10 ting å gjøre hvis du fanger følelser for noen du ikke vil ha

Vi kan ikke alltid kontrollere de menneskene vi ender med å falle for. Hvis du virkelig ikke vil fange følelser for noen, er det hva du skal gjøre.

Kjærlighet kan være veldig vanskelig å forstå. Vi kan unngå å falle for noen alt vi vil, og likevel ende opp med å likte dem. Men når du virkelig ikke vil fange følelser for noen, må du vite hva du skal gjøre når du starter.

Fordi du ikke kan kontrollere deg selv. Uansett hvor mange ganger du forteller deg selv, vil du aldri få følelser for noen, du kan fortsatt. Og siden du har veldig spesifikke grunner til at du ikke vil like noen, kan det være litt av et problem hvis du gjøre ender opp med dem.

Hvorfor vil du kanskje ikke falle for noen

Vi har alle grunnene til at vi ønsker å like noen og for å unngå å falle for dem. Du kan kanskje vite litt mer om deres historie enn du vil, og det kan sette deg av fra å dele dem, selv om du virkelig liker dem.

Du kan også bare unngå å like dem, så du trenger ikke å håndtere en betydelig annen. Kanskje du ikke er klar for det. Egentlig, det er mange forskjellige grunner til at du kanskje vil stoppe deg fra å falle for noen. [Les: Hvordan stoppe å likne noen du kjenner du aldri kan ha]

Hva å gjøre når du får følelser for feil person

Sannheten blir fortalt, du kan ende opp i en situasjon der du har falt for noen, selv om du ikke vil. Heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å gjøre det litt enklere. Her er alle de tingene du kan gjøre når du skjønner at du har fanget følelser for noen du prøvde å stoppe deg fra å smake.

# 1 Bor ikke i fornektelse. Hvis du sitter og benekter dine følelser, blir de bare sterkere. Du må erkjenne dem. Når du skjønner at du faktisk liker den personen som mer enn bare en venn, kan du håndtere det på riktig måte.

Men hvis du fortsetter å benekte at du liker dem, blir det et problem. På den måten vil du være oppmerksom på følelsene, slik at du kan handle på en måte som ikke tyder på at du har falt for dem. [Les: 15 rare, usannsynlige tegn for å vite om du sakte faller for noen]

# 2 Kom deg unna dem. Du kan virkelig ikke være rundt noen når du fanger følelser for dem. Du vil være, men det kan du ikke. Hvis du er rundt dem for mye, vil disse følelsene bare utdype seg, og du vil i utgangspunktet bare forelske seg i dem.

Når du får litt avstand, kan du tenke litt klarere og det kan hjelpe deg med å få perspektiv. Plus, dine følelser vil falme jo mindre du er rundt dem.

# 3 Begrens eller stopp kommunikasjonen din. Akkurat som om du ikke kan være rundt dem hele tiden, må du slutte å snakke med dem også. Og ja, det betyr at du trenger å stoppe teksting og snapchatting dem.

Jo mer du snakker med dem, jo ​​sterkere blir følelsene dine. Hvis du tar en pause, vil det tillate deg å glemme disse følelsene, og til slutt vil de forsvinne. [Les: Hvordan slutte å tenke på noen du fortsatt liker]

# 4 Tenk på alle deres feil. Når du fokuserer på noen feil, kan det ofte sette deg av fra å likne dem. Vanligvis, selv de menneskene du liker har noe som gjør at du stiller spørsmål om dine følelser. Men hvis du vil date dem, ignorerer du vanligvis disse tingene.

I stedet for å gjøre det, fokus på det. Husk de feilene hver gang du begynner å tenke på hvor mye du liker dem. Den feilen er den eneste tingen som kan stoppe deg fra å prøve å være med dem når du vet at du ikke kan.

# 5 Spør vennene dine om å hjelpe. Dine venner bør være der for din støtte. Hvis du har en tøff tid, snakk med dem. De kan ofte kjøre forstyrrelser når du er tvunget til å være rundt dem, og de kan også hjelpe deg å minne deg om hvorfor du ikke kan være sammen. Dine venner vil også påpeke feil som du kanskje til og med er blind for, som kan hjelpe deg å glemme dine følelser for dem. [Les: Hvordan håndtere smerten av å likne noen du ikke kan ha]

# 6 Finn noen andre til å fange følelser for. Det beste for deg å gjøre når du fanger følelser for noen du ikke vil, er å finne noen andre. Erstatt dem. Selv om du ikke ønsker å danse noen i det hele tatt, bare finn en annen person å forelske seg på.

Å ha følelser for den nye personen vil bidra til å formørke dine følelser for den andre. Du kan til og med glemme å likte dem alle sammen og kunne potensielt ha noe bra med den nye personen.

# 7 Fokus på deg selv. Vær egoistisk. Hvis du virkelig vil bli kvitt disse følelsene, bare vri fokuset for deg selv. Få et gym medlemskap, hente en ny hobby, og gjør alt du kan for å bedre ditt eget liv. Overtid, du vil slutte å smilte dem og alt kommer til å bli riktig igjen. [Les: 11 tips for å fokusere på deg selv og bli en bedre deg]

# 8 Lag noen personlige mål og arbeid mot dem. Ingenting kan hjelpe deg å glemme å fange følelser for noen som å være opptatt. Så vær virkelig, veldig opptatt. Lag en rekke nye mål og begynn å jobbe mot dem. Dette er en perfekt måte å gjøre livet ditt bedre samtidig som du glemmer den personen du ikke vil like.

# 9 Husk hvorfor du ikke kan være sammen. Du trenger kanskje bare en oppfriskning. Hvorfor er det at dere to ikke kan være sammen? Det må være en god grunn hvis du går gjennom alle disse problemer for å slutte å smake på dem.

Å minne deg om den tingen daglig kan hjelpe deg med å bli kvitt disse følelsene. Når du konstant tenker på konsekvensene, blir det lettere å kvitte seg med de intense følelsene for dem. [Les: 16 typer gutter du trenger for å unngå dating]

# 10 Ignorer følelsene helt. Du kan ikke alltid avgjøre om du faller for noen eller ikke, men du kan bestemme hva du skal gjøre med disse følelsene. I så fall ignorere dem. Skyv disse følelsene til side, og aldri opptre på noen av dine impulser - og det vil bli mange av dem.

Når du liker noen, vil du alltid være nærmere dem. Du må være bevisst å bestemme seg for å ignorere alle disse oppfordringene. Når du gjør dette nok, vil det være som om du aldri fikk følelser for dem i utgangspunktet.

[Les: Hvordan fortell om du blir forelsket i en venn]

Å vite hva du skal gjøre når du fanger følelser for noen du virkelig ikke vil like, kan være vanskelig. Du må i utgangspunktet gå imot dine instinkter, men til slutt er det for det beste.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar