Casual Dating: 15 grunner til at det er den beste tingen noensinne!

Casual dating synes å være normen i dag, men det var ikke alltid slik. Det er derfor folk vender seg til casual dating i stedet for engasjement.

Jeg er ikke fremmed for verden av casual dating. Hvis du spør omtrent hver eneste annen person i begynnelsen av 20-årene, bør du ikke bli overrasket over å høre at de sier det samme. Casually dating er normen for oss.

Uformelt dating i et nøtteskall

Casual dating er i utgangspunktet handlingen av det mange tusenårene ville bare kalle "dating". For de av dere som ikke er sikker på hva forskjellen er, betyr casual dating at du går på en rekke datoer med noen, men ikke nødvendigvis har en forpliktende forhold.

Det betyr at du ikke garanterer dem din oppmerksomhet og tilstedeværelse så mye som du ville hvis du var i et faktisk forhold til dem. Mange mennesker finner denne måten å finne "den ene" et mye bedre alternativ.

Derfor er casual dating mer populær nå mer enn noensinne

Etter hvert som verden blir mer og mer akseptert av ulike måter å leve på, tar yngre generasjoner full nytte av dette ved casual dating folk enn å hoppe rett inn i et forhold.

Det er mange forskjellige grunner til at folk gjør dette i stedet for å forplikte seg til den første personen som fanger seg. Her er hvorfor folk er fokusert på casual dating nå mer enn noen gang før. [Les: Dating vs Relationship: 14 tegn for å kjenne din virkelige status]

# 1 De har mer frihet. Casual dating gir deg størst mulig frihet mens du fortsatt har noen til å behage deg og holde deg varm om natten. Du kan gå om livet ditt akkurat som du normalt ville-fri som du kan være - og ikke å bekymre deg for å forstyrre kjæresten din eller kjæresten fordi de ikke er teknisk merket.

# 2 De kan møte mange nye mennesker. Casual dating er best for å bli kjent med den mest mengde mennesker på kortest mulig tid. Hvis du er i et forhold, møter du virkelig bare mennesker som er sammenkoblet med din partner eller dine venner. Det er altfor begrensende.

# 3 De lærer hva de liker i en person bedre. Uformelt dating lar deg møte mange forskjellige typer mennesker. Når det blir sagt, kommer du til å samhandle på et intimt nivå med mange forskjellige personlighetstyper, og du kan bedre dechiffrere hvilke kvaliteter du virkelig vil ha i noen langsiktige. Tenk på det som å praktisere det store spillet.

# 4 Det er lettere å forlate når de har fått nok. Jeg tror du finner det er langt flere menn som ønsker å tilfeldigvis datere enn det er kvinner, og denne grunnen er først og fremst hvorfor. Når du ikke er fullt forpliktet til noen, er det veldig enkelt å kutte de båndene og gå uten så mye drama. [Les: 17 sordid tegn vil du ende opp som ingenting mer enn en oppkobling]

# 5 Fokus på karrieren er viktigere enn å finne en livspartner. Dette gjelder spesielt for folk i 20-årene. I tilfeldige dating, får de fortsatt den menneskelige kontakten og intimiteten de ønsker, men de er i stand til å sette 100% av deres innsats i jobben sin uten forstyrrelser av et forhold.

Siden flere og flere mennesker vil sørge for at karrieren deres er størknet før de dykker inn i et ekte, livslang forhold, synes tilfeldig dating å være den beste måten å gjøre det på.

# 6 Du kan se mange forskjellige mennesker om gangen, så du blir ikke lei deg. Jeg tror jeg kjempet med kjedsomhet og dating for lengst tid. Jeg ble bare syk av personen jeg var i forhold til og flyttet på. Casual dating holder ting spennende og nytt hele tiden, så du blir ikke lei deg. [Les: Hvorfor dating blir mye, mye vanskeligere når du når 20-årene dine]

# 7 Reduserer mengden av sjalusi i "forholdet". Hvis du er casually dating noen og alle parter er klar over at det ikke egentlig er en forpliktelse til de to av dere som et par, så bør det ikke være noen sjalusi.

Hvis du er som meg, er sjalusi det eneste verste ved å være med noen. Det er flyktig og kan ødelegge nesten alt godt i en person. Så ved casual dating eliminerer du denne forfalskende følelsen som kan komme ut av hånden i et ekte forhold. [Les: Hvordan håndtere sjalusi i et forhold]

# 8 De vil bare ha det morsomme av et forhold uten motgang. Akkurat som det ikke er så mye sjalusi, er det også mindre av alt vanskelig om et forhold. I utgangspunktet er folk fokusert på casual dating nå fordi de høster alle fordelene ved et forhold uten å måtte takle kampene.

# 9 * For damene * Gratis måltider. Helvete, jeg går på fem datoer om uken hvis det betyr at jeg skal få min middag betalt for hver natt. Selv om dette kan virke som en egoistisk og grunne grunn til å date tilfeldig, er det en grunn til at noen jenter gjør det.

Selv om ikke alle kvinner får måltider sine betalt i løpet av datoer - noen betaler for hele måltidet - det er ganske vanlig for fyren å betale for middager til et forhold er etablert.

# 10 Du kan lære hva du liker i sengen. Det handler ikke bare om å finne det du liker i en person, det handler også om å finne det som fungerer bra for deg i soverommet. Du kan ikke forvente å leve livet ditt uten å vite om et bestemt triks en person kan gjøre som helt kan blåse i tankene dine.Du lærer nøyaktig hva som trengs for å gjøre deg gal, så du kan finne det i en langsiktig partner. [Les: 33 helt fascinerende fakta om sex du aldri visste]

# 11 Casual dating lar deg skille ditt dating og personlige liv. Når du er i et fullstendig engasjert forhold, overlapper disse aspekter av livet ditt ofte og kan forårsake kaos i dem alle hvis man er ute av sted.

I casual dating eliminerer du dette kaoset. Du trenger ikke engang å introdusere personen du casual ser til noen i din sirkel. De kan holde seg helt ut av ditt personlige liv annet enn samhandling med deg.

# 12 Det sparer mye av tiden din. Casual dating er flott for å gå på noen datoer i løpet av uken, og deretter tilbringe nesten ingen tid med dem resten av tiden. Dette er en stor tidsbesparelse sammenlignet med å bare hoppe inn i et forhold og være nesten tvunget til å tilbringe noen netter i uka med dem. Si farvel til binge å se din favoritt Netflix-serie. [Les: 10 store grunner til å si at "Jeg elsker deg" for tidlig bare suger]

# 13 Du kan fortsatt være 100% i alle dine favoritthobbyer. Når du begynner å komme inn i et seriøst, forpliktet forhold, må du ofre noen ting som tar opp tiden din, slik at du kan gi den tiden til kjæresten din eller kjæresten.

Men når du bare er casual dating, trenger du ikke å gjøre dette i det hele tatt, og kan holde alle dine samme hobbyer uten å ofre de tingene som gjør deg glad. [Les: 8 måter å få din "meg tid" midt i en hektisk tidsplan)

# 14 De kan ikke diktere noe du gjør. Jeg mener, de kan foreslå at du bærer et skjørt som er litt tynt lengre, men de har egentlig ikke noe å si om hva du gjør, bruk og si. Du er din egen person når du tilfeldigvis daterer mot å være en del av en enhet i et forhold. [Les: 20 Livsstilsendringer å gjøre i 20-årene for et bedre liv]

# 15 Du har ingen til å påvirke viktige livsbeslutninger. De fleste som casual dato er på et punkt i livet der de har mye på gang og mange muligheter kommer seg. Ved casual dating eliminerer de behovet for å påvirke andres følelser i alle livsendrende beslutninger de måtte trenge å gjøre.

[Les: 19 sikkert at du er i et eksklusivt forhold allerede]

Nå kan du se hvorfor så mange mennesker er fokusert på uformell dating nå mer enn noensinne. Med all uformell dating har å tilby kontra hopping rett inn i et forhold, er det veldig lett å forstå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar