Charlie Leary intervju

Charlie Leary intervju - øVELSER 2023
Charlie Leary intervju - øVELSER 2023
Anonim

Hvordan kom du inn i MMA?

Jeg elsket alltid å se MMA når jeg var yngre - jeg var en stor Tito Ortiz-fan, han var mannen da han var i sin prime - men jeg begynte ikke å trene før jeg var 25, fordi det ikke var noen lokale treningssentre . Min bror var en god amatørbokser, så jeg hadde gjort litt av det med ham, men jeg hadde alltid spilt fotball. Jeg var på bøkene i Watford fra en alder av ni til 13, og jeg spilte på semi-profesjonelt nivå gjennom hele mine tenåringer og tidlig på 20-tallet. Så en dag løftet jeg vekter på treningsstudioet, hadde på seg en affliction-t-skjorte, og en tilfeldig mann nærmet meg og tok meg i kontakt med David Lee, som driver Crossface Training Center i Harrow. Jeg har trent med ham helt siden.

Hva medfører en typisk ukes trening?

Jeg jobber fortsatt på natt, gjør 40 timer i uken. Det fungerer bra for trening, fordi jeg kan gå på dagtidskurs, men det er forferdelig for søvnen min. Mandag, onsdag og fredag skal jeg trene styrke og condition først om morgenen, så gjør en MMA sparringsklasse rett etter det, gå hjem og sove om ettermiddagen og kom tilbake tidlig om kvelden for å gjøre en jiu jitsu eller en slående klasse. Så jobber jeg fra 21:00 til 07:00. Tirsdager og torsdager vil jeg gjøre jiu jitsu om morgenen og underkastelse bryting om kvelden. Det er veldig vanskelig å balansere alt - det tar mye engasjement. Jeg er veldig heldig, fordi jeg har en slik forståelse kjæreste, og mamma gjør fortsatt alt for meg, min vask og matlaging. De vet at det er min lidenskap og det jeg elsker å gjøre.

Hva er den beste treningen for MMA?

Hvis du bare gjør en øvelse, gjør dødløftet. Det har brakt min styrke på sprang og det hjelper egentlig virkelig - jeg kan ikke si nok gode ting om det. Jeg pleide å bare gå på treningsstudioet og bruke vanlige ting som benkpressen og lat pull-down-maskinen, men nå er dødløfting alltid min topprioritet. Det hjelper deg å bygge full styrke og eksplosiv kraft.

Hva er nøkkelen til å kutte vekt før en kamp?

Jeg rydder bare kostholdet mitt opp, kutte karbohydrater og spiser mye kylling, protein og grønnsaker. Det hjelper at vi har en stor industrivarmer på Crossface som er hele tiden - temperaturen blir så høy som 90˚F [32˚C] noen ganger - så jeg får alltid en svette på. Det er som å trene i en badstue, og det øker også kardioen min massivt. Når gutter fra andre treningsstudioer kommer ned til spar, dreper varmen dem. Men jeg kan gå hele dagen der inne.

Hva betyr det for deg å være UCMMAs lette mester?

Jeg kan ikke beskrive hvor bra det føles. Jeg hadde noen tap tidligere i karrieren min da jeg egentlig ikke satte nok innsats i trening. Etter mitt siste tap, hadde jeg en samtale med treneren min, som fortalte meg at jeg skulle bli en journeyman hvis jeg fortsatte å ta dumme kamper og ikke trene riktig. Jeg måtte avgjøre om jeg virkelig ønsket dette, og hvis jeg hadde det som trengs for å gjøre det til toppen. Jeg bestemte meg for at jeg gjorde det, og siden har jeg gått fra styrke til styrke. Cage Rage [UCMMAs tidligere inkarnasjon] var den første live MMA-hendelsen jeg noensinne har gått til, og det er en av de beste MMA-organisasjonene i Europa. Jeg husker å sitte i mengden, tenkte "dette er det - dette er det jeg vil gjøre", så å faktisk være deres mester og oppnå at drømmen har vært fenomenal.

Hva er målene dine?

Som de fleste i denne sporten, vil jeg kjempe i UFC. Det er toppen av MMA, og med mengden av show de gjør nå - spesielt i Europa - tror jeg det er en realistisk mulighet. Jeg fokuserer på denne kampen, men etter det vil jeg gå ubeseiret for resten av året, og fortsette å forsvare min tittel og sette på imponerende forestillinger. Så forhåpentligvis neste år eller året etter får jeg en telefonsamtale fra UFC, og jeg kan gå og vise hva jeg kan gjøre på verdensstadiet.

Charlie Leary kjemper Maksym Matus på UCMMA 39 på lørdag 3rd Mai på The Troxy i London. Kjøp billetter her.

Charlie Leary trener på Crossface Training Center og er sponset av Sweet Sweat.

Populært emne