviklingsmiljø er enormt - så lenge de opererer i det, er de fine. '

Og det er flere gode nyheter - statistisk sett er sommerfødte mindre tilbøyelige til å hengi seg til risikabel atferd, som å drikke og røyke, i løpet av tenårene. Dessuten er høye pollen teller tidlig på sommeren antatt å være årsaken til at folk født, da er mindre påvirket av allergier - antistoffene som beskytter dem dannes mens de fortsatt er i livmor.

HØSTNØYN

Ikke bare er høstebabyer de høyeste prestene, men ifølge tysk forskning bor de som ankommer nå i gjennomsnitt 215 dager lenger enn vårfødte. De er også mindre sannsynlig å bli syk i alderen. Og hvis du har en jente, kan hun også gå gjennom overgangsalderen senere, og gi ekstra beskyttelse mot bryst og livmorhalskreft. Det er fordi reproduktive hormoner er høyere hos kvinner som er gravide om sommeren, noe som muligens fører til at høstebarn blir født med flere egg.

BOR I VINTER

Harvard-forskere foreslår at babyer født om vinteren ikke bare er høyere, men også lysere. Dette synes å være fordi deres mødre blir utsatt for lengre dagslystid mens de er gravide, og dra nytte av mer hjernevirkende vitamin D som et resultat. Vil du ha en medisin i familien? Data fra Office for National Statistics viser at babyer levert i desember er mest sannsynlig å fungere som tannleger, mens januar til er mer sannsynlig å bli lege.

Det er selvfølgelig en ulempe. På grunn av mangel på solskinn på slutten av året, gjør vinter babes grinere nyfødte. Men forskere har også oppdaget at de elsker komfort og fortrolighet mer enn de som er født på andre tidspunkter, så du blir behandlet med mye mer koserier. For å øke humøret og sørge for at hun får nok frisk luft, foreslår Cynthia at han tar et tips fra svenske: "Vri babyen din godt og legg henne ned i lur i hennes barnevogn i hagen. Lyset og miljøendringen er så gunstig. '

Du må også ta vare på deg selv - ifølge den amerikanske Journal of Obstetrics & Gynecology, kvinner som fødes om vinteren, er dobbelt så sannsynlig at de får postnatal depresjon, fordi de er mindre tilbøyelige til å gå ut og sosialisere seg. "Det er viktig at kvinner som blir nye mødre på denne tiden av året, sørger for at de går ut og om, sier Cynthia. "Det er fristende å dvale inni når det er kaldt, men det vil du ha nytte av. Å møte andre nye mødre og dele erfaringer er avgjørende for foreldrenes tillit. '

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar