Carl Froch's Boxing Workout

Carl Froch's Boxing Workout - øVELSER 2023
Carl Froch's Boxing Workout - øVELSER 2023
Anonim

Etter nesten et tiår som holder seg i mesterskapet for boksingens mest vildt konkurransedyktige vekt divisjon, vil du tilgi Carl Froch for å lette av på tidlig morgen løp, være mindre oppsiktsvekkende på kjøkkenet, kanskje til og med hengi seg i den odde Double Decker - og ja Froch har gjort alt dette. Men selv om tallet på skalaen kanskje har gått opp, er dette ikke den vanlige etterkarriere lysbildet i et behagelig pundit sete. Ikke langt.

"Jeg vil gjerne gjøre en Ironman-triathlon," sier den tidligere supermestervekten som har slått i bassenget halvt alvorlig siden han gikk i pensjon i juli, ved hjelp av øreplugger for å beskytte trommehinnen han perforerte sparring for sin 2008-kamp mot Jean Pascal. "Det er ganske mange som skjer i 2016, og jeg tenker seriøst på det. Jeg pleide å finne svømming ganske monotont, men jeg nyter det mer nå - det er ingen innvirkning på knærne, og jeg kommer i sonen. Det er ikke godt nok å gjøre 2 ½ miles i et godt tempo [Ironman-svømmingen er 3,86 km], men jeg ville få det gjort. "

De andre beina? Allerede tatt vare på. "Jeg har kjørt meg allerede, jeg kunne gjøre en halv eller en full maraton i et anstendig tempo, og jeg kunne sykle," sier Froch. "Før jeg er 40, vil jeg prøve det. Det ville være hardt arbeid, men for å oppnå en, for å få det i banken … så lenge jeg har noe i hodet mitt for å jobbe mot, det holder meg i form. "Og selvfølgelig er det estetisk vinkel å vurdere. "Hvis du ser på langdistanse løpere, er de ganske tynne, men hvis du ser på svømmere, ser de alle ganske godt bulkede og velbalanserte, anstendige skuldre, tynne midjer. Jeg ser på hva jeg vil se ut og tar min signaler fra det. "

Hvis dette virker overraskende, bør det sannsynligvis ikke. Atleten kjent med sine mange fans som Cobra har laget en av britiske boksers all-time gode karriere ved hjelp av hardt arbeid og hardhet, som kommer gjennom noen av hans største kamper ved å holde opp presset mens motstandere vil i senere runder. I tittelvinnende kamper mot Andre Dirrell og Mikael Kessler tok han initiativet i sluttfasen for å ta et par tette beslutninger, mens mot Jermain Taylor slo han favoritten til et stopp med 14 sekunder igjen i kampen … og av Selvfølgelig, i begge sine anfall mot medmenneskemann George Groves, lukkede han den yngre fighteren (11 år hans junior) i døende runder. Han er en mann som er vant til å akselerere over målstreken, og han er ikke ferdig ennå.

"Jeg trener fordi det er noe jeg alltid har gjort," sier han. "Jeg navngir ikke noen jagerfly, men jeg vil ikke være en av disse gutta som trekker seg fra boksing og blir fett og ute av form og gammeldags. Jeg vil alltid se ut som om jeg har vært verdensmester. Det er for meg selv og barna mine [Froch har en sønn og to døtre - de yngste bare uker gamle - med modell Rachael Cordingly] fordi jeg vil kunne fortsatt gjøre ting med dem. Og det er ikke vanskelig å gjøre. Jeg kommer aldri til å være i stand til å kjempe i 12 tre-minutters boksing runder i høyt tempo, med mindre jeg trener spesielt for det, men jeg kan alltid holde meg i form. "

Han har også begynt å trykke på baren. "Jeg har aldri løftet vekter i hele mitt liv," sier Froch, som bare stolte på trykk, opptak, oppsving og tradisjonelle veiarbeid for nesten hele sin pro boxing karriere - hele 12 år. "Men nå er jeg dødløftende, benkpressing, krøllete håndkler, og gjør noen vektøkende øvelser. Jeg prøver å bulk opp litt. Du ser bedre ut, du føler deg tryggere, du ser bedre ut i klærne … når jeg har på meg designerklær eller bare en skjorte med et par jeans, hjelper det. "Nottingham født, oppvokst og bosatt, han er en stor fan av lokale merkevare Paul Smith.

Froch trener med en gammel venn, holder representantene lave og bevegelsene store, blander seg i bondegårder og strømrensinger - "Det får deg å puste, blir deg utmattet fysisk. Det er rettet mot motoren min "- og han bruker fortsatt noen av de trekkene han lærte å filme BBC-gymnastikkshow Tumble - "handstand press-ups, planche, alt det".

Han går raskt opp, med en 160kg dødløft (for reps) og en 120kg benk presser allerede under beltet. Men han har ingen rush. "Jeg er fortsatt under 10% kroppsfett, men nå er jeg omtrent 13 og en halv stein [86 kg], omtrent 8 kg over supermidvekten", sier han, mellom å posere for skjorteskuddene som beviser det . "Jeg prøver å komme til 14 steiner [89kg], men hold kroppsfettet nede, sett på et pund kvalitetsmuskulatur i måneden. Jeg vil ikke bli for stor, for fort. Jeg vil ikke bli stor og sterk og likevel, som min stevdebarn - han er 20 stein. Han er en vektløfter, men han ville ikke vare i 30 sekunder i en kamp. "

"For å vinne en kamp, må du være sterk og eksplosiv med god utholdenhet, slik at du kan kaste harde slag i hver runde," sier Froch. "Fordi boksing er vektstyrt, er det viktig å gjøre styrketrening som ikke legger til masse, så jeg bruker ikke fancy utstyr eller vekter.

ANBEFALT: Punching-bag treningsøkter

"Da jeg kjempet, ville jeg gjøre klassiske trekk som press-ups, crunches og dips - så mange som 300 av hver i en økt fordi volumet er lik styrke. Jeg inkluderer variasjoner, slik at kroppen min aldri blir vant til treningsøktene mine fordi det sjokkerer musklene dine, tvinger dem til å bli sterkere. " Men boksing handler ikke bare om styrke. "De fleste treningsdager inkluderer litt kardio, for eksempel hoppe, bakke klatrer, seks mil kjører - som jeg gjør på 35 minutter - og spore sprint," sier Froch. "I tillegg til å forbedre kroppens styrke, øker disse øvelsene min anaerob kapasitet, slik at jeg kan jobbe intenst i 12 tre-minutters runder." På de neste sidene finner du en av rutene for rutetrening som Froch brukte mens han var på topp. Gå ned i treningsstudioet og begynn å gjøre det i dag.

Populært emne