10 Cathartic Love Songs om den som kom bort

Pining for den som kom bort er alltid enklere og mer terapeutisk når du hører på sanger som vet nøyaktig hvordan du føler.

Alle som har hatt en rettferdig andel av relasjoner og hjertesorg, har en: den som kom bort. Det er nok en av de mest smertefulle tingene folk opplever når det gjelder forhold. I motsetning til bare å bryte opp og bevege seg videre, har noen som kom bort, en tidevannsbølge av hva som skjer, med sjokkbølger som fortsatt reverberate i mange år etter at du har skilt veier.

Du begynner å tenke på hvordan det kunne vært hvis du ikke hadde gjort noe, hvis du hadde sagt noe, hvis du hadde prøvd hardere. Det er følelsen av tap og lengsel, følelsen av å aldri vite hva som kunne ha vært, følelsen av at du la alt du noensinne har ønsket å glide rett gjennom fingrene dine.

Sanger å spille når du tenker på den som kom bort

For de av dere som går gjennom dette, her er noen sanger som du kan forholde seg til. Få vevene klare, fordi noen av disse sangene bare kan gjøre deg til en dirrende masse følelser.

# 1 Kjærlighet er en Laserquest av Arctic Monkeys

For: The fling som var mer enn bare en fling

Minneverdig linje: Har jeg funnet en bedre metode for å late som om du var bare noen elsker?

I dette tilfellet anbefaler jeg å lytte til den hjertefylte akustiske ytelsen av deres fremre mann, Alex Turner. Denne sangen handler om hvordan noen av oss kan prøve å late som om den som kom bort er bare noen som vi til slutt vil glemme. Men i løpet av de ensomme timene begynner ditt sinn å tenke på hvordan de gjør det, eller om de noen gang tenker på deg. Og du skulle ønske det var en enklere måte å late som om de ikke gjorde så mye for deg. [Les: Slik har du et nei-strenget tilknyttet forhold]

# 2 En dag sen av Anberlin

For: Vennen du likte, men aldri spurt

Minneverdig linje: Nå har vi begge separate liv og elskere, ubetydelig nok, vi begge har betydelige andre.

Enten du hører på den opprinnelige eller den populære akustiske, tales denne sangen om tankene til to venner som kunne vært, men aldri. Ingen av dere gjorde et trekk, og du føler at det er for sent, så du har kommet til det faktum at du er ment å være bare venner.

# 4 Den vanskeligste dagen av Corrs med Alejandro Sanz

For: Den du måtte gå

Minneverdig linje: Elske deg var min fineste time, og forlot deg den vanskeligste dagen i livet mitt.

Denne sangen handler om å måtte forlate noen du ikke vil forlate. Enten det er på grunn av andre forpliktelser, avstand eller den smertefulle oppfatningen at ting ikke virker, vet du at du fortsatt er forelsket i hverandre når du skiller seg fra hverandre. Oh, tragedien!

# 5 Noen liker deg av Adele

For: Den som flyttet før du gjorde

Minneverdig linje: Jeg hadde håpet du ville se ansiktet mitt, og du ville bli påminnet at for meg er det ikke over ennå.

Ingenting treffes vanskeligere enn en dyktig ballad sang av den talentfulle Adele. Og ja, det er ekte følelser du hører i stemmen hennes, for denne sangen var faktisk skrevet med noen i tankene. Det er ikke noe så plagsomt som å vite at den du ikke kan synes å komme over, har endelig kommet over deg ... Og det treffer dobbelt så hardt når du endelig ser dem igjen. [Les: 9 måter å håndtere en eks ser noe nytt]

# 6 Dammit av Blink 182

For: Den som vennen sone deg

Minneverdig linje: Og det har skjedd igjen, jeg blir til en venn, noen som forstår og ser gjennom hovedplanen.

Du er venner. Du henger fortsatt ut. Du kjenner alle sine skitne små misdeeds, og likevel er alt du noen gang kan være venner, fordi de bare ikke er i deg. Men hei, på slutten av sangen, innser du at hjertesykdommer som disse bare er en del av å vokse opp. Du må bare gå gjennom tenåringsangsten, Blink 182-stil. [Les: Hvordan komme seg ut av vennssonen og få henne til å ønske deg]

# 7 Noen ganger rundt midnatt av luftbårne giftige hendelse

For: Den ex du trodde aldri at du ville se igjen

Minneverdig linje: Og alle disse minner kommer til å rushing som feralbølger i tankene dine, av krøllene i kroppen din, som to perfekte sirkler innblandet.

Du har en flott kveld med vennene dine, og så plutselig er hun den som brøt hjertet ditt for de årene siden. Og selv om det allerede har vært så lenge, er bildet av henne og hvordan hun pleide å være med deg så levende at vennene dine begynner å spørre deg om du har sett et spøkelse. Sannheten er at du gjorde det. [Les: 14 ting å huske på når du kommer inn i din eks]

# 8 Hver liten ting av Dishwalla

For: Den hvis endringer du ønsker deg, kunne holde tritt med

Minneverdig linje: Jeg skulle ønske jeg kunne være alle små ting du ville ha.

Har du noen gang følt at du er i et forhold med noen som har forvandlet seg til en helt annen enn den du en gang ble forelsket i? Og hva er verre, ønsker du at du kan endre for å få dem til å elske deg slik du fortsatt elsker dem? Denne hjertekrakkende alternative sangen handler om å ønske at du kan være den partneren din fortsatt vil ha, til tross for at du vet at det er håpløst på dette punktet.

# 9 Motorsykkel Drive By av Third Eye Blind

For: Den som forandret deg

Minneverdig linje: Det var da jeg visste at jeg aldri kunne få deg. Jeg visste det før du gjorde det. Likevel er jeg den som er dum.

Stephan Jenkins, vokalisten av Third Eye Blind, sier at denne sangen handler om et besøk i New York for å se en jente han pleide å gå ut med, og nok sagt var det ikke noe som trente. Det er en sang om å innse hvor annerledes du er, og fortsatt prøver å få ting til å fungere, til tross for oddsen. Og selv om ting ikke fungerte mellom deg, det mislykkede forholdet og alt du måtte gå gjennom på grunn av det, fikk du deg til å føle deg mer levende. [Les: Det jeg lærte da du brøt hjertet mitt]

# 10 Kult av Gwen Stefani

For: Den ex du er faktisk på gode vilkår med

Minneverdig linje: Det er et slikt mirakel at du og meg fortsatt er gode venner. Etter alt vi har vært gjennom, vet jeg at vi er kule.

Ok, så la oss slutte denne funksjonen på et mer positivt notat. Bare fordi noen kom bort, betyr det ikke at du alltid vil være med på dem. Det kommer et poeng når du skjønner at ting har blitt bedre, nå som du ikke lenger er sammen. Og sikkert, du kan noen ganger tenke på alle de gode tider du hadde sammen. Men til slutt, vet du at avskjedende måter er et nødvendig skritt for deg å finne noen som er bedre egnet for deg. [Les: 16 omstendigheter når du burde og shouldnâ € ™ t være venner med en eks]

Med tiden vil den som kom bort, bli til den du kom over. Men i mellomtiden kan du gi disse sangene en god lytt til å slippe ut alle de oppblåste følelsene. Har du en favoritt? Den som fikk bort? Sang? Gi oss beskjed om hva det er i kommentarene nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar