Kjennetegn på tusenårene: Gi den til meg nå Generasjon

Millennials har fått umiddelbar tilfredsstillelse uten ansvar. Disse 35 egenskapene til Millennials summerer dem ganske mye.

Millennials er de som er født mellom 1982 og 2002. Et tjueårsperspektiv, den tusenårige generasjonen er forskjellig fra alle andre som kom før. Det er visse ubestridelige karakteristika av tusenårige som setter dem fra andre generasjoner.

35 ting som definerer tusenårsgenerasjonen

Med grunn, den første generasjonen til å vokse opp på internett, er det karakteristika av Millennials som både irriterer og inspirerer oss. Hvis du er tusenårsdagen, ikke ta fornærming, er du et produkt av oppdragelse og samfunn.

# 1 De fungerer som bortskjemt brats hvis de ikke får det de vil ha. Hvorfor ville de ikke? Fra det øyeblikket de ble født, har de blitt doted over og fortalt hvor fantastisk de er! [Les: 36 grunne egenskaper av overfladisk person]

# 2 De tror de burde starte med hjørnekontoret. Fordi de har blitt fortalt hvor fantastisk de er, bør de selvfølgelig bare starte på toppen.

#3 Manuell arbeid av noe slag er en måte under dem. Det er for folk som er ubetydelige, ikke noen som er født i tusenårsperioden! [Les: 30 måter helikopterforeldre forstyrrer sine barns liv]

# 4 Alle gir en dritt om deres status på sosiale medier. Alt de gjør er viktig, og alle bryr seg. Beklager, det gjør vi egentlig ikke.

# 5 Ting skal bare overlates til dem. Retten er hjørnesteinen til tusenårsgenerasjonen. De fortjener respekt og gode ting uten å tjene dem.

# 6 Ingenting er noensinne deres feil, som noensinne. Ingenting er noen gang en tusenårs skyld. Hvis det ikke er morens skyld, er det deres sjef, barnet naboen eller læreren. Vi bekreftet at de ikke kan få feil om noe.

# 7 De tror de vet alt, og det er lurt på hvordan vi alle overlevde før de kom for å vise oss lyset. De er den smarteste generasjonen i historien hendene ned, i sine egne hoder!

# 8 De tjener ikke noe, de burde få kreditt for å bare vise seg. Vel, de fikk et trofé for å vise seg, eller ikke, så hvorfor ville de muligens jobbe for det når det kommer gratis?

# 9 Alt er støtende mot dem, som alt! Pek ut noe om dem, som noe, og du enten etiketter, stereotype eller mobbe. Bare hush og hold det til deg selv.

# 10 De tror verden skal være rettferdig ... Hallo? Verden er rettferdig i deres øyne fordi de alltid har det de ville ha, eller noen tok noen andre og ga den til dem. Likte helt, baby. [Les: 25 minneverdige leksjoner for å perfeksjonere livet ditt]

# 11 De heter og merker alt. De merker alt: pussing, Chad Thundercock, spøkelse, det slutter aldri. Nyhetsblits, ting har eksistert for alltid, vi har ikke følt behov for å merke og gi alt et navn.

# 12 Deres største problem er hvilken selfie å poste for dagen. Siden alle rydder opp etter dem, er alt de må fokusere på, hvilken selfie å poste for dagen.

# 13 De rydder aldri etter seg fysisk eller metaforisk. Det er andres problem, ikke min!

# 14 De har ingen kommandoen til det engelske språket og forkorter ting som om å skrive hele ordet er et slikt motgang. Gud hjelper kommunikasjon fremover eller det engelske språket. Dumbing ned i samfunnet er i full gang.

# 15 De bruker mer tid på å skape en sosial media persona enn å bry seg om deres virkelige. De bryr seg mer om hva deres sosiale medier persona er, enn hva som er inne i deres sjel. [Les: Hvorfor er alle lett fornærmet i disse dager?]

# 16 De henger sammen med hverandre, men egentlig alt de gjør er å sitte ved siden av hverandre med mobiltelefoner i hånden. Ingen kommunikasjonsferdigheter uansett, det er alltid noe bedre å gjøre enn å kaste bort tid på chit.

# 17 De tror en hard dags arbeid er for suckers. De bruker alltid mesteparten av tiden til å finne ut hvordan de skal komme seg ut av å gjøre noe i stedet for å bare gjøre det og få det ut av veien og over med. En masse bortkastet energi, gutta!

# 18 De venter på at lotteriet skal kontanter. Ingen klatrer meg til toppen. Siden de startet på toppen av familiekjeden, bør det samme være sant for deres sosiale og arbeidsstatus.

# 19 De tror på årsaker som ikke er egentlige fordi noen fortalte dem så, og tok ikke tid eller bryr seg nok til å finne ut hva som er ekte. De elsker en sak fordi det tillater dem å legge ut til sosiale medier. De kan til og med få en super søt t-skjorte ut av den. [Les: 10 enkle måter å være en mer sosialt bevisst person]

# 20 De vet ikke engang hva ordet objektiv betyr. Det handler om hva de tror. De lager sin egen virkelighet, men ikke med noe objektivt eller ekte.

# 21 De har en overinflated følelse av selvtillit. Det er det som skjer når alle forteller deg hvor spesiell du er hele tiden.

# 22 De har ingen sosiale nåde eller respekt for deres eldste, myndighet eller noen, virkelig. På dagen min kalte du en voksen med en etikett som Mr. eller Mrs. The Millennials lærte aldri forskjellen mellom autoritet fordi de løp rundt å ringe voksne med deres fornavn som om de var på samme nivå.

# 23 Likestilling betyr at ingen skal konkurrere. Konkurranse er mobbing og forlater folk ut. Å tjene penger er dårlig fordi det er noen som ikke har det. Gi aldri noen dårlig karakter, det får dem til å føle seg dårlig.

# 24 De tror at ting som kjønn, gjeld og vennlighet er alle valgfrie. Du skal ikke merke et tusenår av ting som genetikk eller kjønn!

# 25 De er ikke interessert i å høre noe du må si med mindre det er til deres fordel. De har en uhyggelig evne til å lukke noen av dem hvis de ikke er enige og går langt for å gjøre det.

# 26 De har ingen anelse om hvordan det er å vente på noe. Øyeblikkelig tilfredsstillelse er hva det handler om.

# 27 Siden de hadde alt overlevert til dem, har de ingen anelse om hvordan det er å "tjene" noe. Deres første bil ventet i oppkjørselen på sin sekstende bursdag, og de registrerte for bursdagsgaver, må jeg si mer?

# 28 De tror alt som er tradisjonelt mannlig som konkurranse, aggresjon, og fremover er alt dårlig og "umoralske "ting. Alt som tar bort deres følelser av overlegenhet er dårlig. [Les: Skal menn omfavne mannlig femininitet?]

# 29 De hater konservativ ideologi, men de aner ikke hva det egentlig er. Konservative er onde skurker som prøver å ta alles gratis ting.

# 30 De tror at hvis du har noen mening motsatt av deres, er du slem eller ikke respekterer deres rettigheter. Hvis du er uenig med dem, er du slem og ikke bryr seg om deres følelser.

# 31 De har rett til alt. Seriøst, som alt, bare fordi de er dem.

# 32 De er kreative og fantasifulle, de bruker bare ikke den til å komme hvor som helst. De er svært fantasifulle og kreative. I stedet for å åpne opp sitt eget selskap, vil de hellere bruke sine talenter til å lage kule innlegg for sosiale medier.

# 33 Arbeid er sløsing med tid for dem. Publisering til sosiale medier? Absolutt verdt det.

# 34 De oppfører seg som babyer når de ikke får det de vil ha. Temper tantrums ble ikke squashed i tusenårsgenerasjonen. Ting ble "begrunnet gjennom" slik at de forsto hvorfor deres foreldre gjorde det de gjorde. Men problemet var at foreldrene aldri grunnet gjennom ting fordi de aldri sa nei. [Les: Hvorfor tusenårsdager velger hvalpe over babyer]

# 35 Stereotyper av enhver type grense og etikett. Stereotyper eksisterer av en grunn og er vanligvis sanne og ekte. De skal ikke begrense folk. De er en overlevelse ferdighet som hjelper menneskeheten til å skape forutsigbarhet i en tilfeldig verden. Kom over det!

Millennials er den første generasjonen ikke å måtte vente på eller vil ha for noe. I motsetning til generasjonene før de gikk til biblioteket for å bruke Dewey-desimalsystemet, vent på at papiret kommer hver morgen, eller spare penger for å få det de ville ha, i stedet for å lade det på Amazon, kan du egentlig ikke klandre dem for å tenke at verden dreier seg om dem.

Forhåpentligvis, når de har egne barn, vil de vokse opp og innse at de ikke er de eneste på jorden. Det kommer til å bli en super vanskelig realitet for dem når Mamma og pappa endelig sier nei, og de blir igjen for å betale egne skatter, få helseforsikring og betale for egen mobiltelefon. Men som en generasjon Xer har de eldre generasjonene ingen å klandre, men seg selv. Vel, og Al Gore som "oppfunnet" internett.

[Les: Rare trender millenials må forklare barna sine]

Den mest berettede generasjonen i innspilt historie, på et tidspunkt må de gå opp til platen og sette noen foran seg selv, eller artene kan bare ikke overleve på grunn av disse egenskapene til Millennials.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar