Kaseinprotein Basics: Hva er det, hva er fordelene og hva er bivirkningene?

Innholdsfortegnelse:

Kaseinprotein Basics: Hva er det, hva er fordelene og hva er bivirkningene? - øVELSER 2023
Kaseinprotein Basics: Hva er det, hva er fordelene og hva er bivirkningene? - øVELSER 2023
Anonim

Like etter en tøff trening går mange til et rasktvirkende protein, som for eksempel whey, for å levere essensielle næringsstoffer til musklene dine raskt og starte gjenopprettingsprosessen. Men på andre tidspunkter vil du ikke ha en slik plutselig rush av aminosyrer, og i stedet trenger en langsom og vedvarende utgivelse for å holde musklene dine godt matte - som når du får din all-viktige åtte timers søvn. Det er da kaseinprotein kommer i sin egen. For all info om kasein talte vi til Adam Feit of Precision Nutrition.

Hva er kaseinprotein?

Kasein er en av de to former for proteiner som kommer fra meieri, vassle er den andre.

Hvordan er kasein forskjellig fra myse?

Whey protein har en høyere og raskere absorpsjonsrate enn kasein. Selv om begge er blant de rikeste kildene til essensielle aminosyrer, som er viktige for muskelvekst, er kasein mer geldannende i tarmen enn valle. Dette betyr at det fordøyes og absorberes sakte, og frigjør næringsstoffene i blodet over tid i stedet for alt på en gang.

Når skal du ta det?

Du kan ha et kaseinbasert protein når som helst, hvis det hjelper deg med å oppfylle proteinbehovet ditt, om målet er forbedret helse, vekttap eller muskeløkning. Men hvis maksimal muskeløkning er målet, så før sengetid kan være en ekstra fordelaktig tid å ha kaseinprotein, enten via pulver, gresk yoghurt eller hytteost.

Se gjennom kaseintilskudd på Amazon

Er det noen negative muligheter for å bruke kaseinpulver?

Som nevnt har kaseinprotein en tendens til å bli mer "gelaktig" enn vassle, slik at det drikker for mye av det rundt trening kan forårsake ubehag og ubehag i mage-tarmkanalen. Hvis du vil ta et proteintilskudd nær høy intensitetsaktivitet, bør du vurdere et valleprotein alternativ i stedet.

Se relaterte Protein Shakes ExplainedProtein Shake Oppskrifter Er melk godt for deg?

Hva skal du se etter når du velger mellom forskjellige merker av kaseinpulver?

Den store litmusprøven for enhver type supplement er renhet og sikkerhet for ingrediensene selv. Forbrukerne bør sikre at deres kjøp er testet av en tredjepart som NSF, Informed Choice eller Consumer Lab.

Prøv også å få et kaseinprotein som for det meste bare er protein, med relativt små mengder karbohydrater og fett. Noen supplement selskaper legger til fyllstoffer, som kan legge til unødvendige kalorier til den totale summen. Vurder å eksperimentere med proteinblandinger som inneholder en blanding av myse, kasein og andre proteiner, som egg.

Populært emne