Cate Blanchett er opptatt av sin nye baby datter

Innhold

Skuespillerinne og stjernen til Ringenes Herre Cate snakker om hennes nylig adopterte datter

Den 45 år gamle skuespillerinnen og hennes ektemann Andrew Upton, som allerede har tre sønner, adopterte nyfødt Edith for over en uke siden fra USA og er helt forelsket i den lille bunten av glede.

Da hun snakket til Fairfax Media på den australske premieren av sin nye film, Cinderella, sa hun: "Det er mange barn der ute som ikke har lykke til våre biologiske barn, så det er herlig å ønske en liten jente velkommen. Vi er besotted. "

Paret - som har vært gift siden 1997 - planlegger å flytte til USA med Dashiell, 13, Roman, 10, Ignatius, Six og Little Edith når Andrews sikt som kunstnerisk regissør i Sydney Theatre Company bryter opp på slutten årets.

Andrew, 49, forklarte: "Vi ser alle frem til å tilbringe mer tid sammen på ett sted. Vi tilbrakte ni år i England, og vi elsket det. Men nå vil vi gjerne prøve Amerika.

"De har fantastiske muligheter på TV der, og Cate har en veldig sterk filmkarriere der også, selvsagt."

Den Oscar-vinnende skuespillerinne utbrøt rykter om at hun hadde blitt mor for fjerde gang etter at hun ble oppdaget å holde den nyfødte ombord på fly fra LAX til Sydney 7. mars.

>> FÅ OPP MED DEN SENESTE CELEBRITY BABY BILDER

Historie: © BANG Showbiz

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar