16 Subtile Signs Han er helt utro på deg!

Leter du etter de unnvikende jukseknappene for å vite om mannen din er i orden? Les disse luskfulle tegnene at han er fusk på deg og finne ut på kort tid.

Klikk her for å lese de første seks store jukseskiltene i første del på er han juks på deg?

Når en mann snyder, kan han ikke hjelpe men vise noen av de tegnene som er nevnt her og i første del.

Han kan være en kul kunde som har gjort sitt ytterste for å tørke hans spor når han har en affære.

Han kan unngå å bruke sitt kredittkort eller være ekstremt forsiktig med å bruke mobiltelefonen til å ringe sin utrolige elsker, bare hvis du får hendene på sin liste over utgående anrop i neste måneds regning.

Men selv de mest utrolige elskere gir bort noen fusk, kanskje på grunn av sin skyld eller sin frykt.

Se opp for disse små tegnene, spesielt hvis du har fått den følelsen at han er opp til noe.

Signerer han er fusk på deg

Før du kommer til disse tegnene, les de første seks tegnene på at han jukser på deg, slik at du har testet de første grunnleggende svindelskiltene før du kommer til disse luskede skiltene han fusk på deg.

# 7 Han panikerer lett

Noen gang har du fortalt mannen din? Jeg vil snakke om noe jeg nettopp har funnet ut og gikk bort?

Enten du er å gna eller ellers, begynner han å panikk eller spore deg som et lite lam som plager deg til å fortelle ham hva som er i tankene dine? Eller blir han panikk når du spør ham hvor han var den tidligere natten?

De fleste menn som jukser på sin partner, lever nesten alltid i frykt for å bli fanget. Når du plutselig spretter et spørsmål, ville mannen din enten ramle noen godt øvede linjer eller argumentere med deg for å konfrontere ham â € œaggressivelyâ €. Alle menn som jukser, er ekstremt redde for å bli fanget, og de kommer til å overdrive deres oppførsel i arbeidet for å virke normalt.

# 8 Er mannen din distrahert?

Når en mann har en affære med noen nye, er det en skummelt og likevel spennende fase i livet hans. Det kan være forferdelig for deg, men det er en pose med blandede følelser for ham, akkurat som en berg-og dalbane.

Bruker din mann mye tid alene? Hvis du får ham til å stirre inn i rommet med et stort grin eller vanskelig på mer enn en gang, spør han omgående hva som er på hans måte. Hvis det er noe skittent med den andre kvinnen, vil han selvfølgelig ta noen sekunder eller mer for å si noe overbevisende for deg.

For en mann, å ha en affære er nesten like spesiell som å bli forelsket. Tross alt er det en forelskelse, og han vil bruke litt tid på å fantasere om hans siste maraton i seng med denne nye kyllingen i sitt liv. [Les: Hvordan menn blir forelsket]

# 9 Han ser bedre der nede

Nei, det er ikke kosmetisk kirurgi vi snakker om. Men har mannen din nylig blitt kvitt alle hans ferske eller fading undertøy og handlet dem inn for noen tettsittende bukser? Menn i langsiktige engasjerte relasjoner er vant til å ha mer enn ett lite hull i sine tighty whities, og la oss ikke engang få flekker. [Les: Boxere eller truser?]

Hvis han pakker bagasjen der nede i det fineste av nye undertøy, gjør han det selvsagt å føle seg bra om seg selv eller imponere noen.

Har han blitt grooming seg bedre der nede eller er det fortsatt tapt i jungelen? Enhver som bare kommer inn i en ny affære, kan ikke hjelpe, men vil gi et godt inntrykk når hans lille fella står opp for en oppgave. Hvis han har forsøkt å se bedre ut i sine kortere minimumsperioder uten noen motivasjon, er det en god sjanse for at du ikke er den eneste personen som får et glimt.

# 10 Han er doused med dufter når han kommer hjem

Enhver fyr som er ute med en annen jente vet at han fortsatt skal lukte som en mann når han går hjem. Tross alt, hørte han historier om kvinner som sniffet menns undertøy for nye dufter.

Neste gang du venter på å snuse klærne sine for nye dufter, må du holde øye med ikke bare for damens dufter, men også herrens dufter. Bare for å spille det trygt, er det alltid en god sjanse for at mannen din har tømt en flaske cologne over seg selv for å lukte mer au naturlig. Men seriøst, rik parfyme fra en mans bukser på slutten av dagen? Med mindre han plaget seg, hvorfor skulle han måtte lukte godt der nede når han kom hjem og endret seg uansett?

[Les: Hjemmevokterens side av historien]

Flere tegn som kan være juks på deg

Her er noen flere utrolige tegn som kan hjelpe deg med å finne ut om han ikke har det bra. Nå mens disse kanskje ikke spesielt er de mest åpenbare måtene å finne ut om han er fusk på deg, er de fortsatt ganske gode tegn for å hjelpe deg med å finne ut om mannen din gjør mer enn bare deg.

# 11 Din kvinnelige instinkter

Instinkter er en god ting. Selv om de kanskje ikke alltid er den beste dommeren, kan det fortsatt hjelpe deg å lese tegnene. Når du er i tvil, lær å stole på dine instinkter og klubb det med noen andre tegn for å sikre at du ikke hopper til konklusjoner.

# 12 Han har e-post eller sosiale kontoer du ikke visste

Har du kommet over et nytt e-post-ID eller en facebook-konto mens du logger deg på kontoen din med din manns datamaskin? Noen ganger kan autooppfyllingsalternativer og nettleserens søkelogo på partnerens datamaskin gi bort mer enn bare noen få tegn.

# 13 En kvinnes hår på sitt bilsete

Det er alltid lett å finne en kvinnes hår i bilbelegg. En juksepartner kan være smart nok til å kvitte seg med håret, men det er alltid en sjanse til å se på noe. Men husk dette, det kunne ha vært en venns hårstreng, så nå ikke for pistolen ennå.

# 14 Han lider av kortsiktig minnetap

Er mannen din forvirret om datoer eller hva han hadde gjort i forrige uke på en bestemt dag? Hvis han jukser på deg, vil han åpenbart bli forvirret om hva han har fortalt deg, spesielt når han har gjort unnskyldninger hele tiden.

# 15 Han er en forandret mann

Er forholdet plutselig annerledes plutselig? Er din mann oppfører seg fjern eller irritabel? Eller prøver han å være altfor kjærlig? Når menn snyder, kan de vanligvis ikke ta en midtvei i kjærlighet. Han hadde enten blitt fjern eller altfor kjærlig. Det er en manns måte å håndtere skylden på.

# 16 Han prøver å forklare seg mye

Har han begynt å forklare seg mye mer enn han normalt gjør? En mann som jukser, spinner vanligvis utførlige historier om hvor han bare har vært for å virke overbevisende. Hvis du spør ham hvordan hans middag med sine nye venner var, og han utdyper en lang historie om det i noen minutter, når han vanligvis aldri går inn i detaljer uten litt plage, kan han prøve å dekke noe opp .

[Les: Hvordan være glad i et forhold]

Nå er alle disse jukseskiltene ikke surefire måter å bevise at mannen din har ristet en annen seng, men de er nesten alltid rett når det gjelder å snyte menn. Vær forberedt på å gi din mann fordel av tvil til du er sikker på at han jukser på deg. Tross alt er det ikke noe poeng i å bygge usikkerhet og brenning i tvil til du har nok grunn til å konfrontere mannen din.

[Les: Forstå kjærlighet i en promiskuøs verden]

Så er mannen din jukset på deg? Disse tegnene lyver ikke, men husk alltid at det kan være unntak fra noen regel. Bruk disse utrolige tegnene for å konfrontere mannen din, men ikke før du opplever mange av disse tegnene i ditt forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar