CES 2017: Møt Fitness Tracker Det er en ring

Innhold

Det er nå mulig å få treningssporere for nesten alle deler av kroppen (hvis du ikke tror på oss, prøv Googling "Lovely Sex Tracker" - ikke på jobben din maniac), men fingrene har forblitt relativt fri for treningsmonitorer, til nå.

Motiv Ring lanseres på teknologikonferanse CES 2017 i Las Vegas, og tar sikte på å hevde denne ubrukte hudplassen i fitnessens navn, og kramme inn i så mange funksjoner som du finner i en typisk armbåndspålegger.

Ringen inneholder en optisk hjertefrekvenssensor og et akselerometer som kombinerer for å spore aktive minutter, aktivitetstype og intensitet, sovevarighet, hjertefrekvens (både hvilende og aktiv), kalorier som er brent, avstand og selvsagt trinn.

Motivringen er også vanntett til 50m, så med mindre du er en dykker du er også satt til svømming også.

ANBEFALT: De beste treningssporene for svømming

Som du vil gjette, er det ikke noe lite skjermbilde på denne lille trackeren, alle dataene stråles til en app (for øyeblikket kun tilgjengelig på iOS). Motiv hevder at du får fem dager med batterilevetid fra ringen, som kommer i skifergrå og rosa gullfarger.

Det vil være syv forskjellige størrelser å velge mellom, noe som er bra, da det er langt lettere for det å glide av og gå tapt for alltid enn en sporingsfeste som er festet på håndleddet.

Enten du vurderer en ring eller et armbånd som mer praktisk eller påtrengende, er det tydeligvis en subjektiv ting, men det er alltid hyggelig å ha flere alternativer, spesielt siden du har på deg en ring, kan du også bruke en vanlig klokke uten å klutre håndleddene dine.

Motivringen er satt til å bli utgitt denne våren, men dessverre, bare i USA, hvor den vil sette deg tilbake $ 199. Reserve en på mymotiv.com.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar