Våre favoritt gravide kjendiser

Innhold

Fra Rachel Stevens til Kate Winslet, virker det som 2013 er året for kjendismeldinger om graviditet - og ser ut

Nadine Coyle

Nadine er satt til å bli den første Girls Aloud-stjernen til å bli en mamma - etter å ha tweeted hennes babynyheter, og sa: 'Jeg har en baby Xx'. Sangeren bekreftet senere sin forlovede Jason Bell er babyens far. Nadine holder sitt monokrome utseende minimal, men skreddersydd ved å lage en sølvgrå blazer og hvit løs skjorte med svarte leggings.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer bekreftet i juni at hun og hennes kjæreste, Brian Hallisay, venter sitt første barn. En uttalelse fra Jennifer og Brian, som spiller sin ektemann i den amerikanske drama-serien, The Client List, sa: "Vi er så begeistret og glad for å starte en familie." Jennifer fremhever sin bump i en svart bodycon kjole sammen med et stabilt par av sorte kiler.

Zara Tindall Phillips

Buckingham Palace bekreftet nyheten om at Zara Phillips og hennes ektemann Mike Tindall ventet sitt første barn. Pressedokumentasjonen sa: 'Mr og Mrs Mike Tindall er veldig fornøyd med å kunngjøre at Zara Tindall forventer en baby i det nye året.' Navy er vinterens hovedfarge og Zara bump-flatterende frakk og lue kombinasjon er en fin måte å jobbe med trend.

Kristin Cavallari

Kristin Cavallari og hennes amerikanske fotballspiller hubby, Jay Cutler, forventer baby nummer to, bare 14 måneder etter at de ønsket velkommen sin sønn, Camden Jack. Kristin bekreftet rykter om at hun var gravid på Twitter, og sa: 'Takk for all kjærlighet! Vi er så glade for at Camden er storebror! ' Den tidligere Hills-stjernen viser sin lille barnestøt i en klassisk insta-selfie - lag en uformell tee med stramme jeans for den daglige chic.

Gwen Stefani

Gwen Stefani venter på baby nummer tre med partner Gavin Rossdale. Vi forventer noe alvorlig kult fødselsplektøy i nær fremtid ... Den 44 år gamle No Doubt-forkvinneren jobber opprørstendensen med over-the-knee black støvler og en uformell trykt strikke.

Drew Barrymore

Drew Barrymore og Will Kopelman utvider babyen deres - og raskt. De har bekreftet at de forventer sitt andre barn sammen, litt over et år etter å ha datter, Olive. Drew sporer boudoir trenden og velger for et romantisk utseende i en ryggløs, blek blomsterkjole.

Lauren Silverman

Lauren Silverman, 36, venter sitt første barn med Simon Cowell. Siden nyheten brøt, har X Factor-dommeren supremo snakket om spenningen ved å bli en pappa. Lauren Silverman kleber seg ned i den skreddersydde trenden ved å lage sin navy blazer med jeans og hæler.

Kate winslet

Kate Winslet er allerede mor til datter Mia, 13, og sønn Joe, ni, men tidligere i år annonserte hun at hun ventet sitt første barn med ektemannen Ned Rocknroll bare seks måneder etter at paret giftet seg i hemmelighet. Hennes publisist sa: 'Jeg kan bekrefte at Kate Winslet er gravid, og hun og Ned Rocknroll er begeistret, babyen er forfalt i slutten av året.' Kate følger elegant navy-trenden i en lang kjede.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar