Carl Frochs guide til å få skjorte-fylle våpen

Innholdsfortegnelse:

Carl Frochs guide til å få skjorte-fylle våpen - øVELSER 2023
Carl Frochs guide til å få skjorte-fylle våpen - øVELSER 2023
Anonim

1. Treff bassenget

"Jeg jobber med tre minutters runder," sier Froch. "Jeg gjør seks lengder - tre breaststroke og tre foran kryp, så et minutt med utvinning. Jeg er vant til det fra boksing, så jeg vet at jeg kan komme seg. Jeg gjør syv runder av det. "

2. Bruk din egen vekt

Han har alltid gjort high-rep sett med press-ups og pull-ups, men jobber med gymnastikk, sier Froch enormt sin kjernestyrke. Hvis en trykknapp for håndsettet er for mye, starter du med "gjedde" -versjonen: føtter på sofaen, kropp i vinkel. Det vil skifte presset til skuldrene og jobbe med abs.

3. Hold kjører kort

For en pro boxer, er ukentlige 10K-løp på dagsorden. Nå? Ikke så mye. "Jeg kjører fortsatt, men over kortere avstander," sier han. "Se på sprintere - de er i god form." Seks sett med 400m med 60 sekunder hvile tar mindre enn 15 minutter, men det vil bygge road-warrior cardio.

Image
Image

4. … Og Reps Lav

Froch fokuserer på helkroppsbevegelser som dødløft og benkpress, noe som ber om at kroppen din frigjør veksthormon og testosteron. Fem er det magiske nummeret: Gjør fem sett med fem representanter, og øk vekten hver sett til du bare kan klare den siste.

5. Spis rødt kjøtt

"Jeg vil nok ha rødt kjøtt et par ganger i uken," sier Froch. "Jeg har en god gårdsbutikk der jeg bor, så en av dem vil være en toppkvalitets biff." Det er verdt bekostningen: Gressmatet biff har mer omega 3 og CLA, noe som gir deg energi og bidrar til å forbrenne fett .

6. Ikke slå deg selv opp

Noen ganger Snickers er ikke en diett-wrecker, og fokusere på ting du ikke kan ha vil bare få deg til å kreve dem. Hvis sjokolade er et problem, fortell deg selv "Ikke nå, men senere", når du har et ønske, tyder studier på at du vil føle deg mindre plaget enn hvis du prøver å motstå fristelsen helt.

Fotografi: Steve Neaves

Stilist: Hayley Lawrence

Grooming: Laura Tucker

Populært emne