Charlie Bewley trenings tips

Innholdsfortegnelse:

Charlie Bewley trenings tips - øVELSER 2023
Charlie Bewley trenings tips - øVELSER 2023
Anonim

Massevis av skuespillere er glade for å omfavne "metoden" når det gjelder de spennende tingene, og slår på treningsstudioet, punchbag eller buffekøen hver dag og høster plaggene. Ikke mange tar det så langt som Charlie Bewley. Da den Leicester-fødte skuespilleren, som tidligere var best kjent for å spille dommedyr-favoritt Demetri i Twilight-serien, landet hovedrollen i Hammer Of The Gods, bestemte han seg for å bli fullstendig Norseman.

«Jeg gjorde tonn med roing,» sier han. 'Timer og timer med det. Det var som, "Hvor mye roing kan jeg gjøre om dagen? Maskinen kommer til å bryte før jeg gjør det. "Han lærte også å håndtere et broadsword, baggitt en legitim vikingkvalitetsskade, og kjempet seg generelt gjennom en av de mest hardcore actionflikene som ble utgitt de siste årene. Men hans virkelige hemmelige våpen er ikke en du kanskje forventer …

Du tok med deg ditt eget hoppetau til vår skyte. Det er ganske imponerende.

Ja, jeg har nylig begynt å hoppe over laster. Jeg blir avhengig av å hoppe over. Jeg føler at beina mine faktisk blir yngre når jeg hopper over og det slår deg helt ned - jeg har mistet noe som en stein [6.3kg] bare fra hopper. Hopping er enklere å gjøre enn å kjøre fordi du ikke trenger å finne en rute, du kan bare komme deg ut, holde på noen Armin van Buuren og få til det.

Men du liker å kjøre også, ikke sant? Vi hørte at du er noe av en ultrarunner …

Ja, rasevis, jeg gjorde en ultra-vel, en halv maraton før en full maraton - men det var ikke så vanskelig, det var snilt mot meg selv. Mitt tøffeste løp var nok en halv Ironman. Det var min første triathlon, og jeg gjorde det i Mexico. Det var helt baking, mine sko smeltet på asfalten. Det var en slik fryktelig opplevelse - jeg gjorde det selv og da jeg var ferdig, var jeg som: 'Det er ingen her for å se det!' Jeg begynte nesten å gråte.

Høres brutal ut. Så er du ganske seriøs med trening, antar vi?

Jeg kommer i veldig dårlig humør hvis jeg ikke trener. Det er ikke noe jeg har noe valg over, med delene jeg spiller, men jeg elsker virkelig trening. Jeg liker spartanske løp, jeg liker feats of human endeavor, jeg pleide å elske å gjøre halv maraton og ting som det. Det er et punkt om 15 minutter i et godt løp i åsene når jeg føler meg fantastisk - det er som å ha mitt eget lille eventyr hver dag.

Hvordan holder du deg motivert?

Du må generere innsatsen i ditt eget hode. Du må bestemme, hvorfor vil du ha det selv? Hva er det med dette løpet som gjør at du vil gjøre det? Vi er alle alene, vi er alle født alene, vi alle kommer til å dø alene, men vi kan like godt gjøre noe i mellomtiden. Jeg har alltid sagt at du bør finne ut hvem du er, fordi du ikke vet hva som kommer - du burde jobbe det ut i tilfelle apokalypsen skjer eller noe. Jeg synes det er viktig å finne krigen i deg før du finner krigen.

Det bringer oss til din nye film, Hammer Of The Gods. Hvordan kom du i form for å spille en viking?

Jeg bar en sandbag overalt hvor jeg gikk og fylte den opp hvor jeg var. Det var som, tøm ut den argentinske sanden, legg til i Venice Beach-sanden. Jeg gjør mye roterende ting med det, mye vri og bære. Det er en ekte livredder fordi ute på steder som Marokko er det ingenting, ingen annen måte å trene på.

Måtte du gjøre mye kampspesifikk opplæring i forberedelse til rollen?

Jeg hadde et broadsword jeg skulle ha hatt hele mitt liv, så jeg brukte mye tid på å jobbe med det med vårt stuntteam, og jeg håper det kommer over. Det var en så god lærerik opplevelse. Richard Ryan er en flott stunt-regissør, han vet virkelig hans ting.

Filmens kampscener er ganske fullverdige. Har du plukket opp noen skader under filming?

Det var noen blodige knær og albuer. Tidlig ble jeg headbutted av [castmate] Elliot Cowan. Vi praktiserte denne grottekampen og pinged meg med en headbutt. Øyet mitt begynte å gushing, jeg hadde et svart øye i et par uker, og vi måtte filme rundt det. Så var det en annen scene hvor jeg hengte opp og ned i flere timer, og jeg endte med å kaste på noen.

Ekkel.

Vel, jeg pleide å spille rugby og jeg pleide å kjempe mye, så det var flott. Alt som kjemper og død. En av de beste tingene med å handle er at du får drepe folk, og deretter gå til lunsj.

Spiste du som en viking?

Du vet, jeg trodde ernæring var en stor ting for meg før jeg dro til Argentina nylig, og jeg spiste brød og melk og ost og biff og sjokolade og rødvin, ikke mye trening, og jeg så fortsatt ganske bra ut. Jeg vet ikke hva det er som gjør oss fett her - kanskje er det konserveringsmidlene.

Så hva er neste for deg?

Deretter jobber vi på en Kickstarter for en film om veteraner [Thunder Road, om en soldat som kommer hjem til USA og lider av posttraumatisk stressforstyrrelse]. Det kommer til å rulle når dette går ut. Jeg vil nok gjøre flere raser, og jeg skal lære capoeira. Det ser ut til at det dekker alt - kjernestyrke, akrobatikk, kamp, dans. Og det betyr at jeg kommer til Brasil, noe som er bra - jeg har en ekte tilhørighet for Sør-Amerika akkurat nå.

Populært emne