Ta vare på din for tidlig baby hjemme: Forstå det nyfødte behov

Ta med hjem din for tidlige baby er en viktig milepæl, men du kan godt føle deg litt skremt av den ekstra omsorg og ansvar den lille trenger. Men du er ikke alene. Du vil bli fullstendig informert om å ta vare på babyen din, og trent på eventuelle nyfødte maskiner hun kanskje trenger. Det er mange måter å få henne til å føle seg komfortabel og bosatt seg i ditt nye hjem.

Oksygen og overvåking

Et medarbeider fra Special Care Baby Unit (SCBU) vil bestille babyens oksygen, som sendes direkte til hjemmets oksygenleverandør som dekker ditt område. De vil da kontakte deg for å ordne levering og installasjon til ditt hjem. Hun må kanskje også ha en apnémonitor. Vanligvis brukt til preemier, brukes denne bærbare maskinen til å overvåke en baby hjerteslag og puste, og hennes leger vil vise deg hvordan du bruker den.

Holder henne varm

Når barnet ditt er for tidlig, kan det være vanskeligere å holde henne varm. Bruk en bomullsjakke og bomullsdekke, og legg til et annet teppe hvis hun trenger litt ekstra. Få et romtermometer og prøv å holde romtemperaturen mellom 18 og 21º Celsius (64-69º Fahrenheit). «Sjekk barnet ditt regelmessig for å være sikker på at hun ikke er for varmt eller kaldt. Gjør dette ved å føle ryggen på nakken eller magen,» sier Jen Griffiths, familiens støttesjef for tidlig barnevennlighet BLISS. "Det er normalt at en babys hender og føtter føles kaldere enn resten av kroppen hennes, skjønt."

Fôring og sove

Fôring av ditt for tidlige nyfødte, avviger ikke for mye fra å fôre en fullfødt baby.Det eneste problemet du kan komme over er at preemier har en tendens til å mate sakte, så vær forberedt på at det kan ta en stund å komme gjennom fôret, sier Jen. Men premature babyer har en tendens til å ha mer aktiv søvn enn babyer, så du kan forvente henne å bevege seg ganske mye om natten. Bare husk, dette betyr ikke at hun ikke sover godt. «Din baby kommer bare hjem fordi personalet på enheten mener at hun er god nok til å forlate sykehuset og at du kan ta vare på dem,» sier Jen. Stol på deres tillit til deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar