Charles Poliquin på mat

Charles Poliquin på mat - øVELSER 2023
Charles Poliquin på mat - øVELSER 2023
Anonim

Verdensberømt muskel trener Charles Poliquin har besvart publikums helse- og treningsspørsmål i mange år. Her er noen av hans ernæringsråd, hentet fra den nye boken Spør Coach Poliquin: De beste Q & A-kolonnene fra over to tiår.

Er hele eggene OK, eller skal jeg bare holde seg til hvite hvitt?

Bare dorks spiser egg hvitt. Du ser diettene i muskelmagasinene - de lister alltid egghviter og havregryn med rosiner for sine bullshit-frokoster. Vel, hvis du tok fire testosteron tabletter mellom måltider og 17 steroid tabletter i timen, kan du spise alt du ville ha!

En fyr trening trenger naturlig hele egg. Studiene som viste at å spise egg hevet kolesterol ble gjort av kornindustrien, og da de gjorde dem, var det ingen forskjellig mellom typer kolesterol, så de studiene er ugyldige. Egg kan øke kolesterol - høy tetthet lipoprotein (HDL) kolesterol, det gode kolesterolet.

Den eneste advarselen med egg er at du kan bli allergisk mot dem hvis du spiser to eller tre hver dag. Jeg så det da jeg pleide å kjøre mange matallergietester. Stopp å spise egg i seks uker, og allergien forsvinner. Deretter kan du spise 12 hver femte dag. Hvor viktig er vanninntaket for muskelvekst?

Vann er ofte det mest forsømte næringsstoffet. Dehydrering fører til høyere kortisolutgang og konsekvensene spenner fra økt oksidativt stress i hjernen til økt fettlagring.

Som en tommelfingerregel bør du drikke 40 ml for hvert kilo kroppsvekt. Med andre ord, hvis du veier 80 kg, bør du drikke 3,2 liter vann om dagen. En enkel måte å sikre at du drikker riktig daglig kvote er å måle foreskrevet mengde i beholdere for dagen hver morgen. Ved sengetid skal alle beholderne være tomme.

Når de starter denne hydratiseringsprotokollen, innser mange mennesker at de har drukket knapt 40 prosent av deres vannbehov når de går i seng. Det er i seg selv veldig lærerikt. Den beste indikasjonen på at du holder deg godt hydrert er at din morgen urin er klar. Hvis den har fargen på lønnesirup, drikk opp. Er noen matvarer mer sannsynlig å forårsake allergier enn andre?

Noen matvarer er ganske enkelt mer irriterende enn andre, og vi finner at flere mennesker er allergiske mot disse enn andre. For eksempel er peanøtter, skalldyr, jordbær, sjokolade, hvete, egg og meieri noen av de mer antigeniske (irriterende) matvarer, mens ris ikke er den antigeniske. Dette betyr ikke at alle som har allergi er følsomme overfor de mer antigeniske eller at ris aldri kan være et allergen for noen - bare at noen matvarer gir mer utfordring til kroppen enn andre. Allergitesting er nyttig for nesten alle som ønsker å optimalisere helsen, siden vi kanskje ikke er klar over hvor mye visse matvarer påvirker oss.

For mer råd fra Poliquin, sjekk ut hans månedlige kolonne i Menns Fitness. Du kan abonner på menns fitness her, og Last ned en digital versjon av maga her.

Populært emne