Feire Valentinsdag med en enkel par Yoga rutine

Innhold

Hvis du følger den velkjente stien, kan Valentinsdag være en forferdelig cliché-skjedd affære - en kveld med anstrengt samtal i en pakket restaurant hvor chancerne prøver å selge deg mangy roser for en fiver en pop.

Så i år hvorfor ikke tenk utenfor boksen når du ser etter aktiviteter som har å gjøre med din betydelige andre? Hvis du vil koble sammen med partneren din på en helt ny måte denne Valentinsdagen, kan du prøve denne raske og enkle yoga-sekvensen som er opprettet av Yogi2Me-lærerne Sarah og Nick.

1. Sitt i korsbøyd stilling tilbake til bakside. Her prøver du bare å koble til ved å bekrefte hvor du er i ryggraden, og du er i kontakt med hverandre og føler pusten som strømmer langs begge dine ryggrader.

2. Forleng armene og koble palmer med tommelen pekende opp. Vri til høyre bøyer venstre arm for å åpne brystet mens du holder armer og skulder høy. Roter fra roten av ryggraden til kronen på hodet ditt. Gjenta på venstre side.

3. Fold bena og sett med knærne bøyd så føttene dine er flate på bakken. Sammenkoble albuene og bruk føttene til å presse inn i partnerns nedre rygg / hale. Gjør dette et par ganger, så prøv å presse helt opp til stående.

4. Når du er opp, koble sakrum til sakrum (det er den store trekantede benet på ryggraden). Løft hendene dine i bønn til himmelen og be partneren din om å ta håndleddene dine og brette fremover fra hoftene mens du løfter kroppen din. Nyt en fin backbend!

Yogi2Me er en app som lar deg bestille fullt kvalifiserte yoga lærere til økter på ditt hjem, kontor, hotell eller hvor som helst du vil. Tilgjengelig i App Store eller besøk yogi2me.com

ANBEFALT: "Gutter som gjør vekter eller kjører - Yoga forandrer sine liv"

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar