Champion Tips for 6 Pack Abs

Rull ned for konkurransedetaljer

Å bygge en stor midseksjon tar arbeid. Noen mennesker er naturlig begavet når det kommer til runde muskuløse skuldre, toppet biceps eller diamantkalver, men ingen har naturlig god abs. Romane Lanceford er en ledende treningsmodell, transformasjonstrener og kroppsmester - kroppen hans, spesielt hans abs, er nå anerkjent rundt om i verden og kroppen hans lever. Som du kan se går han på turen, her er hans tips for en meislet midseksjon.

+ RIGHT MINDSET

"Du kan ikke ønske deg selv stor abs. Det tar mye fokus på å holde seg på sporet når du slanker ... sug den opp fordi du kommer til å være sulten og det vil være dager du ikke kan bli plaget. Det kommer til å ta tid så vær tålmodig. Jeg legger et bilde på kjøleskapet mitt på hva jeg vil oppnå og se på det hver dag. Få hodet i spillet, og du vil se resultater i så lite som 4 uker. "

+ BRUKE MER KALORIER

"Et lag av kroppsfett over sterk abs holder dem skjult for verden. Det er ikke rakettvitenskap, så se på ditt totale kaloriinntak og brenne overflødige kalorier gjennom trening og kardio. Dette trenger ikke bare å kjøres på tredemølle - velg hva du liker om det går gjennom sport, hopper, intervalltrening, boksing eller til og med stepper, men brenn de kaloriene og forplikte seg til det minst i minst 40 minutter per dag 4 dager per uke. At fettet ikke kommer til å forsvinne alene, er det? "

+ SPISE DIN VEI TIL STOR ABS

"Det er ikke bare et tilfelle av å begrense kaloriinntaket ditt, men det handler om hva du spiser. Vi er opptatt, men jeg klarer hva jeg spiser hver dag og øker proteininntaket mitt gjennom mat og EFECTIV Whey shakes for å holde mitt totale proteinnummer oppe. Dette hjelper meg til å føle meg fyldigere i lengre tid, og jeg bruker det også som en godbit når jeg får noen søte trang. Se nedenfor for et eksempel på mitt personlige daglige matinntak når jeg kutter for konkurranse. "

MÅL 150 g grøt med 2 skudd av EFECTIV Whey

MÅL 2Kyllingbryst, søtpotet og salat, PRO-VIT Multivitamin

MÅL 3Kyllingbryst, søtpotet og salat

MÅL 440 minutter preworkout EFECTIV Whey shake i vann

MÅL 5Laks med brokkoli, 2 skudd AIM BCAA drikke

MÅL 6Total Fat Free Greek Yoghurt med EFECTIV Whey (min dessert)

+ EFFEKTIV TRAINING FOR 6 PACK ABS

"Husk at bukemuskulaturen er indirekte aktivert når du trener andre kroppsdeler, spesielt når du gjør frivektsøvelser som knebøy og presser, slik at du ikke trenger å trene dem hver dag. Så velg de riktige øvelsene og gjør dem 3-4 ganger per uke max. "Her er Romans personlige trening som tar ikke mer enn 15 minutter. Dette er en superset krets for 5 sett med 20 reps, 30 sekunder hvile mellom sett. Legg til vekter når du føler at du vil legge til mer spenning som din abs blir sterkere i løpet av de kommende ukene.

HANGING LEG RAISES TIPIkke sving og kontroller heisen

KABEL KRYKKER TIPHold midseksjonen stram og knase med abs, ikke bruk armene til å trekke ned

DECLINE SIT-UPS TIPHold en medisin ball med rette armer oppover

FRONT AB ROLL-OUTS TIPTelling til 5 på utrullingen

+ SÅ FÅ DETTE START!

Romane og hans sponsorer EFECTIV NUTRITION er villige til å satse på at etter disse enkle tipsene kan du gjøre noen store endringer i midtdelen. Del dine resultater med oss ​​for sjansen også ...

VIN ET ENÅRSFORSYNING AV EFECTIV WHEY PROTEIN

1 Ta et bilde som holder dagens avis for å bekrefte datoen2 Følg Romans tips ovenfor3 4 uker senere gjenta trinn 1 med EFECTIV Whey på bildet4 Legg inn bildene på instagram @efectivnutri

Beste transformasjon valgt vinner. Vinneren annonserte 30. november på @MensFitnessUK og @efectivnutri

Betingelser og vilkår gjelder. Ingen kjøp nødvendig

efectivnutrition.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar