Ta vare på mindre: Stopp å gi deg en forvirring om hva folk tror

Vi er alle skyldige i å bry seg om hva andre synes. Selv om dette kan være bra, kan det også være problematisk. Bruk disse sitatene for å hjelpe deg med å kaste bort dine woes unna.

Jeg liker å tro at på en skala fra 1 til 10, hvor 10 er de mest alvorlige, er jeg en 4 når det gjelder å gi deg en forkjempe om hva andre mennesker tenker på meg. Jeg kommer ikke til å nekte det, til tider bekymrer jeg meg om hva andre synes. Mitt yrke om å være en uavhengig skribent har lært meg at fremmede skal dømme mitt arbeid, uansett hvor mye hjerte og sjel jeg legger inn i den. Jeg har det bra med det.

I tillegg forlater jeg ikke huset uten å legge på noe presentabelt, og jeg sier ikke alltid hva jeg har tenkt på, selv når jeg vet at jeg har rett.

Selvfølgelig er dette alt veldig subjektivt, og jeg er ingen ekspert når det gjelder å bestemme hvor mye eller hvor lite du gir deg for mye av hva andre synes. Å leve i dagens verden har gjort det nesten umulig å ikke bry seg om; fra å vise ditt flatterende bilde på Facebook, for å nøye velge hvilke ord som skal sammenføyes for å skape den perfekte statusoppdateringen, materialisme og omtanke om hva andre synes har langsomt krypt inn i den digitale verden - som om det ikke var vanskelig nok å håndtere det i det virkelige liv. [Les: 15 måter Facebook ødelegger relasjoner i virkeligheten]

Gi slipp

Jeg kan ikke love at ved slutten av denne funksjonen kommer du til å slutte å bekymre deg for å bli dømt. Jeg kan ikke love at du vil være helt "helbredet" av ditt behov for å behage andre. Jeg kan heller ikke love at du vil slutte å gi deg en forundring av hva andre tenker.

Hva jeg kan love deg er dette: ved slutten av denne funksjonen får du en ide om hva du kan gjøre for å endre din giftige tankegang. Enten du vil gjøre det subtilt eller høyt og stolt, er her 9 sitater som kan hjelpe deg med å slutte å gi deg en forundring av hva folk tror.

# 1 "Hvis du er opptatt av å glede alle, er du ikke sant for deg selv." -Jocelyn Murray

Nøkkelen til å ikke gi deg en forundring om hva folk tror er å innse at det ikke er nødvendig å behage noen enn deg selv. Jo, det er et ønske om å få alle rundt deg lykkelig, men på slutten av dagen, hvorfor bry deg? Hvis du ikke kan være glad, hvorfor kjemper du en kamp for å gjøre andre glade?

Det er ikke som om du er opptatt med å redde verden og glede folk i den forstanden; du er bekymret for dumme ting som egentlig ikke betyr noe. Tar på en ekstra arbeidsbelastning, bare slik at kollegaen kan scamper av for happy hour, ikke gjør deg glad, så hvorfor gjør du det? Hvorfor sette inn ekstra innsats for å behage ham, når du kan glede deg selv, i stedet? [Les: 20 tegn på at du er et folk som pleier og ikke skjønner det]

# 2 "Jeg er ikke i denne verden for å leve opp til dine forventninger, og du er ikke i denne verden for å leve opp til meg." -Bruce Lee

Bruce Lee var faktisk en vis mann. Sett dine egne forventninger og arbeid for å oppfylle dem. Dump de forventningene som er satt opp for deg av andre. Jeg forstår om du gjør visse ting for å tilfredsstille dine foreldre, ektefelle og venner, men på slutten av dagen er du her for å leve livet ditt, ikke deres.

Jeg sier ikke å gå ut på barna og boliglån og løpe til Bahamas. Jeg sier å velge en karrierevei du liker. Flytt til landet. Lær å danse. Gjør ting som vil gjøre deg glad, uten å gå på bekostning av andres lykke. [Les: 16 grunner til at du alltid blir tatt for gitt av andre rundt deg]

# 3 "Den mest dødelige kombinasjonen kjent for mannen er lav IQ og høy testosteron." -Jarod Kintz

Noen mennesker gir en pokker om hva andre tenker på grunn av deres oppblåste ego. Er du ikke klar over hvor dum det er å bekymre deg for hva Tom, Dick og Harry tenker på dine skumle sko? Det spiller ingen rolle hva Jane, Mary og Becky tenker på dine uberørte røtter?

Sett ditt ego til side og slutte å bekymre deg for hva andre tenker på deg. Stol på meg når jeg sier at når du utstråler en positiv djevel-mishandlingsstilling, begynner folk å respektere deg. Jeg vet ikke hvordan. Jeg vet ikke hvorfor. Sånn er det bare.

# 4 "Når du arbeider med kritikere, husk alltid dette: kritikere døm ting basert på hva som er utenfor deres innhold av forståelse." -Shannon L. Alder

På slutten av dagen, husk at det alltid vil være folk der ute som vil dømme deg rett og slett fordi de ikke vet noe bedre. De vil fortsette å gjøre det, uansett hvor vakkert, elegant, velstående og intelligent du er. Du kan ikke gjøre noe mer enn å gå nedover gaten, og folk fra alle retninger vil dømme deg.

Enten det er foreldreferdigheter, hårfarge eller typen bil du kjører, er det alltid en hater der ute. Tenk på det på denne måten: uansett hvor hardt du prøver, vil du aldri glemme disse menneskene, så hvorfor bry deg? De forstår ikke eller kjenner deg, uansett, så det er ikke nødvendig å skamme seg hva de synes. [Les: 14 måter å øyeblikkelig gjenkjenne falske mennesker og holde seg borte]

# 5 "Ikke ofre deg for mye, fordi hvis du ofrer for mye, er det ingenting annet du kan gi, og ingen vil ta vare på deg." -Karl Lagerfeld

Slutt å gi deg det som folk tror ved å innse at uansett hvor hardt du prøver å tilfredsstille dem, vil du aldri lykkes.Som Lagerfeld sa, hvis du ofrer for mye, er det ingenting annet du kan gi.

Alltid husk at ingen egentlig bryr seg, uansett. De kan fnise på det du har på deg, men det er ikke nektet at de vil føle en motvillig følelse av respekt overfor deg for å sette deg der ute og ikke gi deg en forundring av hva folk tror. Ikke vær redd for å bryte seg fri fra konvensjonen og gjør det som gjør deg glad. Prøver for vanskelig å være noen du er, har aldri vunnet en venn. [Les: Hvorfor bør du aldri gjøre noen din prioritet når du bare er et alternativ til dem]

# 6 "Forklar aldri, vennene dine trenger ikke det, og dine fiender vil ikke tro på deg, uansett." -Elbert Hubbard

Din vibe tiltrekker stammen din, så vær bare deg selv, og du vil finne likesinnede sjeler rundt deg. Omgir deg med folk som betyr noe, og du vil finne at de ikke trenger deg til å imponere dem. De elsker deg for hvem du er, og på slutten av dagen er det det vi alle strever for, ikke sant?

# 7 "Du kan ikke glede alle sammen, og du kan ikke gjøre alle som deg." -Katie Couric

Selv om du prøvde, kunne du ikke gjøre alle glade, så hvorfor ikke bare jobbe med å gjøre deg glad? Hvis du er en folkevenner, utvide dette til de som du egentlig bryr deg om, som familie og venner. Glem de tilfeldige menneskene som kommer til å hate på deg, uansett.

Du vet, dypt inne, at de ikke er verdt tiden på dagen. Slip de giftige menneskene ut av livet ditt, og du vil finne det lettere å gå videre fra den altomfattende følelsen av å gi deg en forundring av hva andre synes. [Les: 16 oppmerksomhetshår tegn til å passe på hos mennesker rundt deg]

# 8 "Lev livet til det fulle og fokus på det positive." -Matt Cameron

Når du lærer å fokusere på de positive tingene i livet, vil du finne det lettere å være bekymringsløs. I stedet for å nitpicking om hvordan håret ser ut eller hvor mange designer skjorter du har, se på det større bildet; du vil oppdage at de små tingene egentlig ikke betyr noe mer.

Tenk for eksempel på verdiene du overfører til barna dine. Når de ser deg spruter $ 2000 på en veske, bare slik at du kan imponere de materialistiske hoorene i livet ditt, hvilken melding sender du til dem? Når barna ser deg klagende på at bilen din ikke er like fin som naboen din, hva forteller du dem? Stopp der og begynn å fokusere på de positive tingene i livet, og du vil finne det lettere å slutte å bry deg om hva andre synes. [Les: 13 små måter å stoppe besatt over dumme, materialistiske ting]

# 9 "Alle reiser har hemmelige destinasjoner som den reisende er uvitende om." -Martin Buber

Reise vidt og bredt, og du vil innse hvor smålig og ubetydelig noen av problemene dine er. Verden er din oster og alle hennes problemer og gleder er perfekt innkapslet i et skall, bare venter på at du skal oppdage dem.

Reise til Armenia for å møte hyrdene som sliter med å komme forbi. Gå til Makedonia og snakk til de syriske flyktningene som flyr fra deres krigsherede land. Gå til Kongo og lån en håndbeskyttende gorilla i naturen.

[Les: 12 innsiktsfulle leksjoner som vil hjelpe deg med å få et mye bedre liv]

Uansett hva du gjør og hvor du går, vil du oppdage at i det store ordningen av ting er det langt grovere problemer enn dine pågår i verden. Til slutt vil du forstå hvor veldig enkelt det er å slutte å gi deg en forkjempe om hva andre tenker - for ærlig, ingen gir en jævla som du gir en jævla, uansett.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar