CES 2017: Er Misfit Damp Den Next Great Fitness Smartwatch?

Innhold

Etter å ha bygget et følge med vakkert designet, men ganske grunnleggende treningssporere som Shine and Ray, er Misfit satt til å gå inn i toppenden av trackermarkedet med Vapor.

Tilkjenne seg ved tech beauty parade CES 2017, ser Vapor ut til å takle likeså av Apple Watch 2, Garmin Vivoactive HR og Fitbit Blaze, ved å kombinere en stilig og minimalistisk design med alle de seriøse funksjonene du måtte ønske deg.

Smartwatch er vanntett til 50m, har innebygd GPS- og hjertefrekvensovervåkning, samt parring av en trådløs musikkavspiller med 4 GB lagringsplass, slik at du kan ta musikken med deg og la telefonen være borte.

Batteriets levetid vil angivelig klokke på to dager, som er solid nok med tanke på mengden funksjoner som tilbys og 1,39-tommers AMOLED-skjerm.

ANBEFALT: Misfit Ray Review: En flott Fitness Tracker for under £ 100

Dampen mangler da ingen funksjoner, men det kan ende opp med å virkelig skille det fra konkurransen. En kombinasjon av Misfits utmerkede design og en relativt lav pris på $ 199 (detaljer om britisk pris er ennå ikke bekreftet, men av dagens valutakurs som klokker i rundt £ 160).

Du navigerer rundt i dampens menyer ved å løpe fingeren rundt utsiden av uret ansiktet på en virtuell kantring, som ikke bare høres gøy, men potensielt litt enklere å bruke enn Apple Watchs digitale krone.

Tilpassing fans vil være glade for å lære dampen kommer i to farger - Jet Black og den nå allestedsnærværende Rose Gold - og det vil selvsagt være en rekke utskiftbare stropper.

Kort sagt, Dampen lover mye, og hvis den leverer når den kommer ut senere i år, blir det en kraft som skal regnes med i det treningsfokuserte smartwatch-markedet. Du kan holde deg oppdatert når dampen vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling ved å registrere deg på nyheter på misfit.com. Eller bare vær forfriskende Trener hjemmeside - vi vil gi deg beskjed.

ANBEFALT: De beste treningssporene

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar